Készülünk lassan a stafétaváltásra
2023. június 03. írta: Csillagtenger

Készülünk lassan a stafétaváltásra

Emlékszel, hogy volt egy írásom korábban amiben arról írtam, hogy a Hold lesz 2023. első felében a vezérbolygónk, akitől átveszi a Nap ezt a szerepet az év második felére? Ez hamarosan itt van, sőt, már valamennyire éljük is, hiszen Mars május 20-án már átlépett az oroszlán jegyébe, bár ekkor Jupiter már a bika jegyében volt, ahová május 16-án lépett be, de Vénusz még mindig a rák jegyében sétál a Hold uralma alatt. Tehát tulajdonképpen még a Hold a vezérenergiánk, de már Mars révén megjelent az oroszlán által a Nap vezérlete is.
 
Viszont Vénusz is megérkezik az oroszlán jegyébe a Nap uralma alá június 5-én, na, onnantól lesz a Nap az elsődleges vezérenergiánk, hiszen ő uralja Vénuszt, aki Jupitert, aki Neptunuszt és Szaturnuszt, aki Plútót. Sőt Vénusz Uránuszt is, tehát Vénuszra terelődik a figyelem, de ő is úgy dolgozik ahogy a Nap.
 
Ez az oroszlán Vénusz egy többszörösen is jó időszak lesz számunkra, ami egészen október 9-éig tart, hiszen ez egyrészt egy abszolút hedonista időszak, amikor az élvezetek, játék, öröm, jóság, habzsi-dőzsi energiájába lép a teremtés, szerelem bolygója, ahol ő lubickol, igazán él, hiszen az élet maga tölti az élvezetek, megélések bolygóját. De azért is, mert a Nap nem annyira gyors mint a Hold, tehát önmaga tovább van egy-egy jegyben, ahol kiélheti önmagát, ezáltal nem lesz annyira változékony ez az elkövetkező néhány hónap októberig.
 
Ennek is kiemelt időszaka lesz amíg a Nap saját jegyében, az oroszlánban ragyog július 23-augusztus 23. között, hiszen ilyenkor a legélénkebb, legaktívabb, legerősebb, nem véletlenül ez a nyár csúcsa, de ez nagyon erős tüzes energia is, főleg a Hold lágysága után. Nagy váltás lesz, érdemes mindenképpen odafigyelni és megélni az életet, engedni történni a dolgokat, mert ez nagyon intenzívvé is válhat, ahol bejöhet a leuralás, ledominálás, nemcsak a kapcsolataidban, hanem az életed egészét tekintve is, vagyis a túlzások, túlcsinálások az igazi hedonizmus, öröm helyett.
 
Ahogy megéled ezt az oroszlán Napot, olyan hatással lesz nemcsak a hétköznapjaidra, hanem azokra a láthatatlan folyamatokra is amit a nagybolygóink szépen csendben a háttérben építenek nekünk és ne feledd, van egy Szaturnuszunk a halakban és egy általa uralt Plútónk aki közben visszalép a bakba 2023. június 11-2024. január 11. között, vagyis az oroszlán Vénusz idejének nagy részében. Igaz a Nap nem végig lesz az oroszlánban, közben továbblép majd, ezáltal az ő ereje is csitulni fog a szűz majd mérleg nyugisabb energiájában, de mindenképpen érdemes odafigyelni a nyári időszakra, az oroszlán idejére, hiszen oroszlán Nap fogja uralni az oroszlán Vénuszt, aki mindenki mást.
 
Most még az ikrek jegyében van a Nap a napfordulóig (jún 21), addig kicsit pörgősebbek vagyunk, de ez inkább a mozgékonyságban, kiváncsikodásban, kapcsolódásokban mutatja magát, majd jön a nyugis rák ideje (jún 21-júl 23), aztán a hedonizmus az oroszlánnal (júl 23-aug 23), utána a figyelmünket a munkánkra kezdjük fordítani ismét, jönnek a megszokott dolgok, visszazuhanás a ’hétköznapi normába’, ez a szűz ideje (aug 23-szept 23), aztán a mérleg, egy harmónikusabb, csendesebb időszak (szept 23-okt 23), ami alatt a Vénusz is kilép már a Nap uralma alól (okt 9) és megérkezik egy kicsit csendesebb vizekre a szűz jegyébe a Merkúr uralma alá, aki onnantól átveszi a stafétát. Attól kezdve megint más energia indul, egyrészt gyorsabb lesz, lesznek benne retrográdok, ráadásul eleve minden más lesz, mert megyünk bele a ’sötétbe’, egyrészt valóban kint is rövidülnek a napok, már szemmel láthatóan is, valamint jön a skorpió időszaka, amivel Merkúr időszaka indul.
Erről majd akkor beszélek mikor közeledünk, a fókusz most a Napon és Vénuszon van, még kicsit a Holdon, de már alig, szóval érdemes megnézni hol vannak ezek a jegyek az életedben, az ikrektől a mérlegig, melyik ház feletti vezérletet adják, hogy tudd a Nap hol jár, melyik életterületeden, mert elsősorban az a lényeg, megélni azon területét életednek, azt életed fókuszává tenni, oda fordítani figyelmedet, ott élni igazán, mert akkor tudod a leginkább kihasználni az előttünk álló kb 5 hónapot a legmegfelelőbben, ami a nagybolygók munkáját is támogatja, így új életed legmaximálisabb elindítását is.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7618137808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu