Fényre törés napja – 2023. március 21.
2023. március 21. írta: Csillagtenger

Fényre törés napja – 2023. március 21.

Nagyon jó nap a mai (március 21), délelőtt Hold-Neptunusz együttállás a halak-Halakban (9:19), ez békés, nyugodt reggelt, délelőtti órákat hoz, majd Hold is átlép a kos nullán (17:01) és a Nappal egyesülve Újhold születik (18:23) a kos 0’49 fokán alulról megtolva a Plútóval, felülről húzva a Marssal akikben mindkettőjükben ott van már az új jegy, új utak energetikája, hiszen készülnek a jegyváltásra. A délelőtt még a rajt előtti csend majd jön a repülőrajt nem akármilyen erővel benne.

Micsoda születés, micsoda indító energiák. Délelőtt még engedd bele magad belső világodba, figyeld meg mi van bent, mi súg, hogy aztán ezzel a belső bizonyossággal, belső tudatossággal indulj utadra. Itt ma csodák születhetnek, ami vezet további utadon. Saját magad valódiságára ébredés napja ez.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1518076688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu