Uránusz fordulása – 2023. január 22.
2023. január 22. írta: Csillagtenger

Uránusz fordulása – 2023. január 22.

Uránusz beindítja a rakétáit és ő is földi pályára áll ma éjjel, január 22-én 23:58-kor. Ezzel minden bolygónk direkt mozgásúvá válik, vagyis a földi utunkon támogatnak, mindezt ráadásul úgy, hogy közben mindannyian az ekliptika felfelé tartó ívén haladnak, amiben önmagában hatalmas emelő erő van. És ami a legszebb ebben, Uránusz fordulása ráadásul egy abszolút átfordító erővel történik, hiszen mikor előre indul a Nap a napi járásában a legmélyebb ponton van (ami a téli napforduló szimbóluma) és mivel még Plútóval együttállásban van, ez egyszerre az isteni és földi utunkon is egy teljesen más dimenziót nyit ki számunkra. A most született Újhold, az éppen jelenleg még élő Nap-Plútó együttállás, Mars, Merkúr és Uránusz mostani fordulása így együttesen tol minket előre, támogatják lépéseinket, amihez Uránusz adja az irányt.

Ő ugyanis nemcsak hogy a Kos csillagaiban fordul, eleve olyan energia aki új utakra visz, újdonságot mutat, más lehetőségeket tár fel, és mivel ő valóban más, ez mindig olyan, amit addig csak elképzelni tudtál, de még nem éltél, mert ő ilyen, a járatlan utat mutatja meg és az abban rejlő esélyeket. És nemcsak hogy ő ilyen, a Kos csillagaiban teszi mindezt, ami a kör nyitó energiája és ebben mekkora potenciál rejlik. Egyszerre lezárunk és mindent megtisztítunk a földi síkon (Szaturnusz és Neptunusz a halakban, Plútó a vízöntőben) és egyszerre lépünk egy teljesen új uránuszi irányba, ami más síkra visz. A Kos az ’isteni terv’ elkészítésének energiája, vagyis olyan tervek, utak megírásának lehetőségét rejti, amiben minden a számodra legmegfelelőbben történik, hiszen mikor a Kosban tervezel, ott nincs polaritás, nincs kétely. Erre az útra visz az amúgy is kételyekből kiemelő Uránusz. Érzed mekkora lehetőséges van ebben? És most utoljára fordul előre a Kosban (2020. elején lépett be, ami milyen véletlen, egybeesik azokkal az időpontokkal amit az Újhold írásomban írtam), vagyis ez az utolsó esély ennek a tervnek a megírására, szépítésre, ugyanis legközelebb már a Kos-Bika együtteséből jön vissza, ami majd másról szól. Az ott azért lesz zseniális, mert a Bikába való átlépéshez megvárja Jupitert, aki addigra ér el hozzá és meghozza az elmúlt évek tanításaiból a fénytudatosságot, és így együtt lépnek át a Bika csillagaiba, hogy ezzel a tudással együtt adják az eszközöket ahhoz az úthoz amit addigra megterveztél.

Vagyis érzed valóban milyen kiemelt időszakban vagyunk, és miért fontos a lezárás, mert egyszerre benne van az elindulás is, és mindig úgy lépsz az új útra ahogyan az addigit tudatosítottad, lezártad, hiszen a tudás mindig a múltban van. Uránusszal 2020. eleje óta írjuk az új életünket, miközben fokozatosan zárjuk, tudatosítjuk a múltat. Uránusz direkt haladása a Kosban adott mindig egy új irányt, majd mikor retrográd haladt, megmutatta ez az-e a mit akarsz. Ehhez volt a háttérben a tudatosodás az egyéb bolygók munkája által. Majd újra elindított amihez újabb retrográd haladása alatt megint megkaptuk a konkrét helyzeteket, hogy arra indultunk-e ami felé akartunk. És most értünk el arra a pontra, hogy van ami van, elindulunk azon az úton amilyen szintre jutottunk, amit sikerült megérteni az eddig megtett útból.

Ez van ebben a fordulásban. Egy hatalmas lépés az emberiségnek együtt és az egyénnek önmagának is megírni egy teljesen más világot, amiben megéljük az élményeket, az életet, a boldogságot, persze mindenki a maga szintjén, mert ez változó, de így teljes. Ez mindenkinek történik, de aki amilyen tudatos minderre, annak megfelelően tudja ezt irányítani. Mert az életedet te írod.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2918031724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu