Plútó retrográdba fordulása
2023. május 12. írta: Csillagtenger

Plútó retrográdba fordulása

Lemaradtam Plútó fordulásáról, aki 2023. május 1-én fordult hátra, de mivel ő nem siet, így gondoltam ha néhány nappal később írok róla is van még aktualitása, mert nagyon fontos üzenet van benne.

Plútó fordulása általánosságban fontos üzeneteket hoz, de mikor jegy és csillagképi váltás közben forgolódik, még kiemeltebbé válik, főleg úgy, hogy kétszer is megtáncolja ezt az utat a két jegy és a két csillagkép között. Mintha nem tudná elengedni még azt, amiből jön, mert van ott valami nagyon fontos, amire mindenképpen szeretné felhívni a figyelmet. És érdemes is erre figyelni, mert Plútó kozmikus erő, akivel bentről, mégis dimenziókat átívelő erőből merítesz, vagyis amihez ő nyúl, az energia amiből ő merít, hogy azt kezünkbe adja, kozmikus változásokat hozhat. És ez most nem más mint a Nyilas csillagkép ereje, ami a benned lévő fény tudatossága. De ez ennél azért sokkal mélyebb, sokkal több. A Nyilas csillagaiban ugyanis valami nagyon nagy titok van elrejtve, aminek az a legnagyobb varázsa, hogy amennyire rejtett, annyira látható. De ez egy olyan dolog, amit magadnak kell tudni felfedezni, felismerni.

Ezért megy vissza Plútó, mert ahhoz, hogy ezt felismerhesd és most már véglegesen tudatosan működtesd azután, hogy átlépett a Bak csillagaiba, ahová készül belépni, elsőként tudnod kell.

Most még csak piciben mutatta meg Plútó, mert még éppen csak átlépett, és itt nem is a jegyváltás fontos elsődlegesen, hanem a csillagképi váltás, ahol még igazán meg sem mozdult az energia, mert még igazán nem is hagyta el a Nyilas csillagait, de azért már bekopogott a Bak csillagainak ablakán, vagyis elkezdte megmutatni, hogy mennyire ismered a fényt és mennyire működteted tudatosan.

Érdemes tehát visszagondolni, hogy 2023. március 23-a óta, amióta átlépett a vízöntő jegyébe, észrevetted-e, hogy van benned egy olyan belső tudatos erő, amivel képes vagy mindent legyőzni, és ha igen, hogyan kezdted használni, egyáltalán használtad-e már. Ennek felismerése, és ezek kisebb próbái zajlanak Plútó hintázásában ami egészen 2024. végéig eltart. Utána már az működik amire addig tudatosodtál. Nagy lehetőség ez, nem is hiszed mennyire.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9818122392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu