Vénusz a fénymaximum pontján – 2023. május 7.
2023. május 12. írta: Csillagtenger

Vénusz a fénymaximum pontján – 2023. május 7.

Vénusz ma, május 7-én 16:25-kor eléri a rák nulla pontját, és idén Mars után másodikként átbukik a csúcson. Innentől vele is elindulunk lefelé, igaz még a látható világban, de a vénuszi dolgainkban is elkezdődik egy befelé figyelési időszak. Ez azért lesz igazán kiemelt idén, mert ezen az úton fordul majd meg az oroszlán jegyében (július 23-án az oroszlán 28 foknál fordulva megy majd vissza az oroszlán 12 fokig és fordul előre szeptember 4-én), tehát jól megtáncolja az oroszlán energiáját. Az oroszlán Vénusz egy nagyon jó energiája életünknek, a teremtés, élmények, szerelem, testiség, szépség energiája Vénusz a hedonizmus, élet élményei, örömök jegyében, az oroszlánban sétálgat fel-alá, minél több időt eltöltve itt, amivel nemcsak arra ad bőven ad lehetőséget, hogy megéljük, átéljük az élet valódi boldog pillanatait, hanem és talán ez a fontosabb, felismerjük az élet valódi értékeit, élményeit, örömeit, megtaláljuk a valódi boldogságot, hiszen mivel visszamegy, valamire emlékeztet, főleg, hogy mikor megáll és elindul visszafelé akkor érkezik meg az oroszlán ura Nap is saját jegyébe.

Mindenképpen jó kis nyarat ad ez nekünk, Nap és Vénusz is az oroszlánban egyszerre, igazi habzsi-dőzsi, hedonizmus, az élet valódi élményeinek megélése, olyan igazi bőség szintjén. De lehet ebben sok túlzás is, akár egy forró, égető nyár, vagy túl sok túl jó dolog kifogyhatatlan vágyakkal. Ezért is lesz jó, hogy Vénusz megfordul, hogy segítsen ennek felismerésében, hiszen igaz a végtelen bőség felé haladunk, de már más szinteken, mint ahogy május hónap összenergiái is megmutatják számunkra.

Vénusz oroszlán jegyében való sétája közben a retrográd útját az Oroszlán feje csillagaiban teszi majd meg, háromszor is végighalad ebben az energiában, ezáltal nagyon kiemeltté teszi. Mindez nemcsak egy újabb fejezetet tesz hozzá a korábban már többször említett Vénusz-Mars útjában rejlő titkos üzenetekhez, de nagyon hangsúlyossá is teszi az Oroszlán feje csillagait, ami életünk egyik igen kiemelt energiája. Nagyon szép üzenetet tár majd fel Vénusz ezen az úton, főleg, hogy a Regulus csillagnál megállva fordul vissza Merkúrral együttállásból és halad vissza az Oroszlán feje elejéig. Vénusz ezzel a Regulus csillagra is felhívja a figyelmet, még kiemeltebbé teszi a ma élő ember számára, ugyanis történt a Regulusszal kapcsolatosan néhány éve valami, amiről jó tudni. De erről majd akkor beszélek többet, mikor odaérünk.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9018122396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu