Az új tényleges elindulása – 2023. május 18-19.
2023. május 18. írta: Csillagtenger

Az új tényleges elindulása – 2023. május 18-19.

Hatalmas erejű éjszaka van mögöttünk, ami az új útra terel, hiszen hajnalban (május 18. 3:10) volt a nagy májusi össz energiák fő háromszögének, a Mars-Jupiter-Plútó hármasából a Jupiternek Plútóval felálló kvadrátja, ami már a kezdő pillanattól, május 11-e óta érződik, de talán tegnap (május 17) volt első igazán erős hatása, amikor a Hold-Jupiter együttállás volt, amiben a Hold már felébresztette a Plútóval való kvadrátot. De ez végig, egészen május 24-ig érződik még, bár már csituló hatással. Mindemellett szintén ma hajnalban volt a Hold-Merkúr együttállás (május 18. 1:27), amibe a Hold belehozta a Felszálló Holdcsomópontot is (vele Merkúr most nem érintekezett közvetlenül, addig már nem ment vissza, de ma éjjel a Hold összehozta hármójukat és mivel a Felszálló Holdcsomópont kiemel, itt abszolút szemfelnyitás történt az éjjel). Mindez már a Kos csillagaiban, Merkúr ugyanis ott fordult előre, és Jupiter is már megérkezett a Kos energiamezejébe, ahová Plútó kvadrátja tolta be.

Május 17-ről 18-ra éjszaka történéseiben mindezek megmutatták magukat, kinek hogy, jöhetett álomban, vagy bármi más formában, lehetsz rá tudatos, lehet, hogy nem, de tudd, hogy itt most valami belül nagyon megmoccant. Már valószínűleg a május 17-i napi történések is előrevetítették ezt a lépést.

Ez egy hatalmas kezdeti energia, ráadásul a fény bölcsességével (Nyilas-Bak) a háttérben, ami már a megérkezett állapot, de itt mint kezdeti energia támogat minket mindezt plutonikus erővel, hogy valóban meglássuk az új célt, az új utat, és nem is egyszerűen ’csak’ egy merkúri látásmóddal, hanem rögtön jupiterivel is lépjünk rá és indítsuk el, amiben ott van a hétköznapok lépése mellett a nagy lépés is, egy olyan új út, amiben már nem csak egy lépést látsz előre (emberi), hanem az egész utat (isteni). És mivel ez éjszaka történt, az egészben a legjobb, hogy ekkor az elme alszik, tehát ami itt megmutatta magát, valóban olyan útra visz, amiben már az isteni vezet.

Ilyen új út, új célok nyíltak, és hozzá egyidőben születik az az új én, aki már tudja is, hogy képes ennek meglépésére, megélésére, hiszen egyidőben alakul az Újhold a Bika teste csillagaiban, sőt, a Plejádok kapujában holnap, május 19-én (17:53), amibe a Hold belehozza Uránusz tudását (akivel együtt áll május 19-én hajnalban 1:28-kor), aki a Kos teste csillagaiban már nemcsak a tervet látja (amit Merkúr és Jupiter a Kos fejében), hanem annak a teljes körvonalát, ami által az új én isteni eszközeivel (Plejádok) felruházva születik, annak biztos tudatában, hogy minden kétség kívül végig tudja vinni már azt az új lépést.

Egy ilyen, önmagára teljesen biztos én indul útnak, aki ráaádásul isteni tudása mellett (Plejádok) a két világ abszolút belső, mély egységével belül születik, hiszen az Újhold idejére áll fel a Nap-Neptunusz szextilje, ami már azóta él, mióta Hold megmerítkezett és eggyé vált Neptunusz teljességével a mélylélek birodalmában (május 15). Tehát a Hold nemcsak hozza ezt Neptunusztól, Neptunusz önmaga is adja a szextil kapcsolat által, vagyis duplán hat, ezzel teljes bizonyosságot adva. Az új én tehát isteni képességeinek belső és külső tudatosságával születik meg.

És ezzel az új énnel nemcsak ezen képességeink birtokába jutunk, még van tovább is, ez még erősebbé teszi a végkifejletet, ami felé haladunk, amiben mágikus képességek is nyílnak, de közben nyitja a kaput a 2024-es Szaturnusz-Uránusz közötti egész évben fennálló kvintil kapcsolódás felé is, ami most a két nagybolygó között még nem áll fel, de a Hold ahogy érkezik és elhalad Uránusz mellett, már felvillantja ezt a kvintilt. Ez a pillanat megláttat egy távolabbi jövőt, ami valami nagy dologra indít minket, ahová mindazon képességekkel lépünk majd, amit most még nem is ismerünk teljesen, de már nagyon körvonalazódik, hiszen ott van a májusi nagy energiák végkifejletében.

Május 18-19-e tehát a születés, egyszerre az új terv és az új én is születése, amihez az első konkrét lépések is megtörténnek néhány nap múlva (már egyébként folyamatban vannak). Egy ideje beszélünk az új elindulásáról, na, ez van most. Innentől egy valóban más minőség indul el, hiszen ne feledd, a háttérből szépen csendben, elbújva de mégis hatalmas erővel támogat minket Plútó, aki kozmikus erőt és tudatosságot ad ehhez a lépéshez. Itt most valóban elindul egy új. Aki nem tudatos rá, számára is, de minél tudatosabb vagy, érted is hogy ez történik, meglátod a ’rutin’ napjaidban, a megszokott dolgaidban azt a mást, mert ott van, annál messzebb visz.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7118126892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu