A jövő tervezése – 2022. október 12.
2022. október 11. írta: Csillagtenger

A jövő tervezése – 2022. október 12.

A Telihold éjszakáján október 9-én éjszaka történt valami szavakon túli, nem is tudom elmondani, de valóban megtörtént, szép csendben megnyílt a kapu és az isteni terv tudatosodott a mélytudatban. Ennek lényege, hogy ezt nem kell tudni tudattal, viszont az október 12-i Uránusz/Hold/Felszálló holdcsomópont kvadrát Szaturnusz trigon Nap/Vénusz kapcsolódásával ez a folyamat szépen elindul, már az új síkon a Kos csillagaival a Vízöntő/Bakból kapott tapasztalati tudatossággal, amivel a Szűz jövő csillagai által valóban lépünk a hétköznapokban is a magasabb, angyali szintek felé.

Ezek még most az első és valószínűleg nem látható lépések, hiszen Uránusz és Szaturnusz még hátrafelé halad. Én úgy gondolom, hogy 2023. januártól lesznek ennek első igazi látható megnyilvánulásai amikor már minden bolygó direkt mozgásban halad.

Főleg, hogy ezen a csodanapon áll fel a Mars-Neptunusz első kvadrátja is, akik által a nimródi koronacsakra és a mélylélek van teremtő kapcsolatban. Ők támogatják ezt a folyamatot, hiszen Mars eleve egy előrevivő energia, a Neptunusz pedig maga a mélylélek ami a Teliholdkor is megnyílt arra a pillanatra. A köztük lévő kvadrát 2023. januárig végig él és közben háromszor lesz egzakt, ami megmutatja nekünk, hogy a szintlépés aminek a lehetőségét elhozza Uránusz a Kos csillagaiban, az önmagadból bentről indított cselekedetek, gondolatok, érzések, lépések által történik, amihez minden tudásod megvan, a fény vezetése és a lelked mélyének bizonyossága is. Azért lesz az ő kapcsolódásuk ilyen hosszú, hogy felismerjük és már tudatosan kezdjük el működtetni isteni teremtő erőnket, az isteni táplálékot, amit már Vénusz és Merkúr is lehozott nekünk, hiszen ők is ugyanitt forgolódtak 2020-ban és 2021-ben ugyanígy kvadrátban az ugyanitt álló Neptunusszal. Most jött el az ideje tehát, hogy Mars által ezt tényleg beindítsuk és működtessük, vagyis ne kintről várjuk a megoldást. Ennek tudatosítására és elindítására van most három hónapunk míg ez a kvadrát él. És ez kell ahhoz az uránuszi lépéshez.

És milyen véletlen, pont ezen a napon lesz Merkúr-Jupiter harmadik szembenállása is, ami megadja mindehhez a szellemi támogatást, hiszen ők most értek annak a munkának a végére, amiben megtanították, hogy mi kell ahhoz, hogy kilépj a régi mintákból, amik lehetnek őseid, nemzeti múlt, régi gondolkodás általi beragadottságok, berögzöttségek, amiken ha nem lépsz túl, akkor marad ugyanaz az ördögi kör és ugyanzok a problémák, aminek megfelelően indul az új uránuszi kör.

De azt is üzeni az ő kapcsolódásuk, hogy a megoldás benned van, hiszen Jupiter, a fény bölcsessége, az isteni tudás állt szemben Merkúrral a hétköznapi gondolkodással, tehát Jupiter megtanította hogyan lásd másképp és hogy tudd megoldani saját tudattal, vagyis ne kintről várd a választ, a megoldást, hanem saját magad szellemiéségét mozgósítsd. Abban támogatnak, hogy változtass a ’kütyün’. És most értsd a kütyüt úgy mint felettes éned.

Tehát ez itt egy nagyon fontos nap, épül az új, de még belül formálódik. Talán most értjük meg, hogy miért zárt be a külvilág az elmúlt években, miért volt a vírus, a maradj otthon dolog. Már akkor arra tanított, hogy bentről dolgozz kifelé. Kivett az életből, hogy ne rohanj tovább, csendesedj le, mert ha marad a mókuskerék, az őrült hajsza az újabb és újabb megélésekért, akkor elrohansz mindamellett ami körvonalazódik. Kézzel foghatóvá tette, észrevétette mindenkivel, hiszen saját testeden, életeden keresztül tapasztaltad meg, hogy nem mehettél ki, nem utazhattál, nem rohangálhattál kedvedre.

Ha ezt megérted, tudod merre és hogyan lépj tovább. A tervezés most folyik. A világ már megnyílt, de rajtad múlik hogyan lépsz tovább. Az ősz még hoz lehetőségeket arra, hogy tudatosítsd, mit kellett ebből megtanulnod amik szépen fokozatosan fel is jönnek a tudatba, be a láthatóba, lesznek konkrét időpontok a lépésekre az ősz-tél folyamán. Itt most ez egy nagy elindulás, de nem kell most még azt várni, hogy most érted meg és tudod, hogy hova haladsz, de a célkitűzések most történnek, és ez bentről kifelé, ez a lényege.

Szerintem valami ilyesmi alakul itt, hogy valóban megértjük azt, hogy mit jelent az, hogy lélek, isteni és az abból indított folyamatok ami a testiségben nyilvánul meg. És ezáltal ezt hogyan kell irányítani, hogyan lehet befolyásolni, bentről, mindent belülről, mert a külvilág a látszat, az már csak válasz. Na erről szól ez a nap. És a jövőd ami ebből alakul.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5017951774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu