Merkúr fordulása és Nap-Plútó együttállás – 2023. január 18.
2023. január 17. írta: Csillagtenger

Merkúr fordulása és Nap-Plútó együttállás – 2023. január 18.

2023. január 18-án Merkúr direktbe fordul és ugyanazon a napon Nap-Plútó együttállás is van. Ismét hatalmas előrelépés lehetősége adódik számunkra.

Merkúr 2022. december 29-én fordult retrográdba Vénusszal való együttálásból, úgy, hogy közben már 3 foknyira meg is közelítette Plútót, de akkor még nem érte el. Visszament, hogy Plútóval való együttállása előtt tudatosítson valamit. Mintha az a 2022. dec 29-i nap előrevetített volna valamit, ami ma (2023. jan 18.) megmutatja magát a Nap-Plútó együttállásal és majd 2023. február 10-én a Merkúr-Plútó együttálláskor meg is értjük.

Érdemes tehát visszagondolni 2022. december 29-ére és az azóta eltelt időre, ami maga emlékeztet a 2021. dec 29-2022. jan 29. közti időszakra amikor Vénusz járta meg ugyanezt az utat amit most idén Merkúr. Két egymást követő évben ugyanaz az útvonal, ez nem lehet véletlen, érdemes valóban átgondolni ez miről szól számodra, főleg hogy több ilyen nem lesz. A Nyilas csillagaiban forgolódott mindkét bolygó, a Nyilas íjat ellövő kezénél álló Plútótól jöttek vissza a Déli Koronáig. Attól a Plútótól, aki már készül elsétálni innen, de még ezt megvárta, hogy az ő erejével induljon útnak ami itt mutatja magát. A Nyilas energiája rak az útra, az íjat ellövő keze állítja be a nyilat, amit Plútó erejével lövünk ki. Ez itt így sorsfordulat, nemcsak hétköznapi életünkben hanem a nagy utat nézve is és mivel a Déli Koronáig ment vissza a két bolygó, az az üzenet jelenik meg, hogy a Szent Korona szellemisége adja az irányt az úthoz.

Mit jelent ez? Nagyon sokmindent, mind globálisan és egyénileg, de a kérdés érted-e, látod-e mit üzen, mit rejt, vagyis mit jelent számodra a Szent Korona szellemisége. Ez mindenkinek máshogy érkezik, máshogy érti, de egy biztos, Őfelsége azt a tudást rejti, amiben ott van a hazavezető út. Kinek így, kinek úgy. Ő egy nagyon magas és a legtisztább szellemiség, a valódi vezérelv.

Ezért érdemes visszagondolni a tavalyi és mostani időszakra is mikor a két bolygó megjárta ezt az utat, mert ebben az időszakban feltárta magát valami, ami által tudod merre és hogyan lépj tovább. Ez a két dátum mutatja az irányt, de érted-e, látod-e mit jelent ez neked. Plútó erejével lépjük majd meg, ezáltal ez kozmikus irányba lök, ami már most megjelenik, hiszen egyszerre fordul előre Merkúr és van Nap-Plútó együttállás.

A Nap-Plútó együttállás önmagában egy hatalmas erő, mintha a központi energia akarna kirobbanni, vagyis új szintre emelkedik az életünk, mindez a Merkúr direktbe indulásával egy pillanatban. Ezek az energiák segítenek egy nagy lépés megtételében, az irány már adott, Merkúr most emlékeztet, de érdemes tudatosítani, átgondolni a te életedben ez konkrétan miről szól, hogy tudatosan lépj előre vagyis ki tudd használni ennek az erőnek az erejét.

A nagy úton szerintem ezek már azok az első lépések amikor lépünk egyet afelé, hogy elkezdjük megélni a teljességet a testben, amiért eredendően a lélek a földi létbe jött tapasztalni, de egyénenként mégis mindenki a saját szintjén, saját útján lép most ehhez egyet. Segít ha tudod hol van az a terület ahol Merkúr és tavaly Vénusz forgolódott mert neked azzal kapcsolatos lépést hoz, ami majd innen visz tovább.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7418028314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu