Nap-Uránusz együttállás – 2023. május 9.
2023. május 12. írta: Csillagtenger

Nap-Uránusz együttállás – 2023. május 9.

Ez egy nagyon jó energia, ebben van igazán az élet. A fény, a cselekvések energiája az újdonságok, őrültségek, szabadság energiájával egységben. Az ő találkozójuk abszolút ’vízöntős’ megélés benne az élettel, játékkal. Igazi bolond nap a legjobb értelemben. Ilyenkor érdemes hagyni, hogy történjenek a dolgok, mert minden annyira szabad, játékos, őrült, a legjobb, ha holnap (május 9.) nem követed a szabályokat, nem ragaszkodsz az elveidhez, inkább engeded, hogy minden a maga útján haladjon, figyeled a jeleket, azokat követedd, megéled meg a pillanatot, hagyod, hogy vezessen az élet, mert akkor igazán nagyon boldog pillanatokat élhetsz meg.

Mindenképpen javaslom, főleg, hogy ez az együttállás kinyitja a 2024-es év fő energiáját, az Uránusz-Szaturnusz kvintil kapcsolódását, ami majd jövőre élesedik be a két nagybolygó között, de most a Nap által, ahogy megérkezik Uránuszhoz, már ma (május 8.) bekapcsolja ezt a fényszöget, és mivel a Hold is beleáll, feláll ma egy nagy mágikus háromszög a Nap(Uránusz)-Szaturnusz-Hold között, igazán mágikussá téve ezt a napot. Ez a hatás 14:49-20:58 között a legerősebb, ekkor történnek az igazi varázslatok, ami holnap a Nap-Uránusz egzakt együttállásával csúcsosodik ki, mintegy játékosan megmutatva, hogy is állsz azzal a tervezéssel.

Ugyanis Nap-Uránusz együttállása a Kos teste csillagaiban áll fel, ott, ahol új életed új tervének első körvonalai mutatkoznak. Mivel ez ma a Szatunusztól a Vízöntő jövő csillagaiból kap egy kvintilt és a Holdtól a Kígyótartó feje/Skorpió farka csillagaiból egy bikvintilt, megmutatja a valódi fényt benned, hogy mennyire vagy tudatos saját fényedre és mennyire ennek megfelelően tervezed életed új fejezetét. Érdemes figyelni miket hoz ez a két nap, mert 2024-ben a Vízöntő jövő és Kos teste között végig fennáll ez a mágikus kapcsolat, végig támogatva isteni éned általi tervezést.

A 2024-es év ilyen szempontból egy nagy előrelépés lesz, hiszen Uránusz-Szaturnusz között 2021-ben végig élt egy kvadrát fényszög, ami ennek a 2024-es kvintilnek az előjátéka volt. Akkor Szaturnusz még a Bak feje csillagaiból támogatta Uránusz munkáját, aki szinte ugyanott áll, ahol akkor is dolgozott. Szaturnusz a Bak fejéből a fénytudatossággal támogatta akkor Uránusz munkáját, amivel ő új életünk terveit rakosgatja. Az az Uránusz, aki eleve magasabb szintre emel, mert ő kiemelő erő. Jövőre Szaturnusz már a Vízöntő jövő csillagaiból támogatja ezt a munkát, ahol már nem is csak a tudatosság, hanem a legtisztább cselekvések által támogat, ezzel még magasabb szintűvé emelve a tervezés folyamatát, ráadásul egy kvintil, mágikus fényszöggel, ami nem is tud feszíteni, mert túlmutat a földi sík polaritásán. Akkora nagy dolgok ezek.

Abszolút szintlépésekben vagyunk, egyik energia a másikat éri amivel valóban magasabb szintű világ építésének lehetőségét kapjuk, de csakis rajtunk múlik mindezzel hogyan élünk. A mostani Nap-Uránusz együttállás Szaturnusszal kvintilben most meg is mutatja ezt a hétköznapok tetteiben. Így figyeld ezt a két napot, nagyon sokmindent megmutat, leginkább azt, hogy hol van még dolgod, hogy mindezt ezen a nagyon magas szinten tudd megélni.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3918122406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu