Telihold az Algol csillagnál – 2022. május 16.
2022. május 12. írta: Csillagtenger

Telihold az Algol csillagnál – 2022. május 16.

Kicsit lehet korán rakom ki ezt az írást, de ez a most kiteljesedő Telihold annyira nagyon különleges, az addig eltelő idő nagyon-nagyon fontos, jó ha tudod, hogy mi felé haladunk, ezáltal hogyan kezeld a helyzeteket amibe kerülsz, miről szólnak, mert így tudod igazán magadhoz venni azt az erőt ami most ébred. Hosszú az írás megint, de vitt az ereje, amit remélem sikerül átadnom és olvasás közben téged is visz.
 
Hát ezt most megint nem lesz egyszerű szavakba önteni. Telihold az Algol csillagnál teljesedik ki, de ezzel a Hadar, a Tejút ereje csillag is felébred, miközben Mars együtt áll a Neptunusszal lelkünk legmélyebb pontján. Ezek itt abszolút lelki mélységek, mindegyik egyesével belső erőt képvisel, de így hárman egyidőben aktiválódnak. Érzed mekkora erőt kapsz most kezedben? Az Egy erejét, saját lelked erejét. Ez olyan erő, amit nem találsz meg máshol, csak bent. És ezt most azonnal a kezedbe is foghatod és a látható világban teremtő erővé varázsolhatod, mert a Hold ahogy elhagyja a Telihold állapotot, a Skorpió legmélyebb bugyrain átkelve eléri a bak nulla pontját, a fény születése pontját, ez a Nyilas csillagkép íja hegye (egy újabb teremtő mágia kezdetének lehetősége, ami most igen nagy erővel indul majd, május 18), Nap tovább haladva Merkúrral egyesül a Plejádok teremtő birodalmában (május 21), és Mars is elhagyja a legmélyebb pontot (május 18), ezáltal elkezdi az Egy erejét felszínre hozni amit egyébként Jupiter már osztogat.
 
Igaz, a Teliholdig eltelő időben, ahogy megyünk bele ezekbe a mélységekbe, és ezen erők erősödnek, értsd úgy ahogy a hegyet mászod és kaptatsz, vagy futsz a versenyen és már a hajrában vagy, vagy a projekt határideje közeledik és erősebben hajtasz, beleadod amid van, vagyis egyre intenzívebb, erősebb minden, ami függően attól, hogy hogyan állsz azzal, hogy szembenézni a kihívásokkal, a láthatatlannal, ez erőt ad neked, vagy pont hogy a félelmeidet erősíti, tehát meg tudod élni így vagy úgy. De most nincs mit tenni, haladni kell, hiszen visznek ezek az energiák, és te lépsz és lépsz és még egy lépést teszel, mert tudod hogy ott a cél, és nem semmi jutalom vár rád ha eljutsz oda, szóval megteszel még egy lépést és mész bele, és átadod magad ezen belső erőnek, amit leírni sem lehet, mintegy meditációban mikor mélyülsz és mélyülsz és mész egyre bele és bele, így fognak vinni ezek a napok lefelé és lefelé és egyszercsak el fog jönni a pillanat, a Telihold pillanata, 2022. május 16-án 6:14-kor, hajnalban, már lehet nem álmodban, de lehet még valakinek igen, de mindenképpen a 12-es házban, tehát a fizikai létben is az Egység birodalmában, minden szinten megadatik, hogy megéld és egyesülj saját belső erőddel, önmagad lelkével, azzal a hatalmas erővel ami által halhatatlan, legyőzhetetlen vagy. Akár álomban, akár már ébrenlétben ér el ez a pillanat, megláthatod Gorgódat, azt a hatalmas belső erőt, ami által legyőzhetetlen vagy. Mert Gorgó és a Hadar csillag egymással szemben állnak, és itt teljesedik ki a mostani Telihold. Gorgó az az erőd, képességed, ami által egyedi vagy, de mások számára félelmetes lehet, ezért eldugod magad elől, hogy ezzel ’belesimulj’ a közösségbe, pedig pont ez az erő ami által különleges vagy, ami által te magad vagy, amit ha használsz, akkor olyan gyönyörű vagy akire rá sem mernek nézni (egy gyönyörű lány lett elcsúfítva), és ezt értsd analógiában, vagyis van valami olyanod ami csak a tied. Ha lemész érte, meg is kapod, addig téged is rettegésben tart. A Hadar csillag a Kentaur csillagkép, a belső szilaj, vad ösztönerőidet szimbolizáló energetika csillaga, az úgynevezett Tejút ereje csillag. A Kentaur addig vad amíg meg nem érted azt az erőt amit szimbolizál. Ez pedig az Algol, hiszen vele egészül ki. Érted, hogy milyen erőt tudsz most életre kelteni? Egyszerre aktiválódik a két csillag ezzel a Teliholddal és mindezt Szaturnusszal kvadrátban, aki adja ehhez a teremtő erőt, tehát ha megtalálod, felfedezed magadban, akkor valóban kezedbe is kaphatod, ellenben ha félsz vele szembe nézni, leblokkolhat.
 
És mindezt úgy, hogy közben Mars is halad befelé a lélek legmélyebb bugyraiba, vagy kardját maga előtt tartva és harcra készen, hiszen semmit nem lát, és ha fél, akkor pusztíthat, vagy pedig teljes nyugalommal, a Mars lendületével, erejével, de mégis bizonyosságával, hiszen ő a hadvezér, mindig tudja, hogy győzni fog, és bátran halad előre, mert a győzelem után új indul, de már minőségben, és ő efelé halad, le, a láthatlanba, ahol az a belső erő van, ami szavakkal le nem írható, és ő ezt megy megszerezni, hogy ezzel induljon már Neptunusz, a tengerek mélye, a láthatatlan birodalom (úgy láthatatlan, hogy a nem tudatos, az isteni, láthatatlan részed) ura erejének, az Egy ereje támogatásával, aki ezt az erőt adja Mars kezébe, amivel indul a fény felé. Jupiter már várja, hogy vele kiegészülve (május 29) ezt valóban mint új tudatosság, az isteni vezérelv, a felettes éned vezérlete el is indítsák életedben, ezáltal az egot teljesen legyőzve.
 
És a Nap halad a Plejádokba, a Hold az Al Nasi csillaghoz, ezzel elindítva ezt a hatalmas erőt a kétkezi teremtéseken keresztül, amivel már nem tud más teremtődni, mint a fény. Hiszen ez értődik meg, és a csillagvándor, aki földi útján halad, vagyis te, most tudatosodik rá, hogy valóban isteni, és ereje bent van és ez saját ereje, egyedüli ereje, amivel hétköznapjait teremti. És innentől érti és anyagba is tudja ültetni. Ennek a belső tudatossága ébred, amit azonnal gyakorlatba is tudsz ültetni. Ha megértetted, megfogtad, a tiéd. És innentől egy csodavilágot tudsz teremteni magadnak, amiben ott találod magad a réted közepén, a hurrikán szemében (Szaturnusz a halakban hanganyag), ami által a próbák is már csak játék lesz. Mert az élet egy nagy játék úgy igazából. Egy csodálatos nagy játék.
 
Ennek tudatosságát és anyagi teremtő erejét is egyszerre kapod most ezen energiák által, ha mersz és tudsz így belemenni, és magadévá tenni, amit nem lehet elmondani hogyan, ezt csak megtörténni tud, de ennek a lehetőségét rejtik ezek a következő napok, hét. Viszont ha ’megértetted’ és ráéreztél, akkor le tudsz menni a barlangodba, magadhoz tudod venni ezen erőket, ami többet el nem vehető tőled, egy akkora hatalmas belső erőt ad, amit szavakkal nem lehet leírni, és ezzel már tényleg csak a szeretetet akarod teremteni. És ez ennek igazán a lényege.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr117829843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu