A tudatos előrelépés pillanata – 2023. május 4.
2023. május 12. írta: Csillagtenger

A tudatos előrelépés pillanata – 2023. május 4.

Vénusz és Neptunusz 2023. május 4. 19:40-re kiteljesedő gyönyörű kvadrát kapcsolata az isteni földi világban való tudatos lépésének lehetőségét rejti magában. Egyrészt azáltal, hogy ez a két bolygó kapcsolódik, hiszen Neptunusz a Van tudat, Vénusz a földi lét teremtésének energiája, aki tudatosan teremti meg mindazt, amire a lélek (a Van) vágyik, lehetővé téve számára, hogy megélhesse mindazon dolgokat, ami fejlődéséhez szükséges.

Másrészt azáltal, ahol kiteljesedik ez a kapcsolódás, hiszen Vénusz az ég tetején, Nimród energiájában, annak földi irányba lépő lábánál, a Saiph csillagnál állva kapcsolódik a még mindig az Egység, vagyis a mélytudat energiájában fürdőző Neptunusszal. Neptunusz önmagában a nemtudatos, akiben ott van a minden, ráadásul a láthatatlanban van, ami a halak-Halak kettőse miattt mind fizikai-lelki és szellemi síkokon is a láthatatlan, sőt, még mindig az ekliptika alatt jár, abszolút láthatatlan, tehát nem fér hozzá a tudat. És ő adja ennek a kapcsolatnak a tolóerőt, amit Vénusz azonnal életre kelt, ott fent, a fényben, a tudatosban, Saiph által tudatosan meglépve a földi úton.

Vagyis ebben a kapcsolódásban a valódi lépés lehetősége rejlik, nemtudatosan de tudatosan, hiszen ez annyira tiszta, annyira isteni, annyira fény, ebben semmilyen ego nincs és a nemtudatos tol, ő, aki tudja is hogy merre akar lépni, hiszen elsősorban ez az egész utazás az ő utazása, ezáltal olyan útra léptet Vénusszal amiben számára a legnagyobb bőség, csoda teremtődik, hiszen Vénusz ennek a teremtő energiája.

A kvadrát kapcsolat miatt ez azonnal le is jön az anyagba, hiszen a kvadrát az isteni teremtő erők anyagban való megnyilvánulásának lehetősége, de mivel van a kvadrátban egy földön túli energia Neptunusz által, ezáltal ebben a kvadrátban most csak a fény szintjén van a teremtés, vagyis itt tényleg a lelked mélyének anyagban való megnyilvánulásának lehetősége van.

Ez mindenkinek a maga életében egyéni, és a lényege, hogy amennyire tudatos annyira nem, főleg, hogy a nemtudatos Neptunusz adja az alapot ehhez a lépéshez. Vagyis itt most az az igazán lényeg, hogy megfigyeld mit léptél ma, és azt mi indította. Érdemes mindazt ami ma történt felírni Neptunusz naplódba, és megnézni tavalyhoz képest (2022. július 14.) amikor szintén szinte ugyanitt kapcsolódva jött létre ez a Vénusz-Neptunusz kvadrát, hogy abban milyen lépés volt, és az hova vitt, hogy meglásd ebben a folyamatban a nemtudatos éned fejlődését.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5718122376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu