Elkezdődik a szellemi szintemelkedés – 2019. február 13.
2019. február 11. írta: Csillagtenger

Elkezdődik a szellemi szintemelkedés – 2019. február 13.

Ami már egy ideje kibontakozóban van, most kap egy kezdőlöketet azáltal, hogy a Hold február 11-én, a Mars február 13-án áll egzakt együttállásban az Uránusszal a Halak csillagkép felfelé úszó fonalánál. Rezgésszintünkben, tudatosságunkban való emelkedés lehetősége előtt állunk, ami a mai kor embere számára kivételes, megismételhetetlen lehetőség, hiszen az Uránusz 80 év múlva ér el ide újra.

Ez a folyamat már tart egy ideje, érezhető, ahogy egyre többen fordulnak a spiritualitás felé, egyre többen válnak tudatossá. Mindez az Uránusz munkája révén valósul meg, hiszen általa tudunk emelni a szellemiségünkön, ami a megváltás felé vezető első lépcsője. És ki ne akarna kilépni a szenvedés korából?

Jelenleg még a Halak csillagkép Al Rischa csillagánál jár, ami az összegzés pontja, itt az dől el, hogy valóban kiemelkedsz (Felfelé Úszó Halak), vagy még nem értél meg rá (ezt szimbolizálja a Visszafelé Úszó Halacska fonala) és maradsz ugyanazon a körön, futod tovább a megszokott életed. A választás lehetősége az egyéné. Aki emelkedni  akar, az megkapja a lehetőséget a Teremtőtől, el fog indulni egy új szintre, egy új hazába, hiszen a Felfelé Úszó Halak a Casseiopeia csillagaihoz emelkedik, aki a Csodaszarvas agancsa. Ő mutatta meg őseinknek az utat az új hazába. És mutatja számunkra is.

Aki az emelkedést választja, annak egy valóban új élet indul el, egy már magasabb szinten, kilépve a mókuskerékből, a karma kerekéből, ami már 2019-ben megmutatkozik, de majd 2020. januárjában indul be igazán, amikor az Uránusz véglegesen eléri a Kos csillagait. A Kos az új kezdet, előtte a Halak a lezárás. Most tehát még abban az időben vagyunk, hogy összegezzünk, lezárjunk, letegyük a régi szokásokat, gondolati sémákat, önmagunkat korlátozó hiedelmeket. Mindenképpen elindul a kör, a lehetőség abban áll, hogy ez a spirálon már magasabb szinten indulhat el, nem ugyanaz az ördögi kör fordul újra.

A kiemelkedéshez a szellemiségen kell emelni, a gondolatiságon változtatni, egyrészről elhagyni a lehúzó gondolatokat, másrészről kitörni azokból a korlátokból, amiket csak a fizikai síkon érzékelek, ezáltal korlátozom magam. Ehhez kapunk most kezdő löketet a Holdtól és Marstól. Ma ráérezhetünk, aztán megkapjuk az erőt az elinduláshoz, a cselekvéshez. A Mars az új ereje, ő maga is szellemiség, ezáltal összeadódik a két kitörő erő. Érzitek mekkora lehetőség van ebben? A mostanában elkezdett dolgok, amik nem a megszokottról szólnak, van benne új, van benne más, van benne olyan, amit eddig nem mertél, annak van létjogosultsága, az fog tudni elindítani. Van ötleted? Vágj bele. Kezdd el, légy merész. Ez fog tudni téged felemelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6814619860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu