Mélységek és magasságok
2022. december 07. írta: Csillagtenger

Mélységek és magasságok

A mostani napok, ahogy Merkúr, Vénusz és Nap a Skorpió csillagainak mélyén végigvonulva szembe kerül a csúcson, a Nimród csillagaiban haladó Marssal és mindkét oldal egy-egy kvadrát fényszöggel kapcsolódik közben a még mindig halak-Halak mélységeiben sétáló Neptunusszal majd Jupiterrel, azt mutatja meg nekünk, hogy a mélység, a félelmeid és a magasságok, a fény együtt teljes, nincs egyik a másik nélkül, mindkettő szükséges ahhoz, hogy teljessé válj és meg tudd élni a van állapotot, a teljes harmóniát és egységet önmagaddal.

A jelen pillanat tehát arra kiváló, hogy ezt megértsd. Még mindig haladunk a legmélyebb pont felé, még mindig a ’sötét’ vesz körül, de közben mégis a fény vezet ezen az úton. Most rájöhetsz, hogy igazából a félelmeid nem is a félelmeid, hanem az élet része. Azok a lehetőségek, kihívások, ami által tanulsz, fejlődsz, hiszen sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy, vagyis mindig minden megoldódik.

A Skorpió idejében jobban felnagyítódnak mindezek, de most ott van Nimród fényvezérlete, ami segít rálátni, hogy ez így van rendben. Mindig minden a legmegfelelőbb, legtökéletesebb, akkor is ha az adott pillanatban nem úgy érzed.

Tudom, hogy a hétköznapok nagyon fel tudják nagyítani a nehézségeket, problémákat, és képesek vagyunk belepörgetni magunkat saját félelmeinkbe. De most ezekkel a jelenlegi fényszögekkel meg tud jönni a bizonyosság, hogy minden rendben. Állj most meg egy pillanatra, és gondolj bele a problémába amivel jelenleg küzdesz. Rá fogsz jönni, hogy tulajdonképpen nem is probléma a probléma. Addig tűnik annak, amíg benne vagy, de ha megállsz, és elkezded átgondolni, meglátod a megoldást, meglátod benne a lehetőséget, rájössz miről is szól, mit próbál tanítani, hova próbál vezetni. Mert tulajdonképpen ennyi az egész.

A mostani időszak ebben segít, erre rájönni. Haladunk a Skorpió farka felé, az a legmélyebb pont, a teljes átminősülés helye. Van még néhány nap megérteni mindazt amire ez az időszak tanít, hogy mire a fény megszületik, már ezzel a bizonyossággal haladjunk tovább.

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8317996850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu