Plútó-Hold együttállás, megérkezik a kozmikus erő – 2023. május 11.
2023. május 12. írta: Csillagtenger

Plútó-Hold együttállás, megérkezik a kozmikus erő – 2023. május 11.

Hold megérkezik Plútóhoz, ezzel kinyílik a kozmikus kapu, amiről a 2023. májusi energiák üzeneteiben beszéltem. Ez a kapu most két hétig nyitva van, amin keresztül hatalmas energiák érkeznek, megmutatja magát a fény, az eredendő isteni.

Ezek hatalmas erők, amik segítenek áttranszformálni a tudatot, az ént, befogadni, elfogadni mindazt akik valójában vagyunk. És ez nem tud rombolni, mert az életnek nem az a törekvése, hogy romboljon, ez az erő áttör, ez a fény ereje ami átírja a sötétet.

A Plútóval való együttállásból indulva Hold útját követve kirajzolódik egy folyamat, amiről a hanganyagban beszéltem. Azzal, hogy Hold megérkezik Plútóhoz és kinyitja a kaput, elindítja a folyamatot, egyidőben be is aktiválja Plútó kvadrátját Jupiterrel és oppozícióját Marssal ami ennek a következő két hétnek a fő-fő energiája. Jupiter önmagában egy hatalmas lépésben van és Plútó alulról ezzel a kozmikus tudatossággal támogatja, úgy, hogy most a kozmikus kapun keresztül valami más is érkezik.

Itt most valóban nyílik valami. Ez most nem kérdés és olyan erővel érkezik, ebben egy kozmikus robbanás, egy kozmikus szintemelkedés van, ezt ne földi logikával próbáld megérteni. Itt most belül, benned, önmagadban dolgozik ez az erő, egy belső erő, ami az önmagad fénye, az kezd el tudatosodni, csak önmagában és ez az erő indítja el Jupitert és támogatja abban a szintlépésben amiben ő most önmagában egyedül dolgozik, és azt a Marsot, aki megmutatja azt, hogy valójában ki vagy. Ez a kozmikus erő ad majd erőt ahhoz, hogy áttörd a belső blokkodat, a belső faladat, hogy ’csak egy halandó vagy’ akinek végesek a lehetőségei, vagyis segít abban, hogy ki tudj emelkedni saját körforgásaidból, mire bezárul ez a kozmikus kapu.

Ez a következő két hét hatalmas, gyönyörű erőket hoz, ami a Hold-Plútó együttállással indul. Hatalmas dolog ez, de ez az egyéntől függ, hogy mennyire tudja kihasználni erejét. Nehéz szavakkal elmondani, ez valami hatalmas erő. Figyeld magadat, a belsődet, ez abszolút belső energia, kozmikus, univerzumokon átívelő erő érkezik és tudatosítja a benned lévő fényt, erőket. Hatalmas energia. Ez áttöri ami nem fény, lerombolja mindazt ami nem a fénynek megfelelő, de nem a pusztítás által, hanem mint egy létbetörő hatalmas erő, ami életet ad, kozmikus erőt a földi síkhoz egy más tudatszinten.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9518122408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu