Újhold a követekező lépés üzenetével – 2023. február 20.
2023. február 19. írta: Csillagtenger

Újhold a követekező lépés üzenetével – 2023. február 20.

Egy valami varázslatos reggelre ébredünk 2023. február 20-án. Reggel 8 és 9 óra között egy hatalmas születésenergia részesei leszünk, ami nemcsak megmutatja merre van az irány, azt is mutatja hol tartasz ezen az úton, ezáltal hogyan lépj tovább. Érdemes minél jobban jelen lenni neki.

Elsőként 8:05 perckor az Újhold születik meg a 12-es házban még mindig Szaturnusszal együttállásban egy mágikus kvintil fényszöggel kapcsolódva az I-es házban dolgozó Uránusszal, amivel egyidőben Plútó a 11-es házból egy másik mágikus kvintil fényszöggel kapcsolódik az éppen ébredő, vagyis ASC-en álló Jupiterrel. Majd 8:55 perckor a szintén 12-es házas Vénusz átlép a kos nulla fokán, úgy, hogy közben szintén Plútóval kapcsolódik.

Újhold maga születés, Szaturnusz léptet, ASC ébredés, Jupiter az ASC-n a fény ébredése, kos nulla a születés, létbetörés, a 12-es házban Vénusszal, az új fizikai sík belső megszületésének energiája, Plútó a végső áttörés, aki a 11-es házból kapcsolódik majd, ami a fizikai síkon az, ahová lelki síkon készül belépni, miközben az égi pályáján halad lefelé, a legmélyebb bugyrok felé, Uránusz az I-es házban az új ént mutatja, Kos csillagai felette az új út. Az Újhold-Szaturnusz a halak és vízöntő jegyét összekötve egyesítik a múlt hét kettős csodaegyüttállásának energiáit, ami miatt is érdemes minél inkább tudatosítani azokban az együttállásokban megélt csodákat.

Az Uránusz felett a Kos csillagai, a Jupiter és Vénusz felett a Halak csillagai, az Újhold felett a Vízöntő csillgai, Plútó pedig a Nyilas-Bak csillagainak kettőse, mert éppen átlépésben van kettőjük között. Aki kicsit is ismeri a csillagos ég üzeneteit, ki tudja ebből olvasni, hogy ez egy útlezárás és az új felé való lépés egyidőben, egy valami csodálatos vezérlet, ami a hétköznapok útján vezet minket. A csillagos ég üzenetei viszont akkor kapcsolnak be, akkor hallod őket igazán, ha a fizikai síkon tudatos vagy.

Érzed, hogy mi minden van ebben az egy órában? Születés életünk minden szintjén és ehhez a lépések egyidőben. Na de mi felé lépés? Ez ennek az Újholdnak a titka. Ezt észrevenni. Nem más mint befelé. Fizikai és lelki síkon is a befelé, nagyon is a befelé, főleg, hogy Szaturnusz maga is a halak jegye felé halad, mert ez tárja fel az új utat, ami felé Uránusz visz. Ha résen vagy felismerheted az Újhold által hova lépsz majd be a Szaturnusszal mikor átlép a halak jegyébe.

Plútó Vénusszal és az ASC-Jupiter kapcsolódással ennek hasonló de még mélyebb üzenetét tárja fel. Plútó is mutatja az irányt és az új lépést, hiszen ő maga egyszerre két születésenergiát támogat, az ASC fizikai és kos nulla lelki születést. Jupiter és Vénusz tör éppen át, a fény és a teremtés energiái. És ez is mutatja, hogy ahhoz, hogy ez számodra legmegfelelőbb módon történjen, előbb merülj le magadba, hiszen Plútó lefelé tart, befelé, a legmélyebb bugyrok felé, ő maga is a belső világ felé visz, bár másképp mint a halak Szaturnusz, mert Plútó ezt a kozmikus szinteken teszi, míg Szaturnusz a hétköznapokban.

Tehát sokszorosan benne van az Újhold pillanatában a születés, az út. Ez így együtt, az Újhold Szaturnusszal és a Plútó kapcsolatai által nagyon hangsúlyosan azt üzeni, hogy a befelé indulás által lesz meg az a fajta fényszületés, elindulás, amivel kiemelkedhetsz. Vagyis elsőként befelé vedd az irányt, az elkövetekező évek nagyon is erről szólnak majd, engedd, hogy megszülessen benned a fény, hogy azzal emelkedhess majd ki. Másképp nem megy.

Ahhoz, hogy tudd hogyan is állsz, érdemes minél inkább jelen lenni ennek az energiának abban az 1 órában. Hogy mit tegyél? Tudatosan légy jelen neki, hiszen akármit is csinálsz, mutatja magát az energia, akár úgy, hogy csendben jelen vagy neki otthon, vagy talán még jobban észreveszed ha közben mozgásban vagy, haladsz a munkahelyed felé, emberek, események körforgásában vagy. Annyi a dolgod, hogy figyeld magadat, a világodat, mert ott lesznek a válaszok. Nagyon mutatja majd magát a láthatatlan, és ez hatalmas segítség lesz további utadon. A lényeg, hogy tudd, hogy mindez történik.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6518053120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu