Telihold a sorsuralás erejével – 2020. február 9.
2020. február 08. írta: Csillagtenger

Telihold a sorsuralás erejével – 2020. február 9.

Ez a Telihold is nagyon erős energiákkal érkezik, nemcsak a benne rejlő üzenetek miatt, hanem mikor épp kikerekedik a Telihold, 2020. február 9-én 8:33-kor, abban a pillanatban ébred Vénusz, aki amúgy is ereje teljében van, mert most lépte át a Tavaszpontot, vagyis ő már emelkedőben van, eleve hozza a tavaszt, az új élet születését, és éppen napi útján is ekkor töri majd át a horizontot. Tehát mind nagyban és kicsiben (mindenség és hétköznapok) egyformán születés történik. Amire a Telihold erejével ráérzel, azt Vénusz teremtő erejével, ugyanis vele teremted hétköznapi világodat, valóban meg is tudod valósítani. Mert ami a lélekben megszületik, manifesztálódik az anyagban. Miről szól hát a Telihold?

 

A Vízöntő-Oroszlán tengelyén áll fel a Telihold mind zodiákus mind csillagképi környezetben. Ezáltal itt is mint Vénusznál, egyszerre jelenik meg a fizikai és szellemi világ, mert ugyanaz az energia dolgozik mind a zodiákus körén, mind a csillagképi környezetben. Vagyis itt most, valóban a két világban egyszerre tudsz teremteni. Ez pedig arról szól, hogy kezedbe vedd végre saját életedet. Ne az ego, a félelmek uraljanak, hanem éld meg valódi, igazi önmagad. Mert közben ne felejtsük, Jupiter épp a Lanton játszik, amit a sötét oldal is elbűvölve hallgat. Itt most valóban csak a szeretet ereje dolgozik. Erre érezhetsz rá ezzel a Teliholddal, hogyan is állsz azzal, hogy feltételek nélküli szeretet, mennyire tudod elfogadni és szeretni saját magadat és életedet úgy ahogy van. Mennyire a félelmek, a függőségeid tartanak még fogságban. Mert most abszolút tisztán, ármánytól mentesen, vagyis saját magaddal is őszintén tudsz erre rálátni, mert épp játszol közben a lanton, vagyis saját magadat sem tudod becsapni. Hatalmas lehetőség ez most arra rájönni, hogyan is értékeled magad, kinek és minek tartod magad (Nap a Bak csillagaiban is), illetve mennyire van benned még halálfélelem (Nap a Kiscsikó csillagában is), és mennyire vagy szabad saját félelmeidtől, korlátaidtól (Nap a Vízöntő csillagaiban). Mert ha ezeket megérted (Nap), rögtön eljön a sorsuralás, vagyis legyőződ mindet (Oroszlán) és sebezhetetlenné válsz, akin nem fog semmilyen földi ’fegyver’, legyen az vélelem, mások szavai, a világ borzalmai. És ezzel a hatalmas szerelem és sorsuraló erővel építed fel a világodat.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr315465050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu