A tudatos vezérlet – 2023. május 15.
2023. május 15. írta: Csillagtenger

A tudatos vezérlet – 2023. május 15.

Elérkeztünk egy olyan naphoz, amit nem lehet egyszerűen leírni, elmondani, átadni, hiszen ez egy akkora nagy lépése a ma élő embernek. Már önmagában Jupiter Felfelé Úszó Halakhoz érkezése egy hatalmas dolog, mert itt most eldől, hogy szellemileg hogyan lépsz tovább, mennyire érted az istenit, a nagy utat és magadat, a fizikait, az életet, meglátod-e benne a valódit, vagy marad amit csak a két szem lát. Megtanultál-e tehát látni, vagy még mindig csak nézel.

Jó egy éve dolgozunk a szellemi diszciplínán, vagyis azon, hogy szétválasszuk az egot a felettes éntől, azóta, mióta Jupiter a Halak csillagaiban sétál, mialatt Merkúrral is többször szembe került a 2022-es év folyamán. Erről akkor sokat beszéltem, most jött el a pillanat, hogy szétválik a kettő és kiderül, hogyan dolgoztál az emúlt évben, ugyanis az Alrischa csillag, ahová Jupiter megérkezett, az útelágazás pontja, ahol eldől hogyan tovább.

Azzal, hogy Jupiter ide ért, a zeuszi tudatosság, vagyis a fénytudás tud szintet lépni. Ez megtörténik 12 évenként, mondhatnánk, hogy akkor ez mindig így van. Igen, minden alkalommal új szintjére lép ez a fénytudatosság, de most egyidőben Plútó és Mars kvadrátjával, Merkúr előrefordulásával, és az egyéb éppen aktuálisan ható hatásokkal (a háromszögek összüzenetével), plusz, hogy egy amúgy is nem akármilyen korban vagyunk (hogy ez mit jelent, ahhoz más szemszögből is tudni kell látni az összenergiákat). Szóval ez most valóban más.

Jupiter ezen lépésével ki tud nyílni a szemellenző. És ez itt a hatalmas dolog, mert ez azt jelenti, hogy innentől a szellemi én vezet, hátra tudjuk hagyni az egot, úgy értve, hogy már nem ő irányít. Ez nem azt jelenti, hogy az egot elhagyod, ő jön továbbra is veled, mert a hétköznapok szerves része, elhagyni úgy nem tudod, de el lehet oda érni, hogy már nem ő a főnök. Ennek a lehetősége ez a lépés. Egyidőben azzal, hogy Merkúr, a hétköznapi kommunikáció bolygója előre indul a Kos feje csillagainál, ahol az új kör indul függetlenül attól, hogy szintet léptél vagy visszapörögtél az Alrischanál. Az a Merkúr, akivel tavaly már előkészítették ezt a lépést szembenállásukkal.

Innentől ezáltal egy teljesen más szellemiség indul a hétköznapokban, amiben másképp értelmezed a világod, az isteni én tudatos vezérlete által élsz, afelé nyitsz, ami számodra a legjobb. Észreveheted majd ahogy megváltozik az érdeklődésed iránya, a kapcsolataid, beszélgetéseid minősége, ahogy gondolkodsz magadról, másokról, a világról, a közvetlen környezetedről, más szinten kezded látni nemcsak a világ éppen aktuális történéseit, hanem saját mikro környezetedben is a hétköznapok beszélgetéseiben, érintkezéseiben is különbséget tudsz már tenni a lényegi és nem lényegi dolgok között, meghallod a szavak mögött rejlő valódi üzeneteket, ezáltal tudni fogod merre nyiss, mit olvass, kit kövess, milyen iskolába menj, kivel kapcsolódj, stb, hiszen az isteni én általi tudatos útra lépsz, ezáltal már nem kell belemenned a kis körökbe, útvesztőkbe.

Akkora hatalmas dolog ez. És az egészben a legcsodálatosabb, hogy ezt nem kell akarni, ez történik. Pont ez a lényege, főleg, hogy a két erőbolygó Mars az Ikrek Polluxi fejétől (halhatatlan) és a Plútó a Nyilas-Bak csillagai (belső fény) között sétálva egy-egy teremtő kvadrát fényszöggel támogatja Jupitert, vagyis mindkét oldalról kap hozzá isteni fénytudást. És ne feledjük Plútó által még nyitva a kozmikus kapu, amivel segíti behozni ezt az erőt a hétköznapokba, segítve ezt a szintlépést. Emiatt mondom elsősorban hogy itt most lerakható az ego.

És ez csak a háromszög csúcsa, magában Jupiter ezen lépésében is van egy másik, még mélyebb üzenet, és akkor még nem is beszéltem arról, amit maga a háromszög rejt. Jupiter a háromszög csúcsa, de van ennek egy alapja a Mars-Plútó szembenállása, ami önmagában is hatalmas erő. Itt vagyok most megfogva hogyan mondjam tovább, mert már így is hosszú és még nem is beszéltünk a mai nap egyéb hatásairól, csak magáról a Hold-Neptunusz együttállásról és arról, hogy ez két újabb háromszöget is beaktivál, ahol a Hold-Neptunusz együttállása egyszerre csúcs és alapenergia.

Jupiter és Merkúr ennek az összhatásnak a szellemi, a Hold-Neptunusz a lelki oldala. És ez a kettő egyszerre, egyidőben. Azt hiszem erről a lelki oldalról egy másik írásban írok, mert egyszerre nagyon sok, és érdemes is ezen a jupiteri lépésen önmagában elgondolkodni.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9418124308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu