Telihold Uránusszal kvadrátban – 2023. február 4-5.
2023. február 02. írta: Csillagtenger

Telihold Uránusszal kvadrátban – 2023. február 4-5.

Felvillan egy újabb gyönyörű Telihold (feb 5. 19:29) a Bak/Vízöntő és a Rák elengedő ág/Oroszlán feje csillagait összekötve. Ez már önmagában egy nagyon összetett üzenet, ugyanis négy csillagkép, négy szellemi energia vezérli ezt az amúgy is kiteljesedett energiát, hiszen egy Teliholdkor nemcsak a Nap hanem a Hold is teljességében világít, tehát mind fizikai és lelki énünk teljesen kitárja, megmutatja magát. Ilyenkor érdemes magunknak megnyílni, hiszen mindent meg tudunk látni saját magunkkal kapcsolatosan. És mindez most kapcsolódik egy-egy kvadrát fényszöggel a Kos teste csillagképében haladó Uránusszal behozva ezzel még egy szellemiséget (Nap-Uránusz kvadrát feb 4. 3:50, Hold-Uránusz kvadrát feb 5. 16:08).

A Bak/Vízöntő csillagképek összefolyása a legmagasabb szintű tudatossága életünknek, itt már nem tanulunk, hanem tudunk és ezt a tudást éljük. Ez a Vízöntő víze miatt ráadásul teljes tisztaságú, a Bak pedig eleve az út teljes tudása. Itt ragyog most a Nap, ez most központi energiája életünknek. A Hold a Rák elengendő/Oroszlán feje összefolyásában teljesedik ki, ami az a pont, ahol még ha nem is tudatosan, de tudjuk hogy isteni vagyunk. Ez is egy nagyon fontos energiája életünknek, mert itt tudunk rájönni a bennünk lévő isteninek, aminek ezáltal teljes tudatosságával tudunk továbblépni, hogy majd később a Bak csillagaiban ezt meg is éljük. Itt tárul ki most a lelked, erre tudsz most rárezegni, és azáltal hogy a két energia összeér, most a Teliholddal meg tudod érteni ki is vagy, hol is tartasz. És ettől a két energiától megy a teremtő kvadrát fényszög az Uránuszhoz a Kos teste csillagaiba. A Kos teste az új világod megvalósításának lehetősége, amin Uránusz már eleve dolgozik egy ideje, az az Uránusz, aki önmagában a régiből emel ki egy magasabb szintre.

Ezzel a Teliholddal és Uránusszal kvadráttal tehát most tényleg tudatosodni tudsz arra ki is vagy valójában ezáltal merre akarsz továbblépni, hiszen a Bak és Oroszlán is a múltba néz, a múltba, ahol a tudás van, a Kos teste pedig az új világod, ahol előre lépsz.

Nagy lépésben vagyunk, a nagybolygók össz mozgása is ezt sejteti, ha távolabb nézünk ki a csillagos égre is megláthatjuk még nagyobban (ez nagyon messze visz, ezt itt nem tudom kifejteni), de ha kicsiben nézzük is meglátjuk csak a Nap/Hold-Uránusz mozgásában is. Felfedeztem benne ugyanis egy ritmust, egy csodás ritmust, ahogy a Nap és Uránusz együtt táncol a rendszerben (igazából a Föld és Uránusz és Föld körül a Hold, csak a Földön élve a Napot látjuk és az ő mozgását követjük). Ez a mozgás egy gyönyörű táncot ír le, ami a csillagképi változások által önmagában egy üzenetet tár elénk. Ezt eddig nem láttam, most tárta fel magát. Ebben van egy folyamat, a jelenlegi Telihold-Uránusz kvadrát kapcsolattal ennek a folyamatnak a megélési fázisában vagyunk most. Ehhez a visszatekintés szükséges és az eddigi utad megértése, mert a tudás, a kulcs abban rejlik. Uránusz repít minket tovább, ráadásul Jupiterrel együtt léptet majd tovább, ez 2024. áprilisában lesz, addig érdemes kihasználni a Kos testében lévő lehetőségeket, vagyis tudatosan tervezni, amihez most a visszaemlékezés a kulcs.

Ez csak alátámasztja mindazt amit az egyéb bolygók is üzennek, például a Mars mozgása, vagyis valóban célszerű tudatosítani, nagy segítség az előttünk álló úton, mert az utadat te írod és te is haladsz rajta. Ehhez nem kell más, mint saját történeteid, megéléseid mögött rejlő üzenetek megértése, akár a jelenben vagy vissza a gyerekkorig, mert annak a megértése által tudsz szintet lépni, addig marad a körforgás.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9918039578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu