Nap az Algol csillagnál – 2021. május 17.
2021. május 16. írta: Csillagtenger

Nap az Algol csillagnál – 2021. május 17.

Tyű, micsoda napra ébredünk holnap. Nap az Algol csillaggal egzakt együttállásban ébred holnap, vagyis a fény hozza a felszínre a benned rejlő varázserőket, a győzelemre vezető erőket. Micsoda nap, micsoda erők és ezt trigon fényszögben a Plútóval, a kozmikus erővel, aki a fény születése csillagképében, a Nyilasban vándorol. Mekkora erők és lehetőség van ebben az állásban. A Nap-Plútó kapcsolatában eleve ott van létezésed egésze, hiszen a Nap a központi csillag, Plútó a legszélső bolygó aki a kozmosz felé nyitja a kaput, tehát az ő kapcsolatuk a rendszer teljessége, amiben benne van a kozmikus szintlépés lehetősége, és akkor adjuk hozzá, hogy a Nap a fény, a Plútó a teljes átminősülés, az Algol a varázserő, a Nyilas a fény, aki megmutatja az utat kifelé, és a tirgon ami összeköti őket, a hármasságot szimbolizáló erő, vagyis az a minőség ami meghaladja a polaritást, tehát kiemel. Vagyis nemcsak tudatosodik benned mindezen belső erő, hanem még ki is emel, elindulsz vele a fény útján, ami hazavisz az égi hazába.
 
Érzed mekkora erő van ebben a napban és ráadásul az ébredés pillanatában, amikor a Nap legyőzi a sötétséget. Tyű, nem találok szavakat. És már este, napnyugtakor együtt áll a Nap az Algol csillaggal, de most még csak közelít hozzá, mondhatjuk úgy is, hogy napnyugtakor, mikor átlép a sötétség birodalmába, be is lép Gorgó barlangjába. Annyira szép, éjszaka vívja meg vele a harcot, mint ahogy Perzeusz is álmában győzi le Gorgót, hogy reggel győztesen, ezzel a kimondhatatlan nagy erővel induljon meg Napszekerén vagyis indítsa életedet, hiszen minden napkelte egy születés. Tehát holnap Gorgó erejével ébredsz, de már kezedbe fogva, ráadásul véglegesen, hiszen a Plutonikus erő emeli ki, ami valóban a végletek. Ez itt nem kérdés hogy történik. De mi is történik igazán?
 
Éjszaka megvívhatod saját harcaidat önmagad belsejével, és ezen erőkkel kezedben felébredve rájössz arra, hogy mindaz a misztikus varázserő, aki Gorgó Meduza, a ronda csúf kinézetű, de mégis gyönyörű nő, te magad vagy. Tehát te magad vagy az eszköz, amivel le tudod győzni mindazt ami méltatlanul támad feléd, ami nem más mint saját belső félelmeid és azok külső manifesztálódása. És mindezt hogyan? Tejút erőkkel, az isteni erőkkel, hiszen az Algol csillag nem mellesleg szemben álll azzal a csillaggal, akit úgy hívunk hogy a Tejút ereje. Ő lent van a mélyben, vagyis abszolút belső erő. Két egymással szemben álló minőség pedig egymást kiegészítő erők, amik által van a teljesség, a tökéletesség. Tehát itt a belső, az abszolút belső erők kézhezvételéről van szó, a benned lévő győzelemhez vezető erőkről, ami által valóban legyőzhetetlenné válsz. Éjszaka tehát arra tudatosodhatsz, ami reggel meg is születik és innentől ez ragyog, hogy a győzelemhez önmagad legyőzése kell, amihez viszont minden erő benned van. Mint ahogy a hős Perzeusz legyőzte Gorgót amivel tulajdonképpen saját maga félelmeivel nézett szembe és győzte le őket. Ezt kapod a kezedbe amivel tényleg minden belső félelmet le tudsz győzni és megkapod hozzá a Tejút erőket vagyis az isteni erőket, tehát az önlegyőzés révén erőhöz jutsz illetve mondhatjuk úgy is, hogy az erők megérzése, az erőkre való ráérzés révén tudsz győzni, győzedelmeskedni. Itt most lehetőség van arra, hogy rájöjj arra, hogy micsoda csodálatos teremtmény vagy, aki hatalmas erőkkel rendelkezik, amiben ott van az állatból az istenné való fejlődés lehetősége, vagyis az ösztönenergiák működtetéséből (félelmek, abból eredő cselekedetek amit a külviágra reagálva teszel) az isteni tanító szintjére való emelkedés, vagyis már a tanulás, tapasztalat révén a tudatos élet. Ez az az erő amit a kezedbe kapsz. Ez az a titkos fegyver, a Gorgó feje, ami a győzelemre vezető eszköz, ami benned van, máshonnan nem jutsz hozzá, viszont ha megérted, ráérzel, innentől legyőzhetetlen vagy és nem kell többé semmilyen külsős segítség.
 
Ellenben ez az erő, ha téged győz le, kővé dermedsz. Hiszen ezek a vad, kontrollálatlan erők, amik benned vannak, amit senki más nem tud sem felhozni belőled, sem legyőzni helyetted, max tükörként kívülről mutatja, de akkor is a benned lévőre válasz, ha nem kontrollált, akkor puszító. Ezt tudod most átírni, és teljesen átminősíteni, hogy innentől te irányítsd. Szavakkal kifejezhetetlen erő ez. Már maga a Nap-Algol együttállásban mekkora átminősítő erő van, ami most Plútó, az önmagában átminősítő erővel való pecsét által itt olyan esélyt és lehetőséget ad neked, amire ha ráérzel, megérted, megéled, olyan minőségi változást tudsz saját életedben megvalósítani, ami által elpusztíthatatlanná válsz, sőt, te magad válsz a fegyverré, aki mindent legyőz (nyilván nem úgy értve, hogy pusztítasz esztelenül, hanem azt pusztítod ami nem a fénynek megfelelő, tehát innentől nincs ellenséged, mert mindent le tudsz győzni).
 
Amit javaslok, hogy ezt tudatosítva feküdj ma le. Úgy indulj az álmok birodalmába mint Perzeusz aki félelmet nem ismerve indult el Gorgóval való csatába és le is győzte őt. És reggel javaslom ébredj a kelő Nap sugarával (2021. május 17. 5:08), fordulj felé, keleti irányba, add át magad a kelő Nap erejének, és engedd, hogy emelkedjen ez az erő veled. A Gorgó általi legyőzhetetlen erő, amiben ott a Tejút ereje és a kiemelő erő az égi hazába. Éld át, érezd, hogy ez van, és úgy indulj utadra, kezdd el napodat. Nincs ennél hatalmasabb erő.
 
És ehhez jön Vénusz aki az Aldebaran csillaggal áll együtt holnapi nap, tehát nemcsak ezt a hatalmas belső erőt kapod kezedbe, egyszerre tudod megteremteni saját világodat gondolataid teremtő erejével, hiszen a termékenység bolygója a termékenység csillagképében jár, annak a fejénél, tehát nagyon termékeny lesz a gondolatiság holnap, ráadásul az Aldebaran, a világod egyik tartóoszlopa, vagyis valóban magát az életed tudod megteremteni, mert ez a Bika csillagképe, és a Bikában teremtjük meg a látható világunkat, amit a belső erők támogatásával azonnal meg is tudsz valósítani.
 
Hatalmas erők vannak a holnapi napban, ami nagyon hasonló a május 6-10 közti időszakra, amikor a Vénusz volt az Algolnál és Merkúr a Bika fejében, az Aldebarannál. Ha vissza tudsz emlékezni akkor mit és hogyan csináltál, azt tudod most véglegesíteni, megerősíteni, illetve az ott megélt helyzetekből, megtapasztalt dolgokból merítve valóban teremteni.
 
Csodanap, nem is tudok mást mondani, használd ki. Az istenek egymás után adják ezeket a csodás, vissza nem térő lehetőségeket, csakis rajtad múlik hogyan használod ki. Annyira csodás időket élünk, csak tudni és működtetni kell. Aki csak várja a csodát és a külsős segítséget, az lemarad, mert a csoda bent van. De tenni kell érte.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6316561826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu