A májusi energiák első háromszöge – 2023. május 12-13.
2023. május 12. írta: Csillagtenger

A májusi energiák első háromszöge – 2023. május 12-13.

Egyre biztosabb vagyok benne, hogy ennek a hatalmas két hétig tartó energiának (május 11-24 között) egy igazán nagy üzenete van. Már mikor elkezdtem figyelni a folyamatok alakulását is kirajzolta magát, de mint minden, ahogy az égboltot figyelem és fejtegetem, ez is fokozatosan tárja fel magát. De azt hiszem megértettem mit akar üzenni. Több energiacsúcs is van ezen idő alatt, amik kiemeltté teszik a folyamat egy-egy pontját, de van itt egy végcél. Egyszerűen nem tudom másképp látni, hiszen minden oda mutat, de ez a legvégén tárja majd fel magát. Látni lehet, de csak akkor mutatkozik majd meg. És ez nem Jupiterrel kapcsolatos akármennyire megdöbbentő is amit most mondok. Itt van valami más, ami még ennél is fontosabb. És mondom ezt úgy, hogy tudom, hogy amit Jupiter csinál a Felfelé Úszó Halak fonalán egy Mars-Plútó kétoldali kvadráttal megtolva ennek a két hetes folyamatnak a közepén, egyedül önmagában egy akkora hatalmas dolog, ami önmagában május hónap, tovább megyek, az év kiemelt eseménye lehetne, és az is.

Mégsem ő a csúcsenergia. Jupiter lépése hatalmas szintlépés, de van itt egy sokkal fontosabb. Ami egy nagyon belső, és a jövőt tekintve egyszerűen kihagyhatatlan lépés, viszont hogy ezek együtt történnek Jupiter szintlépésével, ez visz mindent. De ezt most még nem tárom fel, mert akkor tud megtörténni, ha lépésenként haladunk.

A folyamat során több háromszög is feláll az égen, mindegyik más energiájú a különböző bolygókapcsolatok, köztük lévő fényszögek, a háromszögek alapját képező bolygók, a különböző csúcsenergiák, valamint a bolygók mögött lévő csillagképek üzenetei miatt, szóval rengeteg különböző energia dolgozik együtt, egymás után, egymásba átívelve, de mégis mind ugyanarra a végcélra törekedve. Ennek a következő lépése május 12-13-a együttes energiája, ami rejtve már tereli a fókuszt a végeredményre is.

Ebben a két napban Szaturnusz, Merkúr és Vénusz között áll fel egy háromszög. Május 12-én aktiválódik azzal, hogy Hold megérkezik Szaturnuszhoz (Hold útján Szaturnusz amúgy is a következő állomás), amivel egyszerre Merkúrral való szextil kapcsolatuk is beélesedik, ezzel feláll a háromszög egyik szára Szaturnusz és Merkúr között. Majd május 13-án egzakt lesz a háromszög alapját képező Szaturnusz-Vénusz trigon és a Merkúr-Vénusz közötti szextil is, ami a háromszög másik szára. A három bolygó közötti össz hatás május 12-13-a között egzakt, de maga a háromszög energiája egészen május 23-ig tart, hiszen Hold majd akkor éri el a túloldalon álló Vénuszt, ez a háromszög ezután hül majd ki.

Merkúr még retrográd mozgású ebben a kapcsolódásban, bár már mondhatjuk, hogy áll az égen, hiszen május 15-én fordul előre, ami egy igazán nagyon erős nap lesz önmagában, tehát ez a háromszög már kicsit erre is felkészít minket, amire azóta készülünk, hogy Merkúr elkezdte hátráló mozgását, amiben arra tanít, hogy megértsd, hogy te tervezed az életedet, nem a külvilág, és minden úgy alakul, ahogy te írod a programot, ahogy meglátod a célt, hozzá az utat, benne a feladatokat. Merkúr önmagában csinálja ezt, amibe ez a háromszög nagyban besegít, hiszen Szaturnusz hozza hozzá már azt a megértést, hogy hová tudsz eljutni, ha valóban saját utadat járod, milyen magas szintekre, ahogy a Vízöntő jövő csillagaiból küldi a szextilt. És ez itt a Szaturnusz-Hold együttállás miatt, ahogy együttesen kapcsolódnak a szextillel Merkúrhoz, gyönyörűen megmutatja, hogy érted-e, hogy ez így van. Vénusz pedig az Ikrek lábától küldött másik szextil kapcsolattal meg is mutatja, hogy ez valóban így van, hiszen az Ikrek lábánál van az első konkrét lépés. Amit tehát kitalálsz, azzal indulsz (Merkúr-Vénusz szextil) és azzá leszel (Vénusz-Szaturnusz trigon), ami viszont emlékeztet arra, hogy mindezt te tervezted (Szaturnusz-Merkúr szextil).

Ez így önmagában nagyon szép felismeréseket hozhat, érdemes átgondolnod, hogyan is működteted mindezt saját világodban, életedben, főleg, hogy ez a háromszög már felkészít az utolsó lépésre is, ami mindebből kikerekedik majd.

Így figyeld ezt a két napodat, nagyon sok megértés és támogatás van benne a szextilek és a trigon által, ami Merkúr direktbe fordulásához és elindulásához is nagyon fontos. Érdemes kihasználni.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1718122410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu