Merkúr-Szaturnusz szembenállás – 2022. július 31.
2022. július 30. írta: Csillagtenger

Merkúr-Szaturnusz szembenállás – 2022. július 31.

Szépen csendesen érkezünk be ennek a nagyon erős hétnek a záró energiáihoz, amit a Merkúr-Szaturnusz szembenállása nyit meg hogy majd az Uránusz-Mars-Felszálló Holdcsomópont együttállásban csúcsosodjon ki. Nagyon fontos néhány nap előtt állunk.

Merkúr-Szaturnusz szembenállása az Oroszlán feje-Bak/Vízöntő múlt csillagainak tengelyén áll fel és az a nagy érdekessége, hogy Merkúr, aki most szembe került Szaturnusszal volt az, aki elindította a mestert retrográd útján majdnem pont onnan (néhány fok különbséggel), ahol most a Mars-Uránusz-Felszálló Holdcsomópont kiteljesedik. Ez április 24-én volt, amikor Merkúr maga is együtt állt ugyanezzel a Holdcsomóponttal. Az már ott egy válaszút volt, már akkor rákérdezett Merkúr melyik úton mész tovább. A Bika teste, ahol ő akkor állt a dolgok, a rendszereink, életünk működésbe hozásáról szólnak. A Bika teste azt hozza működésbe, ami a Kos testében testet ölt, vagyis az új rendszeredet, életedet, ahol a Mars-Uránusz-Felszálló Holdcsomópont kiteljesedik. Merkúr tehát akkor arra kérdezett rá, hogy érted-e, hogy akármit is indítasz el azt termékenyíted meg, annak adsz teremtő erőt, életet amivel utána haladsz tovább. Tehát amilyen a kezdet, olyan az út, de érted-e, tudod-e? Merkúr innen küldte vissza a mestert, aki elindult a Bak-Vízöntő múlt csillagaiban, ahol most is jár, hogy megoldja de legalábbis megmutassa hol kellene még változtatnod, a rendszer amiben élsz az működőképes-e, érdemes-e túllépni valamin, megtisztítani, elengedni mindazt ami visszatartana attól, hogy valóban a Fényföld felé indulj.

Ez indult el áprilisban, a mostani szembenállásuk viszont megmutatja hol tartasz ezen az úton, mert Szaturnusz még mindig ugyanott van (1 fokot ment csak vissza), de Merkúr közben megérkezett az Oroszlán feje csillagaihoz. Ez az uralkodó feje, a te tudatosságod, amivel rálátsz az életedre, érted, hogy nálad az irányítás, hiszen te vagy az uralkodó aki saját döntéseit hozza meg, és ebbe senki nem szólhat bele. AZ Oroszlán eleve a múltba néz, érti, tudja honnan jött, azt is tudja mikor korábban döntött az milyen irányba vitte életét, az jó vagy nem és hol kéne ezen változtatni, ezért is nagyon fontos visszagondolni áprilisra, mert ott valószínűleg felvillant valami ami vezet téged. Ebben támogatja Szaturnusz, aki közben szépen a háttérben dolgozik érted, hogy mutassa azokat a helyzeteket amiken túl kéne lépned, de hozza hozzá a megoldást is, hiszen végig a Sadalsuud csillaggal együtt halad, aki belső útmutatód. Ezzel a fényszöggel tudod most megérteni, hogy már tényleg te irányítasz, vagy még saját korlátaid rabjaként éled életed.

A szembenállás még erősödik, július 31-én 8:05-kor teljesedik ki, addig még jöhetnek ezek a felismerések és hozzá mindazok amik megadják hozzá a megoldást. De neked kell tudni meglátni, észrevenni és felismerni. És ez azért fontos, mert ez a szembenállás két kvadrát fényszöggel kapcsolódik a Mars-Uránusz-Felszálló együttálláshoz, létrehozva egy nagy égi háromszöget (Szaturnusz oldaláról erősebb, mert Merkúr hamarabb kimozdul belőle), de akkor is egy pillanatra nyíl lesz belőle, ami irányt ad. Tehát a szembenállás, vagyis az általa meghozott felismerés segíti azt a hatalmas kitörő energiát ami már júl 31-én elkezdődik, de aug 2-re éri el ereje csúcsát. És az ott tényleg a Kos testében két ilyen kitörő erővel már kétséget kizárva lök egyet rajtad a Fényföld felé, ha kész vagy rá.

És ne feledd, ez a Merkúr-Szaturnusz szembenállás azért is fontos, mert Szaturnusz ugyan még hátráló mozgásban van, de már készít fel a halakságra, abszolút ajánlom megfogni azokat a pillanatokat amikor ő aktiválódik (jön majd még Nap és Vénusz), mert ezek még a láthatóban dolgoztatnak bennünket, a halakban ez már nem így lesz, bár a munka ott is folyik tovább. És minél tudatosabban lépsz be oda, annál könnyebb lesz az ottani utazás.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2417893923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu