Mars hátráló mozgása – 2022. október 30-2023. január 12.
2022. október 30. írta: Csillagtenger

Mars hátráló mozgása – 2022. október 30-2023. január 12.

Mars két év után újra megállt az égen és elkezdi hátráló mozgását, ami egy tökéletes időzítés, hiszen ő a földi világban, a hétköznapokban a létbetörés energiája és azáltal, hogy most hátrafelé mozog, abban támogat minket, hogy ne kifelé, hanem belső világunkra figyeljünk, ahová Jupiter már elindíttott azzal, hogy visszalépett a halakba, sőt a skorpióságban is haladunk egyre mélyebbre önmagunkba, jelenleg még a skorpió jegyében de megérkezünk majd a valódi mélységbe, a Skorpió csillagaiba is. Tehát a hétköznapokban a fókusz eleve a belső világon van és most Mars ezen fordulásával még inkább befelé tereli a figyelmet.

És ezt életünknek mindhárom síkján megteszi, hiszen Mars a Nimród-Bika csillagaiban forgolódik kvadrát kapcsolatban a halak legmélyén, a teremtői birodalomban sétáló Neptunusszal és Jupiterrel, ami így összeköti a koronacsakrát a lélek mélyével, vagyis a felettes ént a földi világban tapasztaló lélekkel, tehát már csak az ő kvadrátjukban benne van annak a lehetősége, hogy megérted, hogy isteniként vagy a földi síkon, mert itt akarsz lenni, ezt a létformát tanulni, ami úgy tökéletes ahogy van a benne lévő összes tanítással.

Maga Mars fordulása Nimród-Bika csillagaiban is ennek felismerését segíti, hiszen a nimródi szakrális teremtő erőket adja a kezünkbe mint földi teremtés erejét, főleg úgy, hogy Mars azt a kört teszi meg amint Vénusz 2020. május-júniusában ugyanitt ugyanúgy Neptunusszal kvadrátban már megtett. Vénusz akkor kinyitotta a kaput, megmutatta, hogy lehet a földi világban másképp gondolkodni, teremteni, de rajtad múlik, hogy élsz-e ezzel, megváltoztatod-e életedet, elkezded-e használni ezeket a szakrális erőket és azzal teremted életedet, vagy folytatod mindazt amiben addig voltál. Akkor ez elindult, eltelt azóta két és fél év és most jön Mars aki mire újra földi pályára áll, megmutatja mit tanultunk meg az előző évekből, a folyamatosan érkező tanításokból, tudunk-e másképp teremteni, gondolkodni, tudjuk-e használni saját belső szakrális erőnket.

Ezért nagyon fontos Mars mostani fordulása és az időszak míg hátrál, mert előre indulása után (2023. jan 12.) nem sokkal Szaturnusz is belép a halakba (2023. már 7.) és akármit is tudtunk kihozni az eddigi időszakból, azt éljük utána. És ez lehet a mennyei világ a földi létben, a teljes jóság, vagy a teljes lábatlanság, amikor csak sodródsz és nem tudsz mit tenni, hiszen a halakban nem ér le a lábad, ott minden megfoghatatlan de akármelyik is, Szaturnusszal azt fogod élni, mert ő azt tapasztaltatja majd meg.

Mars hátráló mozgása alatt tehát az lesz a lényeg, hogy megfigyeld hogyan működsz, figyeld az embereket, hogy mit látsz meg bennük, mert nagyon jó tanítók, tükrök az emberek, tehát figyeld meg rajtuk keresztül hogyan reagálsz, milyen érzések, indulatok, energiák dolgoznak benned akármilyen helyzetben is vagy, beszélgetsz, vagy csak hallasz valamit, vagy érzékeled a külvilágod történéseit akkor is ha közvetlenül nem vagy érintett. Minden fontos. Mars hátrálásával ezeket még könnyebben el lehet kapni, át lehet fordítani, egyáltalán megérteni, hogy miért vannak, és hogyan lehet ezeket előnyödre használni, amivel aztán utána már mindenben és mindenkiben a jót látod, úgy cselekszel és már nem a külvilág a hibás.

Mars hátrálása alatt tehát most ne arra fordítsd energiáidat, hogy a hétköznapokban előrelépsz, új projektekbe, új dolgokba fogsz, hanem fordulj befelé és figyeld meg a saját belső világodat, hogyan működsz, mert itt most a létbetörés erőinek átminősítési lehetősége van, vagyis annak felismerése, hogy valóban azt éled amit te elindítasz és képes vagy isteni világot teremteni magadnak. Ez egy nagyon nagy lehetőség Szaturnusz halakba lépése előtt, hogy új merüljünk majd el a halakságban, hogy értjük és tudjuk is életünk láthatatlan mozgatóerőit, mert azt működtetve élni valóban a hurrikán szeme állapot, a teljes teljesség de testben megélve. Nem tudom van-e ennél csodálatosabb dolog.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5917966272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu