Jupiter az Alrischa csillagnál – 2023. május 15.
2023. május 14. írta: Csillagtenger

Jupiter az Alrischa csillagnál – 2023. május 15.

Előszó a május 15-i nagyon nagyon meghatározó energiához, ahhoz, hogy Jupiter eléri a Felfelé Úszó Halak fonalát. Ez a nap a jövőt tekintve egy igen fontos nap. A nagy májusi összenergiák egyik igen meghatározó napja is egyben hiszen ekkor fordul előre Merkúr, Hold-Neptunusz együttállás is lesz, és beaktiválódik egy újabb háromszög ami egy következő fókuszpontra tereli a figyelmünket. Mégis, talán Jupiter lépése ezekből az összhatásokból a legfontosabb, hiszen ez egy igen kiemelt esemény önmagában, és a nagy májusi energiák végkimenetelének is fontos lépése.

Most csak egy gondolatot osztanék meg Jupiter Alrischa csillaghoz megérkezésével kapcsolatosan, amit elgondolkodásra, belső filozofálgatásra szánok:

El lehet jutni a bölcsességnek arra a szintjére, amikor már tudod, hogy mindaz amire szükséged van, benned van, ezáltal nem kint keresel, nem hallgatod, olvasod mások gondolatait válogatás nélkül, nem rohangálsz ilyen-olyan előadásokra, tanfolyamokra, hanem figyeled magad, a tested, az érzéseid, mit veszel észre, mi bánt, minek örülsz, ezekben van a válaszod. Az igazi bölcsesség saját magad ismerete, kívül és belül. A test is elmondja mire van szüksége, a lélek és a szellemed is. Csak figyelni kell rájuk és meghallani ahogy üzennek. Ehhez pont a csend, a belső figyelem kell és a tudatos kapcsolódás önmagaddal, vagyis az, hogy ne rohanj, ne szórd szét magad, mert pont azzal tereled el a figyelmed a legnagyobb kincsedtől, saját magadtól. A külvilág ugyanis nem tudja neked mi a legjobb, merre menj, mi a megoldás, mert a válasz bent van. A külvilág is csak arra válaszol aki te vagy, azt olvasva is megláthatod, de ott nagyon résen kell lenni, mert a valódi válaszok is valójában a külvilág szavai és tettei mögött lévő láthatatlan üzenetekben, rezgésekben vannak. Ezek a rezgések, láthatatlan üzenetek pedig mind olyanok mint saját magad láthatatlan rezgései és üzenetei, de a sajátjaiddal szorosabb a kapcsolatod, mert az te vagy, tehát valóban akkor kapod meg a legtisztább választ, ha magadra figyelsz.

Túl sok kint az információ, a világ nagyon gyors, bele lehet szédülni, felkap, túlpörget, stresszt, belső feszültséget okoz. És ezek nemcsak kimerítenek, beteggé tesznek, ráadásul számodra mind ’mesterséges intelligencia’ hiszen ezek mások gondolatai, tettei, amik ugyan tanítanak egy bizonyos szintig, de el is tudnak terelni. A valódi bölcsesség mind benned van. Őt keresd, vele vedd fel a kapcsolatot, ő mindenre tudja a választ.

Jupiter Halak csillagaiban való haladása erre tanít 2022. márciusa óta. Most érkezik meg az Alrischa csillaghoz a Halak csillagkép utolsó csillagához, ahol viszont eldől, hogy bölcsességed terén milyen úton lépsz tovább, ami azon múlik ezt mind mennyire érted, mennyire éled és hogyan működteted.

Van ennek egy rejtett és sokkal mélyebb üzenete is, amit itt nem tudok kifejteni, de erről is hamarosan mesélek majd.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8718123592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu