21 napos teremtő mágia
2018. december 06. írta: Csillagtenger

21 napos teremtő mágia

Ha valamit nagyon szeretnél, hogy megvalósuljon, írd le egy papírlapra szeretettel, fénnyel megtöltve és 21 napon át olvasd fel minden nap hangosan kimondva. Érdemes úgy megírni, hogy nincs benne félelem, és felolvasás közben sem az jár a gondolataidban, hogy ez úgysem sikerül. Mielőtt felolvasod, gyújts meg egy gyertyát, szólítsd meg az istenséget akinek az energiájával dolgozni fogsz, és mondj el egy imát, megköszönve, hogy együttműködik veled abban, hogy kérésed megvalósul.
 
A mágiát érdemes olyan kiemelt napon kezdeni, amikor átlagon felüli az istenekkel való kapcsolódás lehetősége. Ilyen pillanat az égen a Nyilas csillagkép íja hegye, az a pont, ahol a fény születik. Itt a Nyilas a végtelent veszi célba, a Teremtő szeretetét, de a nyíllal nem lelövi, hanem céloz rá, utalva arra, hogy az az irány, a végső cél. Ráadásul ez a hely a Tejúton van, így könnyebb is felvenni az istenekkel a kapcsolatot.
Az elkövetkező időszakban az alábbi bolygók érnek ide, tehát a lent megadott időpontokban érdemes elkezdeni a mágiát. Egyszerre akár többet is csinálhatsz, de mindig a megadott nap óra-percében indíts egyet, amit aztán a további 20 napban Napfelkeltekor végezz el.
 
Időpontok és Istenségek:
Hold (Artemisz): 2018. december 08. 14:40, 2019. január 05. 00:04
Nap (Apollon): 2018. december 23. 11:05
Merkúr (Hermész): 2019. január 06. 04:44
Vénusz (Aphrodité): 2019. február 05. 07:14

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7014447654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu