A felismerés Teliholdja – 2023. január 7.
2023. január 05. írta: Csillagtenger

A felismerés Teliholdja – 2023. január 7.

A 2023-as naptári év egy nagyon erős Teliholddal indul és ez nagyon érdekessé teszi az évet magát. Azt hiszem ez a Telihold már itt az év elején hoz egy felismerést ami valószínűleg az egész évre jellemző lesz.

És mindemellett elgondolkodtat, és ezen mindenkinek egyénilég érdemes elgondolkodnia, nem is adnék bele szavakat, mert sokkal erősebb a saját felismerés, hogy gondolja mindenki át a 2022-es évet, ami amúgy is egy felkészítő év volt az előttünk álló 3 évre a Szaturnusz-Neptunusz együttállásig (2026. feb), hogy milyen képességet, tudást fedezett fel magában, milyen világ nyílt ki számára, amit eddig is tudott, hogy van, de most értette meg. Mert szerintem a 2023-as év ezzel kapcsolatosan hozza meg az első kétkezi megvalósításokat, vagyis a hétköznapjaidban lévő szintlépés első lépéseit. Amit 2022-ben felismertél magadban, annak első lépéseit megvalósítod 2023-ban.

A 2022-es év ugyanis egy rendkívüli Újholddal indult (2022. jan 2.) amiben ott volt az új jövő felé való lépés és 2022. meg is mutatta, hogy igen, elindultunk egy új jövő felé, rá is léptünk a fény útjára azzal a mindennél csodálatosabb Újholddal amivel le is zártuk 2022-t (2022. dec 23.). A 2023-as év pedig ezzel a kardinális jegyekben felálló, a teljességet magában foglaló Teliholddal mintegy megmutatja, hogy igen, 2023-ban várható lesz a 2022-es évben elindult dolgoknak a megvalósítása, valahogy egy keretbe foglalása, hiszen az évet is majd egy Teliholddal zárjuk. És ez még csak az első év a fény útján.

És ha ránézünk az íráshoz csatolt képre, azt is látjuk, hogy igen, valóban átmentődik ide valami, az, ami a 2022. október 9-i Teliholdkor már megvillant. Talán érdemes is visszagondolni mi volt akkor, mert ami akkor ott körvonalazódott mintha a mostani Teliholddal meg is mutatná magát. Újra a zenit-nadíron (isteni sík) teljesedik ki a Hold és a Nap egymással szemben állva, teljes kvadráttal a földi síkot szimbolizáló ASC-DSC tengellyel. Ugyanazon a fokon, ugyanazokban a jegyekben, csak egy negyeddel elfordulva. Ami 2022. októberben a csúcson volt, most a lenyugvó ponton, ami akkor a lenyugvó ponton, most a mélyben, az isteni születése pontján, stb. Egy negyed. Ez a precesszió nagy körén a suméroktól, az írástudó ember idejétől a mai korig eltelt időszak. Ez nagyon nagyon beszédes, főleg, hogy a Nap mind a két alkalommal az isteni ponton áll. A nagy kereszt októberben és most is az Ikrek-Nyilas és Szűz-Halak csillagait köti össze, és ami talán még fontosabb, a Vega-Sirius tengelyt. Ez nagyon sok mindent jelent, itt ezen a fórumon nem tudom megmagyarázni, erről is írok a készülő könyvemben, de annyit elárulhatok, hogy ebben felsejlik az út. Súg a felső világ, jön a támogatás, a vezetés az úton, amire már ráléptünk.

Gondold át hát valóban mit ismertél fel magadban 2022-ben, mert 2023-ban rálépsz arra az útra és jobb, ha tudod milyen út az, hogy minél tudatosabban tudj haladni rajta, főleg, mert szerintem a tavaszi napéjegyenlőség pillanatában, amit a valódi évkezdetnek tekintünk, mert az a születés időpontja, lesz egy Újhold Plútóval szextilben. Na, ott történik valami. Valami konkrét. De jó ha tudod, hogy mi várható, hogy észre is vedd, hogy történik és ki tudd használni. Ez a Telihold erre nyitja a szemet már most.

Talán érdemes újra elolvasni a 2022. újévi (https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/admin/post/edit/16801192) és 2022. évzáró Újholdkor (https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/admin/post/edit/18007424), valamint a 2022. októberi Teliholdkor (https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/admin/post/edit/17950080) írt írásaimat, és visszagondolni a tavalyi évre, mi változott, mi tudatosodott benned, mert a válasz benned van, és ennek ismerete szerintem az egyetlen ami segít az előtted álló úton. Tudni ugyanis minden.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3618019134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu