Az Algol csillag ereje – 2021. február 25-26 éjjele
2021. február 25. írta: Csillagtenger

Az Algol csillag ereje – 2021. február 25-26 éjjele

Mars ma éjjel (2021. február 26. 01:03) áll együtt egzakt az Algol csillaggal, aki a kézben tartott varázserő, vagyis ma éjjel szerezheted meg ezen erőket. Perzeusz is álmában győzte le a Gorgót. Hatalmas erő van ebben az együttállásban, önmagad teljes legyőzése, hiszen Mars eleve a hadvezér, aki szembenéz az ellenséggel, a Meduza Gorgó fejének megszerzése pedig lehetetlen küldetés, amit Perzeusz vállal, mert tudja, hogy képes rá. A Meduza pillantása kővé dermeszt, halálos pillantása van, aki ránéz mind meghal. Perzeusz mégis le tudja őt győzni, levágja a fejét, így kerül a birtokába ez az erő, és válik az ő varázserejévé. A Medúza pillantása halála után is varázserő, ezáltal egy zsákban tartja, amit akkor húz elő amikor szüksége van rá. A félelmekkel való szembenézés meghozza számára az új, csodálatos életet, és hozzá azon erőket, amivel legyőzhetetlenné válik. Ezt az erőt kapod meg ma éjjel. Érdmes úgy lefeküdnöd, hogy tudatosítod mik azok amiktől félsz, és úgy belemerülni az álmok birodalmába, hogy tudod, te vagy Perzeusz, aki képes legyőzni ezen félelmeket.
 
Engedd meg, hogy aktiválódjon benned ez az erő most Mars által. Mars maga egy olyan bolygó akivel a belső-külső ellenségeidet le tudod győzni és ezzel el tudsz indulni egy más irányba, egy új világba, új cél felé. Az Algol pedig a végső győzelemre vezető erő. Mars tehát ezzel a plusz erővel feltöltekezve lehetőséget ad arra, hogy mindazokat ami ellenséged, legyőzd és haladj előre az úton.
 
Mars amúgy is most a legelső bolygó az égen, legelöl halad mint hadvezér, abban segít, hogy összes energiáidat együtt működtetve, az ő erejével utat vágj magadnak egy olyan új világba, új kezdetbe, amiben ott a varázserő. A jelenlegi napok eleve erről szólnak, és ott van vasárnap, ami a tökéletes pillanata bűneink elégetésének amikor a Hold megérkezik a Szűz múlt lábához (erről a részleteket lásd egy korábbi írásban). Abban a pillanatban (17:22) eleve ott van a teljes megtisztulás lehetősége, és az elengedés után Holdkeltével (19:04-kor) születik egy új én, feltöltekezve már ezen erőkkel, amihez Mars az Algollal nagyon sokat hozzátesz, mert ha mindennel szembenézel, mindent tudatosítasz és mindezt átadod a fénynek, ezután tényleg egy olyan új lélek, olyan új erő ébred, aki legyőzhetetlen, saját félelmei sem uralkodnak felette.
 
És ne feledjük közben a Telihold erejét szombaton, ami persze megint a legtökéletesebb pillanatban ragyog fel, a Vízöntő jövő-Oroszlán farka energiamezejében, ahol ráláthatsz arra, hogy teremtő erőidet hogyan használod, mennyire tartanak még a karma kerekén, vagy ki tudsz már általuk emelkedni a hétköznapokból. Ugyanis az Oroszlán a karma kereke felett áll, általa ki tudsz emelkedni az átlagból, de ehhez az erőidnek és gondolataidnak a megfelelő használata szükséges. Most minderre ráláthatsz, hogy mit és hogyan használsz, és minden olyat, ami még visszahúz, szintén bele tudsz tenni a csomagba amit elégetsz vasárnap. Hatalmas, hatalmas erők ezek, érdemes kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket.
 
Feküdj ma le azzal a tudattal, hogy te vagy Perzeusz, aki bátran szembenézve a félelmeivel, győzelemet arat, legyőzi a legnagyobb mumust, és ezzel megszerzi a legerősebb varázserőket, amivel bármit képes legyőzni.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3216439534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu