Telihold – 2023. január 7.
2023. január 06. írta: Csillagtenger

Telihold – 2023. január 7.

Még egy gondolat a mai Teliholdhoz. Éjfélkor, egészen pontosan 2023. január 7-én 00:08-kor teljesedik ki a Hold az úgynevezett isteni tengelyen (IC-MC), úgy, hogy a Hold lesz fent, a Nap lesz lent. A Hold tehát teljességében látszódni fog, fent lesz a koronacsakránk felett amúgy is teljesen kitárulkozva és mivel a Sirius csillaggal áll együtt, megmutatja a kivezető utat, ugyanis a Sirius indít a fény útjára. A fény a Naptól a mélyből, a belsőből érkezik, aki a Vega csillaggal áll együtt, és ez így annyira gyönyörű, ugyanis a Vega az isteni dallam, aki a két világot kapcsolja össze, így ebben a Teliholdban benne rezeg minden. Ráadásul a Telihold idejére Merkúr is visszaér a Naphoz, aki Vénusszal (és még nem egzakt Plútóval) való együttálásból jött ide vissza a Nyilas íjat ellövő kezétől, amiben benne van az, hogy a hétköznapokban is rátalálsz a fény útjára, hiszen a hétköznapokban a Nyilas rak az isteni útra. Merkúr tehát emlékeztet arra, ami már a téil napfordulón is megtörtént, hogy elindultunk a fény útján, felveszi ehhez a fényt, és majd ezzel lök be mikor Plútóhoz ér (feb 10). Itt a Teliholdkor tehát azt értheted meg, hogy egyedül te tudod megfordítani a sorsod, amihez az isteni éned adja az útmutatást.

Hatalmas nagy erő van ebben a Teliholdban, ami irányt mutat, de bent. Mint a tegnapi írásomban is írtam, volt már egy nagyon hasonló energia 2022. október 9-én, de akkor abban az előrelépés lehetősége villant fel a Szűz-Halak tengelyén. Itt most a Nyilas-Ikrek tengelyén meg is tudod tenni az első lépést, bár még ez is inkább belső lépés. Viszont az első úgymond konkrétumok már megjelenhetnek ebben az energiában, ami vezeti Castorod, vagyis földi utad.

Vagyis azt javaslom valóban gondold át az előző éved mert nagyon sok iránymutatás volt benne, és visszagondolva, már így a távlatból visszanézve jobban észrevehető mi is mutatta meg magát, majd tiszta gondolatokkal feküdj le este 11 óra magasságában, hogy el is tudj mélyülni mire a Telihold kikerekedik. Elalvás előtt kérd meg Felettes Éned, hogy mutassa az utat és így aludj el. És hagyd, hogy történik. A lelked tudni fogja, ő megkapja az üzenetet, jöhet sokféle formában. Ne elemezd túl, ne akard megérteni elmével, mert abba beleviszed az egot. Higgy magadban, higgy Felettes Énedben, ő tudja merre tovább és csak menj az így kapott érzetek, minták, lehetőségek után. Reggel ébredés után azért javaslom írd le élményeidet, de ezt se oszd meg másokkal, ez egyedül a te dolgod, viszont jó ha megvan, jó lesz még ide visszanyúlni.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6118019698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu