Melyik irányba lépsz tovább? – 2021. május 29-30-i hétvége energiái
2021. május 29. írta: Csillagtenger

Melyik irányba lépsz tovább? – 2021. május 29-30-i hétvége energiái

És elérkeztünk ehhez a csodanaphoz (május 29), Merkúr-Vénusz együttállásához a Nimród koronacsillagaiban, akik ráadásul kvadrát kapcsolatban vannak az egység birodalmában haladó Neptunusszal. Itt most valóban az égi és földi világok kapcsolódnak össze, de úgy értve, hogy annak is a láthatatlan részei, ami a földi létben is a mennyei, a legcsodálatosabb, szavakon túli minőség. Egész héten, Merkúr-Neptunusz május 23-i kvadrátja óta él ez az energia amibe most Vénusz is megérkezett, a teremtés földi istennője. Általa most ez megvalósulhat az anyagban.
 
Nagyon erős ez a hatás. Már maga Vénusz-Merkúr együttállása ha csak a fizikai síkon nézzük a termékeny gondolatiság. Már Merkúr eleve a gondolatok teremtő ereje, és mint tudjuk, valóban gondolataink a legerősebb teremtő erők, aki most kiegészül Vénusz amúgy is termékenységével. Ezáltal a mai nap kifejezetten erős a világod megteremtése terén. Figyelj is oda mit és hogyan gondolsz, mondasz. Ma minden a környezetedben is felerősödik, érdemes figyelned mások tettei, szavai hogyan hatnak rád, mert ők eleve tükrök, mutatják te hogyan állsz magaddal, nem tudatosodban mit teremtesz.
 
És ez az együttállás Nimród koronájában van. A hétköznapi gondolatainkat tehát most a szakrális tudás vezérli. Ma lehetőséged van arra is, hogy rájöjj, hogy van a hétköznapi tudatodon túl egy vezérelv, ami egy olyan tudás, szellemiség, ami túlmutat a poláris világon. A két bolygó összeadott ereje által ma mondhatjuk úgy is azonnal megláthatod, megtapasztalhatod hogy valóban milyen teremtő erőid vannak, hogy nincs lehetetlen.
 
És ehhez jön be a lélek mélye, ahol a valódi valóság van. Neptunusz saját birodalmában halad és kapcsolódik hozzájuk. Ő a mélylélek ura, énednek az a része, akire nem vagy tudatos, de most ő is a ’felszínre’ kerülhet. Ma minden kétség, minden félelem a legjobb barátod, mert amivel szembenézel, azt azonnal tudatosíthatsz a legmagasabb szinteken, az isteni tudatoddal és onnantól valóban a legjobb barátod lesz. Hiszen minden, ami felszínre jön, amitől már nem félsz, erőddé válik. És ez olyan belső erő amit kintről sosem tudsz megszerezni.
 
Mondj hát ki ma mindent, amitől félsz, azon dolgokat ahol úgy érzed hogy őszinteséged által bánthatnak. Mondd ki, és figyeld meg, hogy mekkora felszabadító erő, és milyen önbizalmat, milyen erőt ad. De mondd ki azt is amit nagyon szeretsz, ha eddig nem tudtad hogyan fogalmazd meg, most csak engedd útjára, ahogy a lelkedből jön. Nem biztos hogy ezt konkrétan a szavak erejével kell, van a kommunikációnak a szavakon túli formája is. És az a valódi. Áraszd a benned lévő mennyei szerelmet önmagad és a világ felé és érezd, ahogy szakrális tudásod erősödik.
 
És innen lépünk tovább egy hatalmasat. Merkúr ugyanis már stacioner ebben az állásban, azt jelenti már áll az égen, hiszen ő holnap, május 30-án fordul retrográdba. Onnantól hétköznapi gondolatainkat megint az isteni logika hatja át, de a lényege igazából hogy ő innen visszamegy. Ebből a Vénusz-Merkúr kvadrát Neptunusz energiából visszamegy. Nimród koronacsakrájából merítve elindul visszafelé a Bika szarvaiban, aki a Tejútra bekötő antenna. Elindul, hogy tudatosítsa, hogy ezek a szakrális erők, amik igazából a mélyből, a lélekből és nem a láthatóból merítenek a valódi irányelvei hétköznapi gondolkodásunknak. Tesz egy kört a Bika szarvában, ad még egy esélyt arra, hogy ezen isteni erőket valóban lehozd, és már ne csak tudd hogy van, hanem el is kezdd működtetni. Ennek feltétele a lehúzó gondolatok, önpusztító mechanizmusok elhagyása, amiben lehet küzdelem. De a mai napi felismerések segítenek benne, hogy rájöjj, hogy igazából pont az a könnyű, ha saját magadból merítesz és élsz, teremtesz. A nehézségeket mindig saját kétségeid okozzák. Ezt tanulhatod meg ma, amit Merkúr retrográd mozgása alatt meg is tapasztalhatsz hogyan működik.
 
Csodanap, csodaenergiák. Nem is igazán tudok mást hozzáfűzni. Lásd meg az életben a csodákat, arra nyisd tudatod, és vedd észre hogy minden más az illúzió. Ami szembejön, annak keresd a mögöttes üzeneteit, mert abban van a megoldás, sosem a felszínen. És légy teljesen őszinte. Más nem visz előre.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6016575236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu