Újhold felé – 2021. június 10.
2021. június 07. írta: Csillagtenger

Újhold felé – 2021. június 10.

Egy igazán csodálatos Újhold virrad majd ránk 2021. június 10-én a déli órákban (12:53), amiben benne lesz Merkúr is, vagyis a három személyiségbolygónk együtt áll. Mivel ez az Újhold most Napfogyatkozással érkezik, és Merkúr is beleáll, ezáltal ’Merkúrfogyatkozás’ is lesz, vagyis a Hold ahogy beáll a Föld és a Nap közé, kitakarja nemcsak a Napot, hanem a vele együtt álló Merkúrt is (őt csak részlegesen, mert a Nappal való együttállása csak 11-én van, tehát még nem ér oda teljesen, de ő is benne lesz). Nem teljes Napfogyatkozás lesz, hanem úgynevezett gyűrűs, vagyis nem lesz olyan közel a Hold, hogy parányi termete teljesen kitakarja a Napot, de attól még Napfogyatkozás egy kis fénygyűrűvel a Hold körül. És mivel Újholdholdkor a Hold is láthatatlanná válik mert a Nap fénye ahogy rávilágít, a sötét oldalát látjuk, vagyis ezáltal egy pillanatra nem látjuk, így most mindhárom személyiségbolygónk kvázi meghal és újjá születik. Már ez maga a csoda.
 
És ez Nimród-Bika energiájában, vagyis itt most lehetőségünk van arra, hogy minden ’meghaljon ami sötét’ tehát a lehúzó gondolataink, tetteink, azon teremtőerők amik nem a fényt teremtik, tehát a földi javak megszerzéséről szólnak, hogy helyette szakrális erőnk szülessen meg, beavatói minőségünkre ébredjünk, amivel már egy teljesen más életet élünk (Nimród) és antennáink bekapcsoljanak, vagyis az isteni üzeneteket valóban befogjuk (Bika szarva). Érzed ennek erejét? És mivel mindez az aznapi MC-n történik, ez mindenki számára egy hatalmas nagy előrelépés, a sorsfeladat útján egy nagy lépés, de valami megoldásának lehetőségét is adja, tehát itt ez most globálisan, az emberiség számára egy nagy lehetőség valami szebb, jobb felé elindulni. Valóban nagy lépés történik, szakrális erőink tudatára ébredünk (ha akarod). Egyénileg ez a tudatosodás, előrelépés életed azon területén történik, ahol az Újhold a te születési képletedben felvillan. Ott tudsz most egy hatalmasat előre lépni, azt az életterületet löki meg, újítja meg, emeli egy szinttel, ott tudatosodsz. Minden Újhold egy új kezdet, amire érdemes tudatosan felkészülni, hogy tudd, mi az az új dolog, amibe ha tudatosan belekezdesz, azáltal életed azon részét be tudd indítani. Ez most az ikrek 19’47 foka, aki tudja, hogy ez hol áll fel saját életében és tudja ez a terület miről szól, érdemes már most felkészülni rá.
 
Mivel ebben mind a Nap-Hold-Merkúr benne van, érdemes olyan dolgot kitalálni, ami mind a fizikai, érzelmi és gondolati világodat is érinti, és azokkal az életterületekkel kapcsolatos, ahol ez a három bolygó a születési képletedben áll. Minden amit így elindítasz, Nimródi támogatással, vezérlettel indul, vagyis olyan erőket kapsz hozzá amivel biztosan célba is érsz, egy már másik síkon.
 
Kezdj el már most felkészülni, hogy mire felvillan az Újhold, ezt el tudd indítani. Ha ez valami kézzel fogható dolog, aznapra időzítsd az elindítását, ha ez valami kérés, akkor 2021. június 10-én fordulj az Újhold felé déli irányba és 12:53-kor küldd ki ezen kérést az univerzum felé. Mondj el egy imát saját szavaiddal, szólítsd meg a három istent (Apollon, Artemisz és Hermész), valamint Nimródot és Aphroditét, majd kérd együttműködésüket, hogy támogassanak annak az új dolognak az elindításában, azt helyezd harmadik szemedre, majd maradj benne és lásd hogy mindaz amit kérsz megtörténik (mindent jelen időben megfogalmazva). Az ima végén köszönd meg nekik együttműködésüket és dobbants hármat jobb lábaddal, hogy le is hozd a hétköznapi létbe. Hatalmas előrelépés van ebben, bármit is kezdj aznap. Majd figyeld és élvezd ahogy változik életed.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1816585514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu