Újhold Plútóval együttállásban – 2023. január 23.
2023. január 20. írta: Csillagtenger

Újhold Plútóval együttállásban – 2023. január 23.

Egy igen nagy erejű Újhold születik 2023. január 21-én 21:53-kor a Plútóval együttállásban ami ismételten egy olyan energia ami előre mutat és tudatosítja is a múltat, ugyanis ez az Újhold a Plútóval együttállva összeköti a bak és vízöntő jegyeit, vagyis mintegy behúzza ez az Újhold a Plútót a vízöntő jegyébe, ahová ő már 2023. márciusban magától is belép.

A Plútó vízöntőbe lépése egy, a mai kor embere számára ismeretlen energiát indít majd el, erről sokat lesz még szó, mert ez hosszasan lesz életünk része, de ez az Újhold már mintha erre készítene fel, megmutatja, hogy mire is számíthatunk majd.

Ugyanúgy emlékeztet is, mivel az Újhold maga a vízöntő 1’32 fokán szinte ugyanazon a koordinátán születik, ahol a Jupiter-Szaturnusz együttállás volt 2020. december 21-én a téli napfordulókor. Már maga a Jupiter-Szaturnusz együttállás a Jupiter és Szaturnusz Plútóval való 2019-2020-as években való munkájának eredménye volt, amiben eleve ott volt egy megértés azokkal a munkákkal kapcsolatosan, ami az alapját adta Jupiter és Szaturnusz azóta megtett útjának, amit ez az Újhold a Plútóval közösen újra a felszínre hoz.

Az elmúlt évek igen nagy tanítások voltak, de eleve 2017. december 21. szintén téli napforduló óta eltelt időszakban egy folyamatos nagy volumenú változásban vagyunk ami egy nagy lépésre készít fel bennünket. Ennek a felkészítő időszaknak körülbelül a felénél vagyunk, aminek a végére érve (2026. február) kezdjük majd el már valóban másképp megélni hétköznapi világunkat. Addig is változunk, addig is történik folyamatosan a szintlépés, de onnantól kézzel fogható lesz a változás. De hogy kinek milyen, ezeken az éveken múlik.

A 2017. óta eltelt időszak mind erre készít és most ezen belül van egy emlékeztető ezzel az Újholddal, vissza a 2020-as évre, amikor ezen az időszakon belül is a nagy feladatokkal tarkított évek elindultak. Ez az Újhold ezekre segít tudatosodni azzal, hogy segít visszatekinteni, ugyanis visszanézve már rálátunk azokra a folyamatokra amikben anno benne voltunk, így más szemmel nézve megjön a megértés. Érdemes tehát visszagondolni akár a 2017. december óta eltelt időszakra, de erősen 2020-ra, hogy mi változott, a benne lévő tanítások értjük-e már miről szóltak, és ráléptünk-e már tudatosan egy másik útra ahová ezek az energiák terelnek, amit Jupiter 2022. december 21-i Újholddal való kvadrátja már el is indított. Egyébként nem észrevehető, hogy minden sarkallatos pont a téli napforduló pillanatában történik. Ennek nagyon nagy jelentősége van.

A hétköznapi világot nézve elsősorban erről szól ez az Újhold, de közben szellemi síkon is elindít egy változást. Ugyanis azzal, hogy a Plútó átlép majd a vízöntő jegyébe, a csillagos égen a Bak csillagaiba fog belépni elhagyván ezzel a Nyilas csillagait, ahol 2008. óta dolgozik és 2018. óta ráadásul az ekliptika alá lépett a Nyilasban. Plútó egyre jobban visz minket befelé a saját belső világunkba 2018. óta, és most ebben egy újabb lépést teszünk mélyebbre a Bak csillagai felé, ahol egy teljesen más szinten fogjuk látni az eddigi életünket. És oda jó úgy belépni, hogy tényleg tudjuk miről szólt a múlt, akár 2018. óta, ami tulajdonképpen ugyanaz az időszak ami a hétköznapokban is elindult a Szaturnusz-Nap együttállással a 2017-es téli napforduló pillanatában. Azzal hogy Plútóval a Bak csillagaiba lépünk, rá fogunk látni arra, hogy felismertük-e a bennünk lévő eredendő fény tudásunkat és útra indítottuk-e, illetve ezt milyen síkon. Ez a Nyilas, ami a hétköznapokban a téli napforduló pillanata, ami az elmúlt években is igen hangsúlyosan mutatta magát (a teremtő mágiák kezdő pontja is mindig ez). A Nyilasban haladva ezt segítette Plútó az elmúlt években megvalósítani és a Bak fejében majd értelmezni is. De ez majd az előttünk álló évek eseményei lesznek.

Ez az Újhold minderről szól, mindezt egybe fogja. Megint arra ösztönzök mindenkit, hogy gondolja át ezeket az éveket, és tényleg érdemes visszagondolni, mert a tudás ugyan eredendően van, de a tapasztalati tudás mindig az útban rejlik és annak a tudatossága segít az előttünk álló úton arra lépni ami számunkra a legmegfelelőbb. Ez az Újhold most ezt segít felismerni.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2718030610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu