Lelked mélyének vágyát felvillantó Telihold – 2023. május 5.
2023. május 12. írta: Csillagtenger

Lelked mélyének vágyát felvillantó Telihold – 2023. május 5.

Egy nagyon jó időben felvillanó Telihold mutatja meg számunkra mindazt a hétköznapokban, amit a Vénusz-Neptunusz szintén egyidőben fennálló kvadrátja már sejtet. Ez pedig nem más, mint egy olyan földi lét, amiben valóban boldog vagy.

A Telihold ugyanis az ASC-DSC tengely közelében születik 2023. május 5-én 19:34-kor a Napnyugta előtt nem sokkal a Mérleg-Kos csillagaiban, úgy, hogy a Hold még a horizont alatt teljesedik ki, ezáltal mire a felszínre tör kitárja mindazt ami szíved legfőbb vágya mert a Mérleg csillagkép múlt serpenyőjében jár és azt hozza a felszínre. Még a nemtudatosan születik, hogy ezzel a tisztasággal öntsön testet és ez az igazi nagy ereje. A Nap a Kos csillagkép testéből világít a Holdra onnan, ahol az új élet terveinek megírása történik és Nap azzal az Uránusszal tág együttállásban világít rá a Holdra, aki már jó ideje itt sétálgat és építi számunkra az új világot. Ezzel a Nap egy magasabb dimenziójú, láthatatlan dolgot tár fel számunkra, hiszen Uránusz így dolgozik, emel, de nem az anyagi dolgokban. A Telihold tehát megláttatja amit még csak sejteni vélünk.

Ugyanez rejtőzik Neptunusz-Vénusz kvadrátjában is, amiben a mély belső tárja ki magát és mutatja meg merre lépne, milyen új úton indulna, amiben már tudatosan halad, vagyis már nem keres, nem bukdácsol. A két hatás egyidőben még inkább lehetővé teszi számunkra, hogy megérezzük, meglássuk a fizikain túli valódi vágyainkat és afelé lépjünk. Még egy érdekessége ennek a Teliholdnak, hogy a Nap onnan világít rá a Holdra ahol Merkúr megfordult és visszaindult a Kos feje csillagaiba. Itt történik az előretekintés, ahol meglátjuk az új irányt, az új célokat és hogy azokhoz milyen lépések kellenek. Itt dől el miyen utat írsz magadnak. Merkúr ide megy vissza, hogy segítse utunk tudatos tervezését, aminek felismerésébe a Nap most nagyban besegít.

Egy gyönyörű jövő bontakozik ki előttünk, amit lehet, hogy sokan még nem látnak, nem éreznek, de mutatja magát, hamarosan felszínre is tör. Ezen nagybolygóink dolgoznak szépen lépésenként. Ezek folyamatok, nem lehet siettetni, mert egyidőben szellemi szintlépésben is vagyunk, szép fokozatosan tudjuk azt a hatalmas energiát ami ömlik le ránk a fizikai síkra áthozni és ezzel hétköznapjainkat átírni. Ehhez kell idő, türelem és alázat, de gyönyörűen bontakozik, és még ebben a testetöltésünkben átélhetjük mindazokat a magasabb szinteket ami felé kollektíve haladunk.

Ezt a Telihold és Neptunusz-Vénusz kvadrát együttes hatása gyönyörűen mutatja, de azt is, hogy ezt tudni kell meglátni, mert akkor tudod igazán alakítani. Neptunusz által a láthatatlan mély belső tárul fel, amit Vénusz tár ki, a Hold által pedig a hétköznapi létenergia mutatja magát, amire a Nap világít rá. Így teljességében mutatja meg magát az isteni, mind a mélyben és a felszínen, de meg kell tudni látni. Ezek a cselekedeteidben, tetteidben, a hétköznapi történésekben nyilvánulnak meg és tárják fel valódi vágyadat.

Érdemes odafigyelni, hiszen mutatja, nagyon mutatja magát az a valódi vágy, az irány ami felé lépkedsz, és azt hogyan alakítsd, mit változtass rajta, hogy ez valóban olyan világgá alakuljon amiben szívesen élsz, amiben boldog vagy és ki tudsz teljesedni mind saját kis mikro világodban illetve a nagy közösben egyszerre. Még a program írása zajlik, érdemes erre figyelni és ennek megfelelően tudatosan alakítani nemcsak a mai napot, hanem úgy általában a jövődet. Ez most íródik, most írod és lépsz is felé egyszerre és ez a mai energia megint erre hoz nekünk egy gyönyörű rávilágítást, hogy hol is tartasz benne.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr10018122386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu