Nyílik a Szív-kapu – 2018. december 01-03.
2018. november 30. írta: Csillagtenger

Nyílik a Szív-kapu – 2018. december 01-03.

Nap eléri az Antares csillagot, a Skoprió szívét ezáltal három napig nyitva a szív-kapu és fel tudunk lépni a Tejútra, vagyis ki tudunk emelkedni a hétköznapokból. Aki bebocsátást nyer, annak összenyílik a két világ, és onnantól kezdve isteni minőségeit működtetni tudja a mindennapjaiban, vagyis emelkedik, javul élete, minden olyan könnyű lesz. A belépő ehhez a tisztaság szellemileg, fizikailag, karmikusan, hiszen a Nap kvadrát kapcsolatban áll a Vízöntő jövő csillagaiban álló Mars bolygóval, aki maga Árész, a küzdelem és harc istene és annak a Skorpió csillagképnek az Olümposzi Istene, ahol most a Nap jár. Ezáltal a Mars osztogatja a belépőt. Honnan tudod hogy tiszta vagy? Hogy Egy-ben vagy, áramolsz, nem egoból hanem lélekből, a lélek mélyéből működsz. A megérzéseidet, sugallataidat követed a racionalitás ellenében. Nem megoldani akarsz, hanem abból nyered erődet, hogy árasztod az isteni szeretetet és hagyod, hogy a dolgok a maguk rendjén történjenek. Nagy küzdelem ez, de ez kell ahhoz, hogy beléphess.

 

Itt Advent első hétvégéje. Menjetek, élvezzétek, adjátok át magatokat az ünnep szellemiségének. És ne feledd, a Vénusz is akcióban az Uránusszal, abszolút a teremtés van hangsúlyban a hétvégén, és mindegyik a magasabb világok felé emel, mert a Vénusz az Angyalban, az Uránusz a Felfelé úszó Halakban jár. Ha áramolsz, boldog vagy, megéled a csodákat a hétvégén, nagyon sokat tehetsz magadért, egy szebb jövőért.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4614406072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu