Újhold a Vízöntőben – saját korlátaink kitágításának lehetősége – 2019. február 4.
2019. február 04. írta: Csillagtenger

Újhold a Vízöntőben – saját korlátaink kitágításának lehetősége – 2019. február 4.

Ma este 10 órakor Újhold lesz a vízöntő jelében és a Vízöntő múlt víze-Bak csillagképek összefolyásánál, ezáltal a vízöntő tisztító ereje miatt a tisztulás, felszabadulás mind szellem-lélek, mind test szintjén megjelenik. Mint volt már róla szó, a Nap és a Merkúr is ebben a csillagképi környezetben jár már egy ideje, így tapasztalhatod, hogy előjönnek a múlt dolgai, olyan helyzetekbe kerülsz ahol lehetőséged van megbocsátani, tisztázni, megoldani, megérteni dolgokat, el tudsz engedni, elmúlnak dolgok, helyére kerülnek érzések. Mivel mindez a vízöntő jelében is van, ráadásul közben fogyó Hold is van, ez az időszak tökéletes a fizikai elengedésre, például egy jó böjtre, valami rossz szokásod elengedésére is. Ez a fogyó Hold ebbe a csillagképi környezetbe sétál ma bele és erősíti fel ezt a folyamatot, vagyis ma még fokozottabban érezhető a tisztulás, elengedés, megbocsátás. De erre szükség van, mert Újholdkor, mikor a Hold eléri a Napot és egy pillanatra ’meghal’, majd újjászületik, akkor tud megszületni valami új, ami már tiszta a múlt terheitől, és ez kezd el gyarapodni. Azzal, hogy éjszaka (este 10-kor van Újhold) a Hold átlép majd a Vízöntő jövő csillagaiba, lehet már ma esti álmodban, de holnaptól felvillantja azt az új jövőt, amiben már nincsenek korlátok, így az isteni, a tiszta én kezd el kiteljesedni, termékenyül meg.

De ez akkor lesz igazán teljes, ha közben a szív szeretének erejével képes vagy az egos dolgaidból engedni, a felvillanó ösztönenergiáidat tudod uralni, nem az ’akarom dolgok’ irányítanak, hanem a szeretetből eredőek, mert a növő Hold az Oroszlán csillagképpel áll szemben, és a két stáció együtt működve teljes. Úgy kell ezt érteni, hogy amelyik életterületeden villan fel az Újhold, ott indul el a lelki megújulás, ott születik meg az isteni tiszta én, de akkor, ha az ezzel szembeni házban csökkented az anyagi terheidet, tehát materiális szinten elengedsz azzal a területtel kapcsolatosan.

És még egy mondattal megemlíteném, hogy a Vénusz közben belépett a Nyilas csillagaiba, tehát nagy sebességgel közelít az itt álló Szaturnuszhoz és Plútóhoz, akiket február közepén elérve belöki az egész évet meghatározó folyamatokat. De azzal, hogy a Nyilasba ért a teremtés, szerelem bolygója és hozza magával az angyali erőket, érezheted, hogy az érzelmeid, kreativitásod, alkotóerőd, vagy akár szerelmi életed, emberi kapcsolataid terén minden harmónikusabb lesz, valahogy jobban működnek, kreatívabb, kedvesebb vagy, hiszen most ömlik le mindaz a tudás amivel ezen a téren rendelkezel.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6214606994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu