Merkúr hátráló mozgásában rejlő üzenetek
2023. április 20. írta: Csillagtenger

Merkúr hátráló mozgásában rejlő üzenetek

Elindult az új, erre gyorsan Merkúr meg is fordul, a Kos teste csillagaiból a Kos feje csillagaiig visszamegy le az ekliptika alá, le a Cet fejéig, hogy abszolút tudatosítsa, hogy valóban érted és tudod merre az előre, vagyis milyen úton indultál el, abban milyen célokat tűztél ki, és milyen kimentelt írtál hozzá. Ezzel kicsit most lelassul a hétköznapok kommunikációja, elvisz befelé, magunkba, hogy valóban meglegyen a megértés. Nem javaslom most a rohanást, a szép megfontolt lépéseket igen, de jobban jársz most ha figyelsz, figyeled a környezeted rezgéseit, miket üzennek számodra.

Merkúr 2023. április 21-május 15. között lesz retrográd, úgy, hogy megfordulásakor a Holddal áll együtt, tehát Hold hozza neki az elindulás üzenetet, amit az Alrischa csillagnál Nappal együttállva megtapasztalt. Ezzel indul vissza, és mivel hátrálása közben Nappal is találkozik május 2-án meg is tudja mutatni magát ami az Újholddal elindult. Az egy kiemelt nap lesz, érdemes figyelni a történéseket, fontos üzenetek lesznek benne.

Merkúr hátráló útjának azonban valódi érdekessége, hogy azon a napon (május 15. – ez nagyon fontos nap) fog előre fordulni mikor Jupiter is eléri az Alrischa csillagot. Ott jön meg majd az igazi megértés milyen útra léptél, abban a napban nagyon fontos üzenet van, ez megint egy olyan amit a szavak nem is tudnak kifejezni, akkor ott ugyanis a valódi belső értéked tárja fel magát, akiről nem is hiszed, vagy nem is tudod, hogy van, de közben legnagyobb kincsed. Erről lesz még szó, addig az a lényeg, hogy figyeld Merkúr hátrálása alatt mik történnek, mi mutatja meg magát, mert nagyon sok információ lehet bennük a már elindult új életeddel kapcsolatosan. Jó tudatosnak lenni, úgy könnyebb maga az út is.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2318106636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu