Nap-Vénusz kvadrátban a Plútóval – 2022. október 19-22.
2022. október 18. írta: Csillagtenger

Nap-Vénusz kvadrátban a Plútóval – 2022. október 19-22.

A Nap kvadrát kapcsolatba kerül a Plútóval (okt 19). Ez egy önmagában nagyon erőteljes energia, a központi csillag a szélső bolygóval. A Nap most hátulról jön, vagyis ezzel tolja a Plútót, aki maga is előre halad, amihez megvan saját radikális ereje, de most kap egy erős támogatást az amúgy is cselekvő erőt képviselő Naptól. Ezt képzeld el mint egy nagy kört, vagyis a Naprendszert amiben élünk, ahol a Nap a kör közepe, a Plútó van a legszélső pályán, és a Nap tolja kifelé, tágítja ezt a kört. Olyan ez mintha tényleg valami más felé akarna minket ezzel tolni, kifelé az univerzumba, a teljesség felé.

És jön Vénusz (okt 20), aki szintén belső bolygó, ezzel ad egy kis támogatást a Napnak, amivel bentről, együtt tolják, mozdítják az ébredő és még nyújtózkodó Plútót, hogy menj, tágítsd a terünket, az egész rendszerünket, életünket, vidd belső fényünket kifelé, hiszen Plútó a Nyilas íjat ellövő kezénél áll, amelyik kéz célra állítja és elindítja a nyilat. Ez a nyíl, a Nyilas nyila, a hazautat mutatja. És ehhez most nem akármilyen támogatást kapunk, mint az Angyalok teljes seregét, akik a Nap-Vénusz mögött állnak, és súgnak a Plútónak és adják támogatásukat, hogy megtaláld vele a célt. A célt, ami a te otthonod, a belső teljes harmóniád, ahol mindig nyugalom és teljesség van.

Hatalmas erő ez. Nap-Vénusz együttállás az Angyalban, ami önmagában egy mágikus kapcsolódás egy teremtő fényszöggel a Nyilas, fénynemzés csillagaiban már mélyre merült, de most éppen retrográd mozgásából ébredező Plútóval. Ebben ott a rendszer egésze, ráadásul az Angyalok által a magasabb világ is jelen van, a Plútó pedig segíti a visszatalálást oda ahonnan anno elindultál. Ez egy hatalmas elindító erő és nem akármilyen töltettel.

Szerintem ez a hét, ami majd az egzakt Nap-Vénusz együttállásban teljesedik ki (okt 22) még mindig a Plútóval kvadrátban annak a lehetőségét hozza el, hogy felismerd magadban a jót, a fényt, a halhatatlant, megragadd és ezzel folytasd utad. Vagyis felismerd, hogy van sötét oldalad, aki tud néha félni és ezért hezitál és emiatt képes magát lerántani és beragadni de őt is szereted, hiszen a részed, általa fejlődsz, mert ez a földi út része, ami a lélek nagy útjának elengedhetetlen feltétele. Vagyis ez nem azt jelenti, hogy rossz történik veled, hanem pont ez a tanítás, hiszen általa olyan helyzet elé kerültél amit még nem ismersz és ezért félsz de mikor megoldod, azzal fejlődsz és haladsz tovább. És ez az egész lényege. Ezzel az energiával ezen a héten megkapod annak bizonyosságát, hogy a fény oldalad mindig megmutatja a kiutat, ezért nincs mitől félni.

Ha ezt megérted, azzal hatalmasat lépsz az előtted álló úton, kilépsz saját árnyékodból.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5517956764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu