A májusi csodaenergiák utolsó lépései – 2023. május 23.
2023. május 23. írta: Csillagtenger

A májusi csodaenergiák utolsó lépései – 2023. május 23.

A májusi csodaenergiák utolsó napjaihoz értünk, amikor lezárul ez a gyönyörű folyamat, de egy önmagára tudatos új én indul útnak az új szellemi vezető irányításával, valamint kozmikus erők tudatosságával a háttérben, ugyanis a ma reggeli órákban (május 23. 7:12) volt Jupiter-Mars kvadrátja, a nagy háromszög utolsó fényszöge, amiben megmutatta magát új szellemi vezetőd, aki innentől irányít téged. Ez a hatalmas energia ezután elcsendesedik, kihuny, az átminősülés már megtörtént életünk minden síkján, a kozmikus kapu bezárul és lépünk tovább mindazzal amit megszereztünk ezen idő alatt.

Ehhez még a Hold hoz egy kis segítséget, azáltal ahogy Vénusz mellett elhalad és együtt állnak az Ikrek csillagkép szívében (május 23. 14:45), amivel segít ráérezni arra, hogy a két világ, a halandó és örök együtt dobban, vagyis nem vagy egyedül, a láthatatlan világ mindig ott van veled. Legyen az szellemi éned, a lelked, az isteni otthon, az angyalok világa, ők mindig jelen vannak, kísérnek, támogatnak, hiszen elválaszthatatlanok vagyunk. Ezáltal mindig van megoldás, segítség ami mindenen átsegít, felemel, továbbvisz. Ez a láthatatlan világ megmutatja ma magát, egész nap de legintenzívebben 14:45-kor és egy-egy órával előtte-utána. Ha tudod, add át magad ennek az érzésnek ebben az időszakban, érezz rá, hogy továbbvihesd. De az is jó ha megfigyeled a világodat, a történéseket, ahogy egyik ember a másiknak segít, legyen az növény, állat, ember. Vagyis megfigyelheted, hogy mennyire látod meg, egyáltalán észreveszed-e, mert lehet, hogy látod a mozdulatot, de látod-e mögötte a valódi indíttatást? Az örök jóságot, szeretetet, ami mindenkiben ott van, akár tudatosan, akár nem tudatosan működteti, amik leginkább az apró tettekben látszanak meg. Ma talán ezt is megláthatod, sőt azt is mergértheted ezzel, hogy mindenki azon a legmagasabb szinten fejezi ki önmagát, amit megenged magának, vagyis ahová eddig eljutott. Tűnjön akármilyennek is bárki cselekedete, vagy a világ, amit le akarnak neked festeni a médiában, hogy lásd benne a borzalmat, mindent ez az örök jóság működtet, csak tudni kell meglátni. Ez a mai nap erre kiváló a két érzelembolygóval az Ikrek szívenergiájánál. Javaslom figyelj erre ma, mert ez a Hold éri el holnap (május 24-én) a Marsot, amivel lezárul az energia, és ha meg tudod mindezt látni, azzal a Marssal egy valóban más energia indul. (Ezen szavak mögé elrejtettem valamit, felismerted?)

De mielőtt elérünk ehhez a záró lépéshez, van itt még egy rejtett üzenet. A nagy háromszögek között megbújik egy mágikus háromszög Uránusz-Szaturnusz-Mars között, ahol Uránusz van a csúcson, Szaturnusz-Mars az alapenergia. Szaturnusz-Mars között egy bikvintil fényszög van (ez május 21-én volt egzakt), tőlük indul ki egy-egy kvintil kapcsolat Uránusz felé. Ennek a Mars-Uránusz közti kvintil kapcsolata van ma (május 23. 18:19-kor), az Uránusz-Szaturnusz közti majd 2024-es év varázsfényszöge lesz (erről is volt már szó itt a májusi energiák között, mert felvillant akkor, mikor Hold elhaladt először Szaturnusz, majd másodszor Uránusz mellett, de az egzakt fényszög a két nagybolygó között majd csak jövőre áll fel).

Szóval ez a mágikus háromszög rejtve a nagy háromszögek között azt tárja fel, hogy az az új terv amit Uránusz épít, amihez az első konkrét lépéseket jövőre tesszük majd meg Szaturnusz csodálatos támogatásával a Vízöntő jövő csillagaiból, akkor valósulhat meg abban a formában, hogy Uránusz-Szaturnusz kettőse kiemeljen a jelenlegi világból, ha felismertük azt, hogy mi kell ehhez. És ez nem más, mint amit Mars rejt, ahová kifut ez az egész két hetes energia, ami végig jelen volt az első lépéstől, de mégis rejtve volt.

Arra invitállak, hogy elgondolkodj ezen. Nagyon sok szinten megjelenik a válasz, de te megtalálod-e a sajátodat? Bevillant-e olvasás közben, megjött-e érzetben, vagy most az egot kezded el túráztatni, hogy választ kapj, egyáltalán foglalkozol-e vele, vagy hagyod, hogy úgyis mindegy, majd elmondja, és ha nem, akkor is tök mindegy. Nagyon sokminden kiderül abból, hogyan reagálsz, mind-mind visszacsatolás arra, mit értettél meg ebből az egészből, hol tartasz, mit tudtál meglépni. Hatalmas energiák, átalakulások zajlottak az elmúlt két hétben, ráadásul nagyon rövid idő alatt nagyon nagy utat lehetett megtenni, de mit tudtál ebből kihasználni? Egyáltalán mennyire vagy hajlandó tenni is azért, hogy azt az életet éld amit igazán szeretnél. Érdemes elgondolkodnod mit üzen számodra ez az egész, mert akkor lesz igazán a tiéd, ha te jössz rá. Nem azért nem mondom el mit rejt Mars, hogy húzzam a mézes madzagot, hanem, hogy lehetőséget adjak neked arra, hogy magad rájöjj, ugyanis ezzel teszem számodra a legjobbat. A sorok között megbújik. Érdemes talán visszaolvasni az egyes üzeneteket is ahogy Plútó-Hold együttállástól elindultunk, főleg, hogy most már az események után vagyunk, vagyis hogy mi állt össze így utólag.

Nem feltétlen javaslom a felfedezésedet kiírni a nagy közösbe, tartsd belül, ne gyengítsd azzal, hogy szétszórod, ami igazán fontos, hogy benned megszületett.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3918130654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu