Egy szavakon túli Újhold az Alrischa csillagnál – 2023. április 20-a csodaenergiái
2023. április 18. írta: Csillagtenger

Egy szavakon túli Újhold az Alrischa csillagnál – 2023. április 20-a csodaenergiái

Akárhol is tartasz utadon, ezen a hajnalon egy olyan útra lépés lehetősége van, amiben úgy tudsz elindulni az új körre, hogy abban már nem lesz küzdelem a sárkánnyal, vagyis kinyílik a mennyei kert kapuja. Ez egy hatalmas hatalmas dolog. És az egészben az a legcsodálatosabb, hogy mindezt úgy, hogy nem kell akarni, ez csak megtörténik. Sőt, talán az a legnagyobb ereje, hogy ezt csak hagyod, hogy így induljon el, vagyis nem az akarással indulsz útnak, tehát nem úgy, hogy ennek lennie kell, hanem úgy, hogy tudom, hogy így van.

Újhold az Alrischa csillagnál (Halak) kvadrátban a Bak fejébe átlépő Plútóval és a kvintilben az Ikrek csillagaiban haladó Marssal, miközben Vénusz az Aldebaran csillaggal (Bika), az őt uraló Merkúr pedig a Menkar csillaggal (Cet) egyesül. Már maga az Alrischa csillagnál megszülető Újhold egy akkora hatalmas dolog, nem is tudom mikor volt erre példa, ez az út vége, a kiemelkedés, ahol nem csak maga a Nap jelenik meg, hanem azonnal Újhold születik.

A Halak csillagaiban a megérkezés és vele az elindulás van, itt születik az Újhold, a Kos csillagaiban az ennek megfelelő tudatos tervezés, itt a Merkúr és Uránusz már tág együttállásban, a Bikában az ehhez szükséges eszközök, itt a Vénusz és hozzá a már konkrét lépés az Ikrekben, itt a Mars. Ez így egy pillanatban, egymással uralmi cserékben, tehát egymást működtetve.

Az Alrischa csillag az út vége, ahol nem tudatosan, de eldől merre lépsz tovább, ahol megszületik az Újhold, ami maga a születés, amivel új isteni (Hold mint lélekszimbólum) indul útra, de most itt a kiemelkedés lehetőségével. És ezt úgy, hogy a Vénusz ehhez abszolút mutatja az irányt. Ő már a Bika csillagképében van, elől, tudja, hogy mi fog megszületni, ráadásul együtt áll az Aldebaran csillaggal, ami földi létünk egyik alapenergetikája, annak tudatossága, hogy minden eszközzel rendelkezel amire szükséged van az úton. Vénusz ezt tudja, és ezzel vezeti át az Újholdat a bika jegyébe. Az Újhold még a kos jegyében születik az Alrischa csillagnál a Mars uralma alatt, aki viszont már az Ikrek csillagaiban jár, legelöl, már rá is lépett az útra, tehát tudja, hogy mivel indult útnak, mennyire tudatosan, mert az Ikrek csillagaiban ezt már tudjuk, hiszen ott már ’testben’ vagyunk, ezzel születik meg a döntés, hogy merre előre, Újhold az Alrischa csillagnál, az útelágazás pontján, amihez azonnal meg is kapjuk mindazokat az eszközöket, ami kell, ami nem más mint saját magunk isteni tudatossága, képességeink teljes birtoklása, hiszen a Vénuszt uraló Merkúr a Cet feje csillagaiban ezt tudja és adja Vénusz alá, aki viszont magukat a képességeket ismeri és adja a születő Nap-Hold kezébe a ’mankót’, hogy mit tervezzenek a Kos csillagaiban, ahová éppen készülnek belépni.

Oh, hogy ez mekkora, és mindezt tolja a Plútó hátulról a Bak feje csillagaiban egy kvadrát fényszöggel, onnan, ahol mindaz, ami éppen indulni készül már tudatos.

Mit jelent ez? Hogy ez egy olyan lépés, ahol nem kérdés, hogy tudod, hogy ki vagy, hol tartasz, mifelé akarsz lépni, mivel rendelkezel hozzá és meg is léped. Ebben a hajnalban, reggelben egy hatalmas erő, elindulás van, életünk mindhárom síkján, hiszen a Napkeltekor történik (földi sík, mikor indul az élet, a nap) a kos-rák jegyeiben (lelki sík, első negyed ahol a születés van), Halak-Ikrek csillagképeiben (szellemi, első negyed ahol a megérkezés általi tudatos tervezés és elindulás van). Ebben annyira minden benne van, és minden úgy indul, ahol tartasz, de az most már abszolút tudatossággal.

Ezt nem tudod irányítani, legalábbis nem úgy, hogy na jó, akkor induljunk. Ez magától történik. És ez a legnagyobb csodája, mert pont ez az ego-felettes én kettősében lévő különbség, hogy tudom, hogy tudom és csak tudom. Nem akarom tudni, hanem tudom. És az az igazi. Ezzel a lépéssel el tudunk indulni úgy, hogy ebben a körben már nem lesz küzdelem, Mars az Ikrek csillagaiban, akit az Alrischanal álló Új(Hold) indít, akiben önmagában ott a kitörés, de közben a már megtett lépés által van az a kitörés.

Lehet, hogy ezt most nem érted, túl sok, nem is baj, elég annyi, hogy ezt tudd, hogy így van. Ha elolvastad, hidd el a szellemed, lelked tudni fogja. Ennyi elég is. Hagyd, hogy történjen. A lezáráson már túl vagy, eddigre mindent megértettél, innentől hagyd, hogy történik, és Felettes Éned vezessen.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr718105372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu