2019 előrejelzései a csillagok fényében – A belső erők felfedezésének és mélyítésének éve
2019. január 20. írta: Csillagtenger

2019 előrejelzései a csillagok fényében – A belső erők felfedezésének és mélyítésének éve

Egy sorsfordító időszak kellős közepén állunk, ami minőségi változást hoz mindenki életébe aki hajlandó érte tenni. Olyan bolygók hozzák el a változást, akik egyesével is képesek ezt előidézni, de most egy folyamatot alkotva egymás után aktiválódnak, erejük összeadódik. Ez így ebben a formában nem valószínű, hogy még egyszer megtörténik, tehát a mai kor embere valóban hatalmas szintlépési lehetőség előtt áll. Eljött hát az ideje annak, hogy meghaladjuk a jelenlegi életünket, kilépjünk a szenvedés és irányítás korából és szintet lépjünk. A változás már elindult, az egyénen múlik milyen lesz a kimenetel. Ez egy nagy lehetőség, de munkával jár. Sok-sok belső munkával, alázattal, befelé figyeléssel. Ami a mai rohanó, lüktető, millió információt tartalmazó és kínáló világban önmagában kihívás, ezért állít nehéz feladat elé, de aki hallgat megérzéseire, és elindul ezen az úton, arra egy csodálatos élet lehetősége vár, amiben önmaga irányítja életét és nem a körülvevő környezet irányítja őt. Hatalmas erőt kaphatunk a kezünkbe ha élünk vele.

A 2019-es év egy mérföldkő ebben a folyamatban atéren, hogy rá tudunk-e hangolódunk belső isteni erőinkre. (Az isteni erő a lélek, ami nélkül nincs élet a fizikai világban. A szellemi síkról, a Felsőbb Éntől szállítja az üzeneteket amiket sugallatok, megérzések, álmok formájában kapunk meg, és a mindennapokban valósítunk meg. Minél tudatosabb erre valaki, annál teljesebb életet élhet.) Az első negyedévben az energiák harmónikus működése által ízelítőt kapunk abból ami vár ránk, megcsillanhatnak lehetőségek mindenki előtt milyen irányba mozdítsa életét, és érdemes is ezen energiákat kihasználva elindulni, és belefogni valamibe ami régóta vágya. Mindenkit vezérelni fognak a felső erők, a lényeg, hogy észre is vegyük ezen jeleket. Az év második félévben aztán majd jönnek az igazi próbatételek, a kihívások, amikor kiderül, hogy ami elindult, valóban életképes-e. Az vizsgázik, hogy tényleg az isteninek megfelelőt indítottuk-e útjára, vagy még a tudat, az ego vezérelte dolgokat. És az lesz maga a feladat, hogy ezt felismerjük, és ennek megfelelően változtassunk, majd ezt a változást engedjük is, hogy történjen, ne pedig akaratból akarjuk végigvinni. Hagyni kell, hogy aminek mennie kell menjen, aminek jönnie kell, jöjjön. Tulajdonképpen abban vizsgázunk mennyire tudunk ráérezni, ráhangolódni saját belső, isteni érzéseinkre, és mennyire engedjük át magunkat ennek az irányításnak. Ez lesz az igazi próbatétel. De erre szükség van azért, hogy 2020. januárjától a minőségi indulhasson útjára.

Szaturnusz és Plútó

Ehhez a segítség szép fokozatosan érkezik életünkbe, amit 2017. decemberétől kezdődően érezhetünk sokkal intenzívebbnek, mert ekkor lépett be a Szaturnusz a Nyilas csillagképbe, amivel elindította azt a folyamatot, hogy innentől megérzéseinkre kell figyelni, észrevenni hogy a láthatatlan világból mi konkretizálódik, mi ölt testet, mit valósít meg a lélek. Vagyis mi az amit belső indíttatásra csinálunk, vagy mi az amit a külvilág hatására, nyomására. A Szaturnusz ugyanis a Nyilasba lépve útjára indította a fényt, innentől kezdve csak a minőségi lesz életképes, semmi másnak nem maradt létjogosultsága. Ez pedig a saját életed irányítása saját belső erőforrásaidból. Érdemes is talán mindenkinek visszagondolnia életére, hogy változott-e 2017. decembere óta valami az életében, ha belépett valami új, vagy megszűnt, az milyen indíttatásra. Ezeket jó tudatosítani, hogy ha hasonló szituációban találjuk magunkat tudjunk máshogy dönteni.

2018. októberében aztán globálisan megkérkeztek és elkezdtek beültetődni a mágikus kozmikus energiák is a mindennapjainkba azáltal, hogy a Plútó speciális útján járva az isteni magasságokból érkezve elérte az ekliptikát (az ekliptika a karma kereke ami a földi életet szimbolizálja), majd elindul lefelé, hogy mindezt el is mélyítse számunkra. Ezzel eljött az ideje annak, hogy ezt a mágikus erőt, ami a földi világot meghaladó, a földi világon túli létezést szimbolizálja, elkezdjük működtetni, mert ez hozza el a számunkra a sorsfordulást, ezzel tudunk radikálisan változtatni életünkön. Spirituálisan ennek az az üzenete, hogy csak akkor tudunk változtatni az életünkön, ha más utat választunk mint az eddig megszokott. Mivel a Nyilas csillagkép íjánál ért földet a Plútó, ahol a hosszú távú dolgok indulnak útra, ez hosszú távra határozza meg a jövőnket, akár használjuk az erőt, akár nem, de mivel a Plútóról van szó, mindenképpen elindul a változást. Nem mindegy hát, hogy saját irányítsra, vagy a külvilág által. Tényleg vissza nem térő lehetőséget kapunk ezzel a kezünkbe, mivel a Plútó 250 évenként teszi meg ezt a lépést. Ez most egybeesik a Nyilas csillagai és Déli Korona erejének aktiválódásával, ami csak megerősíti a fény elindulását, valamint az Uránusz lépésével aki új magasságokba repít. Valóban olyan hatalamas erőkhöz jutunk, amivel meg tudjuk fordítani sorsunkat. A változás meghozásához ezen erőket fel kell fedeznünk majd el kell mélyítenünk magunkban, amihez a 2019-es év remek lehetőségeket tartogat.

2018. december-2019. január majd 2019. augusztus-szeptember között a Szaturnusz a Déli Korona csillagaiban jár, ami a Szent Korona szimbóluma, vagyis innentől kezdve a Korona irányít, ami egy hatalmas védelem és erő a magyarok számára. A Szaturnusz ezen lépésével felélesztette Magyarország identitását, beaktviálta a programot, hogy a fényt terjeszteni kell (Szaturnusz visszatérése volt az országnak 2018. decemberében). Érezhető lesz ahogy innentől egyre többen érzik meg lelkük mélyén a hívást és fordulnak a spiritualitás felé. Most érdemes felvenni a kapcsolatot a Szent Koronával, kérni tőle, hogy vezessen, mert a Szaturnusz 28 év múlva ér ide vissza, viszont ő az egyetlen minőség, aki által ezt az erőt be tudjuk ültetni a gyakorlatba, a mindennapi életünkbe. Mostantól az érzelmi tapasztalások hozzák el országunkban a stabilitást, az önállóságot, a biztonságot. Innentől a szeretet lesz az egyetlen út és ez veszi át a mindennapokban a szellemiséget. A szakrális erők újra élednek, de mindenkinek önmagában kell megtalálnia ezt az isteni erőt elsőként, hogy utána nemzetszinten tudjuk működtetni és tudjunk irányt mutatni a világon mindenkinek. Ez hatalmas felelősség és tisztelet is a magyar ember számára. Nem lesz könnyű út, de ez az egyetlen út. Aki elindul ebbe az irányba, csodákra lesz képes, kiléphet a szenvedés korából és elkezd élni egy szabad, boldog, teljes életet. A másik út a teljes káosz, aki afelé indul, elbukik. A mindennapokban pedig arra kell figyelni, hogy mi képvisel értéket az életünkben. Ehhez az szükséges, hogy a rohanó világban, a nagyon gyorsan áradó információk ellenére le tudjunk lassulni, és észrevegyük az igazi értékeket. Figyeld meg magad, ahogy a napi rutint végzed, mennyire veszel részt saját életedben vagy rohansz el mellette. Kezdj el lassulni, lassítsd lépteid sebességét és figyeld a világod. Nézz végig életeden, van-e olyan terület, ahol nem életképes amit csinálsz, és csak azért csinálod mert megszoktad. Ha van ilyen, változtass. Vannak-e olyan helyzetek ahol állandóan falakba, korlátokba ütközöl? Azért van, mert változtatnod kell. Maradj fókuszban, egyszerre egy dologgal foglalkozz, és csak akkor kezdj bele másikba, ha az előzőt befejezted. Nagyon fontos a koncentráltság. Foglalkozz magaddal, találd meg a minőségi időt magadra. Minél inkább megvan, a környzetednek is jobb lesz, mert nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagy. Figyeld meg melyek azok a területek az életedben, ahol sosincs időd semmire. Majd változtass. A lényeg, hogy rátalálj azokra a dolgokra amik minőségiek az életedben. Minden mást hagyj el.

2019. februárjában a Szaturnusz átlép a Sas csillagaiba és 2021. januárig itt vándorol. Ő a magyarok Turul madara, aki a felemelkedést, a szárnyalást szimbolizálja, ő már nem a földi világba születik, hanem fölé száll. Vagyis 2019. februártól elindul a szintemelkedés. A mindennapokban ehhez az szükséges, hogy olyan dolgokkal foglalkozzunk, olyan dolgokat végezzünk, ami nem karmateremtő. Mostantól nem fér bele irigység, harag, düh, a másik bántása szavakkal vagy gondolatokkal, mások eltiprása, a ranglétrán való előrelépés abban a formában, hogy kikönyöklök másokat, hazugságok, sunyiságok, direkt keresztbetevés a másiknak, a másik leszólása, de pletykák sem, ítélkezés a másik felett, a másik háta mögötti kibeszélése, stb. Mostantól csakis a tisztelet, a szeretet, az őszinteség, egymás segítése, megbecsülése, kedves szavak, mosoly, segítőkészség által élhetjük életünket. Csak ez emel ki. Nagyon fontos ezekre odafigyelnünk a mindennapjainban, hogy minden tettünkben, minden cselekedetünkben a minőségi elveknek megfelelően működjünk, mert ezáltal van csak szintemelkedés. Megtanulni szeretni, tisztelni elsősorban magamat és másokat.  

2019. február közepe-április vége között elkezdődik a mélyítés, amikor is a Leszálló Holdcsomópont együtt áll a Plútóval. Ez lesz az abszolút fénybeültetés időszaka, amikor a születéskori hozott mágikus erő a lélek mélyére kerül. Ekkor érezhetünk rá ezen belső erőinkre, amivel az átalakulást, sorsfordulást megvalósíthatjuk. Nagyon érdemes ekkor figyelni milyen helyzetekben találjuk magunkat, milyen megéléseink vannak, mennyire befelé figyelünk a külvilág hívó szava ellenére, megtaláljuk-e a minőségit, az értéket az életünkben, mert ezek mind mind előkészületei az év hátralévő részének amikor konkrét feladatokat is kapunk életünk azon területén ahol a változásnak meg kell történnie. Itt most lehetőséget kapunk megtapasztalni min kell változtatni, ami segít az igazi munkára való felkészülésben.

Aztán 2019. április végén mind a Szaturnusz és mind a Plútó retrográdba fordulnak, hogy együtt haladhassanak a Leszálló Holdcsomóponttal, aki eleve hátráló mozgást végez. Tehát április végétől egészen október végéig nagyon nagy próbatételeknek leszünk kitéve, aminek csúcsa a május. Arról fog szólni ez az időszak, hogy mennyire hiszünk önmagunkban, mennyire találjuk meg a bennünk lévő istenit, a fényt, a szereteterőt. Ez lesz igazán az elmélyülés ideje 2019-ben. Kiemelten május 22-23. Érezhetjük április végétől, hogy bármit is csinálunk, az olyan nehéz, valahogy nem alakulnak a dolgok, amit elindítottunk nem akar fejlődni. Ez lesz az igazi erőpróba, hogy menni kell, csinálni kell, nem feladni, hinni önmagunkban. Ebben az időszakban formálódik mindaz, amit az év elején el tudunk indítani. Az lesz a fontos, hogy hagyjuk hogy történjenek a dolgok, ha valami menni akar, menjen, ez itt valóban az ego próbája, hogy ne ragaszkodjunk a dolgokhoz. Nem nekifeszülni kell az energiáknak, hanem igenis figyelni a jelekre, mert az irányítás megvan, csak engedni kell, hogy érvényesülni tudjon. Itt nagyot vizsgázunk abban, hogy mennyire tudjuk és merjük isteni erőinket észrevenni és működtetni. Ami itt kialakul, átalakul, az tud majd teljességében elindulni 2020. januárjában.

Mindez az év második felében folyamatosan fennáll, bár júniustól lazul kicsit, mert a lassabb mozgású Plútó lemaradozik, a Szaturnusz halad majd tovább a Holdcsomópontal, de azért hatótávolságban maradnak. Ez lesz az a pont amikor a Szaturnusz még egy kicsit visszamegy a Déli Koronába (augusztus-szeptember között), még egyszer ad nekünk arra lehetőséget arra, hogy töltekezzünk a szakrális erőből amit a Korona képvisel. Még egyszer meg tudjuk szólítani a Koronát, megint fel tudjuk venni vele a kapcsolatot, hogy mutassa meg mi az ami minőségi, amit elindítottam, annak van-e létjogosultsága, mi az amin esetleg még változtatnom kell. Ez történik egészen szeptemberig, amikor is szeptember 18-án a Szaturnusz, október 3-án a Plútó vált újra direktbe, és elindulnak rendes útjukon. Ekkor kezd majd a Szaturnusz újra közeledni a Plútóhoz, de a Holdcsomópontról leválik. Innentől lazulnak majd a dolgok, megint úgy érezhetjük, hogy előre halad amit elkezdtünk, érezhetjük majd a fejlődést.

2019. december 11-13. közötti időszak nagyon hangsúlyosan arról fog szólni, hogy megmérettetünk abban, hogy az év elején elindított, az év második felében átalakított folyamatokkal hol tartunk. Itt már majd kezdenek a felszínre törni, aktiválódni a teremtő erők, és megtörténhet, hogy elkezdünk isteni minőségeinknek megfelelően élni, persze akkor, ha ez a belső munka az év folyamán sikerült. Vagyis ha valóban elindultunk befelé, és nem hagytuk, hogy a külvilág kirántson ebből a belső munkából.

És végül 2020. január 12-én elérkezik a nagy nap. Végre találkozik a két karmabolygó, és megtörténik a sorsfordulat, amire egész 2019-ben vártunk. Hogy ez kinél milyen formában történik, azon múlik hogyan végezte el a munkát 2019-ben. Viszont innentől ezt az életet fogjuk élni. Itt tud megtörténni az a változás, ami egyszerre visz le a mélybe és emel fel a magasságokba mert a Plútó az ekliptika alatt, a Szaturnusz felette a Sas csillagaiban vándorol. Alul a Nyilas csillagai, a Nyilas íjánál vagyunk, illetve az elengedő kéznél, ahol a hosszútávú tervezés történik, tehát amit eddig belül megdolgoztunk az valóban útjára indul és hosszú távon lesz az irány. A Sas által pedig eljön a karma fölé emelkedés lehetősége, egy olyan élet, amiben már nincsenek lehúzó erők, már nem a körülmények határozzák meg életünket, hanem mindenki maga alakítja életét, ahogyan az neki megfelelő. Megszűnnek a félelmek, és csak olyan dolgokkal foglalkozunk, ami kiemel, és mindezt a szeretet nyelvén.

És ugyanezen a napon a Jupiter eléri a Déli Korona csillagait. Ő maga az Atya, a Déli Korona a Szent Korona ereje, ez itt valójában ennek a szakrális erőnek a kiárasztásáról szól, ezen a ponton már valóban a Teremtő akarata nyilvánul meg. Vagyis azzal, hogy a  Jupiter hazatér, megerősíti a Szaturnusz és a Plútó egész eddigi munkáját, hogy csakis a fény, a szeretet az irányadó, csakis a szakrális erőnek van létjogosultsága. Minden más elpusztul. Aki jól vizsgázott 2019-ben, innentől kezdve ’megkoronázódik’, vagyis működtetni tudja majd azt az erőt, amivel az Árpád-házi királyok mindegyike rendelkezett. És tudjuk a történelemből hogy ez mekkora erő. Természetesen kell hozzá az önmagamba vetett hit.

Uránusz

Miközben a Nyilas csillagaiban a Plútó és a Szaturnusz munkája révén folyamatosan készülünk fel a sorsfordulásra, az Uránusz is bekapcsolódik a folyamatba és hozzáadja saját erejét azáltal, hogy segít kilépni az ördögi körből. 2019. január 6-án véglegesen direktbe fordult a Felfelé Úszó Halaknál, ami az évkörön a befejező stáció, vagyis itt dől el, hogy szintet tudunk-e lépni, vagy marad minden a régiben. Innen a Kos csillagaiba lép, amivel elindít egy új kört, egy teljesen új lehetőséget. Mivel az Uránusz 80 évenként teszi meg ezt a lépést, ami most elindul, nem adatik meg még egyszer ebben az életünkben. Ezért nagyon fontos a tisztulás, felszabadulás, a lezárás, mert előfeltétele a szintlépésnek. Az Uránusz eleve a csillagok birodalma felé emel minket, kifelé a földi gondolkodásból a Felfelé Úszó Halacska pedig az ég teteje felé, a Casseiopeia csillagaihoz emel, ami a Csodaszarvas agancsa. A Csodaszarvas vezette el Hunort és Magort az új hazába. Vagyis ahová itt el tudunk indulni az egy új világ, egy magasab szellemiség, de csak akkor, ha valóban képesek vagyunk áttörni korlátainkat. 2018. augusztusában megvillant már a lehetősége ennek a szintlépésnek, érdemes hát visszagondolni, hogy az azóta eltelt időszakban milyen olyan helyzetekbe kerültünk, ahol a magas szellemiségünk és az ego összecsapott egymással. Hol voltak olyan nem tudom, nem akarom, nem merek, nem vagyok hajlandó helyzetek, amikhez görcsösen ragaszkodtunk, nem mertünk változtatni, nem mertünk megújulni, kitörni a komfortzónánkból. Ezeket felidézve megtudhatjuk mik azok a dolgok amiben változtani kell. Ennek belül kell megérnie, és meg kell születnie az akarásnak, a szándéknak a változásra. Valamint fedezzük fel, mik azok a dolgok amiket elkezdtünk korábban, de nem fejeztünk be (pl. nyelvtanulás), mert most azoknak is a végére kell járni. Ha be tudjuk fejezni, meg kell tenni, ha nem, akkor lélekben kell lezárni. De nem maradhat nyitva semmi. 2019. január 6-a után mikor az Uránusz végleg elindult a Halak csilllagaiból, ezen helyzetekben vizsgázunk, megmérettetünk, hogy szintet léphetünk-e az új körbe, amit már a Kos csillagai jelentenek.

Nem az a lényeg, hogy minden helyzet ami szembejön, és változnunk kell benne, ezek után szeretni kell és mostantól csak ezt csinálni, hanem az, hogy adjuk meg a tudatnak azt az üzenetet, hogy semmire nem mondunk nemet, hajlandók vagyunk kipróbálni az újat, merünk kockáztatni, újítani, belemenni dolgokba és nem azonnal utasítjuk el mert félünk tőle. Ez a típusú szabadság, tisztaság szükséges ugyanis a szintemelkedéshez. Ha a kicsi dolgokban korlátozzuk magunkat, miért gondoljuk hogy nagyban megjön a várva várt változás?

2019. március 7-től mindamellett a földi síkon is változást hoz számunkra az Uránusz azzal, hogy belép a bika zodiákusába, vagyis az anyagi világunkban, a függetlenségünkben, stabilitásunkban, biztonságunk terén hoz változást (Ez is összecseng a Szaturnusz Déli Koronába lépésével). Ez mindenkire egyenként igaz, de világszinten is hoz változást a pénzügyi dolgokban. A változás megtörténik, az egyénen múlik milyen kimenettel. A lényeg, hogy merjünk bátrak lenni, merjük átlépni komfortzónánkat, tudjuk áttörni korlátainkat, merjünk normál keretek között kockáztatni. Nemcsak azért fontos hát rugalmasak legyünk, hogy ezáltal szellemi szinten emelkedjen életünk, hanem hogy az anyagi világunkban is számunkra megfelelő változást hozzon. Nagyon fontos megérteni, hogy egyedül önmagadon múlik mi fog történni veled, sosem a külvilág hozza a változást, te teremted! Ezt ha valaki megérti, máris pozitív változást érhet el.

2019. április 23-án aztán az Uránusz belép végül a Kos csillagaiba a Nappal együtt, és együtt elindítják az új kört, a magasabb élet lehetőségét, ahol el tudunk indulni az isteni magasságok felé, vagyis megjön a kitörés lehetősége a földi világból, a földi gondolkodásból. Ami 2018-ban elrendeződött, kialakult, most kap hatalmas induló erőt. Innentől minden a teljességről szól, a test-lélek-szellem hármassága együtt működik, a földi világban csak a szellemi szinteknek megfelelő tud testet ölteni és életben maradni. Minden más elpusztul. Ezáltal elindul az, hogy az isteni erőket megélve működünk a földi létben, a mindennapokban, vagyis a szeretet veszi át az irányítást. (Aminek elérésén a Nyilas csillagaiban járó Szaturnusz és Plútó is dolgozik. Az Uránusz tehát megerősíti ezen folyamatokat.) Ez egy hatalmas kiváltság és lehetőség mindenki számára, de ehhez meg kell tisztulni. Ez a folyamat elindul ugyan áprilisban, de lesz benne még egy megtorpanás, mert az Uránusz még egyszer retrográdba fordul 2019. augusztus 12-2020. január 11 között. Ebben az időszakban ismét eljön a belső erők próbája, mert megint azt érezheted, hogy valahogy nem mennek a dolgok. Csinálom, csinálom, elkezdtem az újat, de nincs foganatja. Minden kicsit lelassul. Ekkor kell megtartani a hitet, az erőt, és tovább csinálni. Ez itt csak egy próbatétel, hogy valóban az tudjon csak szárnyra kapni aminek létjogosultsága van. Ami ekkor elbukik, hadd menjen, örülj neki, mert így csakis a Tejútnak megfelelő marad életben, az fog növekedni. És majd 2020. január 12-én, mikor újra direktbe fordul, a Kos fejénél, mindaz amit elindítottál már, itt valóban belendül. Ez itt az a nap, mikor a Szaturnusz-Plútó együttáll és elindítja a sorsfordító változásokat, valamint a Jupiter a Déli Koronába lép – ez valóban egy sorsfordító nap lesz, ami az Uránusz erejével egyesülve elhozza a szintemelkedést az életünkben.

Neptunusz

2019. próbatételei a fenti erőpróbák mellett a lélek harmonizálásáról is szólnak, a belső béke megtalálásáról, amire szintén figyelmet kell fordítanunk, mert a Neptunusz megvillantaja idén a lehetőséget, ami majd 2021. decemberében csúcsosodik ki, de ahhoz, hogy ezt abszolút magas szinten tudjuk akkor megélni (és igazából nincs is más út), ahhoz tudatosan el kell kezdeni a felkészülést. Ami 2021. decemberében történik majd, az lesz amikor a Neptunusz belép a Minden Egy birodalmába, vagyis innentől jön el, hogy eggyé válhatunk önmagunkkal, megszűnik az ego irányítása. Ez az a 10 fok az égkörön, amikor még a halak zodiákusában de már a Halak csillagképében vagyunk, ami összesen 10 fok az évkörön, a halak 20-tól a kos 0-ig tart. Ezt minden hónapban meg tudjuk élni a Hold, és minden évben a Nap-Merkúr-Vénusz által amikor átmennek itt, de amikor a Minden Egy bolygója, a Neptunusz ér majd ide, azzal valóban egy nagyon minőségi változást hoz számunkra. Ami megint egy vissza nem térő lehetőség, mert a Naptunusz kb 160 év múlva tér ide vissza. Nekünk meg néhány év múlva megadatik. Valóban csodálatos időben élünk. A Minden Egy bolygója a Minden Egy birodalmába érve azt hozza majd el nekünk, hogy a lélek legmélyén tudunk egyesülni önmagunkkal, a lélek mélyén tudjuk elkezdeni működtetni lelki erőinket, mágikus erőinket, és olyan dolgokat tudunk majd létrehozni, ami valóban isteni. Itt valóban meghal az ego, a befejezés áldozatával az Egy világába tudunk lépni. Amihez a lélek mélyén lévő harmónia erejével tudunk kapcsolódni, és ezt a Neptunusz hozhatja el, aki által a lélek mélyén tudjuk feloldani önmagunkat minden kétségtől, hiedelemtől, gátlástól, minden félelemtől meg tudunk szabadulni, vagyis valóban képesek vagyunk uralni az egot, és így nem lesz senki, aki uralkodni tudna felettünk. Aki ide tisztán lép be, a legcsodálatosabb egységet élheti meg a Földön. Akinek ez nem sikerül, az ki fog szállni.

De ehhez már most el kell kezdeni a tisztulást, amihez 2019. segítséget nyújt. A Neptunusz 2019. júniusában eléri a Halak csillagait, bár itt még felette ott vannak a Vízöntő csillagai, tehát ez még nem a tiszta állapot, viszont az első pillanat, amikor a Neptunusz bepillant  a Halakba. Jelzi, hogy közeledik az ideje annak, hogy elkezdjük a lélek mélyén a harmonizálást. Ezt úgy tudjuk erősíteni magunkban, hogy valóban egyre inkább befelé fordulunk, minden külső hatásra bent keressük a válaszokat, nem a külvilágot hibáztatjuk, mindellett amikor csak lehet lecsendesedünk, meditálunk, megteremtjük a belső békét, harmóniát, és tisztogatjuk magunkat félelmeinktől, illetve lezárunk mindent, befejezzük azon dolgainkat amiket már tologatunk magunk előtt egy ideje.

Talán érezhető a fenti sorok között hogy valóban egy olyan korban élünk ami kiváltság. Olyan erők egysülnek és egészítik ki egymást, akik kölcsönös ereje által valóban elérhető egy csodálatos életminőség. Persze ezt nem adják ingyen, fel kell tudni emelkedni a földi lét polaritásán. De végülis ez eredeti célunk is. A következő néhány évben erre csodálatos lehetőségeket kapunk, hogy ezáltal valóban isteniként éljünk a földi létben. Mi ez ha nem kiváltság?

2019. mérföldkő lesz abban a formában, hogy túllépjünk a lehúzó dolgainkon, és elkezdjük építeni belső erőnket, szembenézzünk félelmeinkkel. Készüljünk fel, hogy április végétől egészen novemberig a folyamatban aktívan részt vevő bolygók többségében retrográd mozgásban lesznek, vagyis nehézségeket tapasztalhatunk mindennapjainkban, de ezek pont abban segítenek hogy túlnőjjünk saját árnyékunkon. Ha ezekre úgy tekintünk hogy feladatok, kihívások és nem problémák, akkor tudjuk legyőzni önmagunkat, aminek jutalmaként 2020-ban megérkezik egy csodálatos, sokkal harmónikusabb élet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6914574520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu