Plútó a vízöntőben
2023. április 11. írta: Csillagtenger

Plútó a vízöntőben

Plútó vízöntő jegyébe és Bak csillagaiba érkezése egy hatalmas lépés, amivel egy olyan szintlépés felé indít, ami nem azonnali, a hétköznapok megélésein keresztül történik de mégis azon túl vezet, ezáltal abszolút meghatározója az előttünk álló útnak.

Ez nem szimplán egy Plútó a vízöntőben, ez annyira sokkal több annál. Itt nem elősorban a tisztításról van szó, közben mégis annak meglépései által történik, hanem sokkal inkább a tudatosodásról, az isteni tudat visszaszerzéséről. Plútó ezen lépésével a mostani összenergiák, jelenlegi tudatszint meglétével elmélyíti, ezáltal ’örökre’ kezünkbe adja fényeredetünket, fénytudatosságunkat, amivel eredendően rendelkezünk, de mint földi létben vándorló és tapasztaló lelkek a testetöltéseink folyamatában nem emlékeztünk.

Plútó kinyitja most ennek a kapuját. Az Egy-tudatnak, az Egységállapotnak, vagyis az istenember létének kapuját és mint belső abszolút erő adja a kezünkbe.

Ez ismét egy magas szintű anyag lett, mégis ajánlom mindenkinek, mert nagyon sok segítséget rejt az előttünk álló úthoz.

A hanganyag az alábbi linken elérhető: https://csillagtenger.hu/termek/pluto-a-vizontoben/

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4118100416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu