Nagy égi háromszög – 2023. március 14-17.
2023. március 14. írta: Csillagtenger

Nagy égi háromszög – 2023. március 14-17.

Egy minden képzeletet felülmúló néhány nap előtt állunk. Csodálatos összhatások, melyek egyesével is csodálatosak, de így együtt, egyidőben, nagyon messzire visznek. Itt most több minden feltárja, megmutatja magát és kinyílik a kozmikus kapu is, ami már most megmutat valamit, amire egyébként igazán most kezdünk felkészülni Szaturnusz halakba lépésével. Ez a néhány nap most gyönyörűen összeköti a múltat a jelennel és az előttünk álló úttal. Mekkora nagy dolog ez.

Kezdődik azzal, hogy feláll egy gyönyörű háromszög az égen Mars-Hold szembenállással, ez a háromszög alapja, ami innen kicsúcsosodik a Neptunusz-Nap-Merkúr együttálláshoz. A háromszög egy nyíl, a nyíl pedig mindig mutat valahová, nem máshová, mint a lélek mélyére, egyrészt mert Nap-Merkúr és Neptunusz együttállás van, ahol a fizikai én a mélylélekkel kapcsolódik, ráadásul életünk legmélyebb, legnyugodtabb pontján, a halak-Halak energiájában. A figyelem tehát befelé irányul, érdemes erre odafigyelni, mert valamit mutatni akar. Nap-Merkúr önmagában beavatás, együtt Neptunusszal, a bennünk dobbanó lélek szimbólumával. Ezek az energiák most összeolvadnak, ott bent. Ebben a néhány napban teljesen eggyé tudsz válni önmagaddal, megérezni, ráérezni arra, hogy ki is vagy valójában túl a fizikai síkon mégis a testben. Érzed mekkora dolog ez? És igazán ehhez nem kell más, mint önmagad. Meditáció segíthet, de szerintem ezzel az égi energiával a napi pillanatokban is megélhető. Érdemes erre oda is figyelni, hogy mit és hogyan tapasztalsz, élsz meg, majd elővenni a Neptunusz naplódat és visszaolvasni mit és hogyan éltél meg 2022. március 13-án és március 23-án amikor először Nap majd Merkúr állt együtt Neptunusszal ugyanitt. Már akkor mutatta magát mennyire vagy egyben magaddal. Gondolj vissza, figyeld meg mi változott azóta, mennyire kerültél közelebb magadhoz, milyen események érnek most, azokkal hogy rezegsz, mi és hogyan történik most. Érdemes megint felírni, lesz még folytatása, de már most megláthatod hogyan fejlődsz, hol van még dolgod. Főleg, hogy most a két bolygó együttes erővel kapcsolódik Neptunuszhoz, és ott a kvadrát is. Mától kedzve (március 14.) egészen március 17-éig figyeld magad.

És ehhez a csoda együttálláshoz berezeg egy dupla kvadrát. Mars-Neptunusz kvadrátjában is egy folyamat van, ezzel is érdemes önállóan foglalkozni. Már annyiban, hogy Mars harmadszor kapcsolódik ezzel a kvadráttal Neptunuszhoz, mert itt forgolódott. Ráadásul ugyanazt az utat járta be mint Vénusz 2020. május-júliusa és Merkúr 2021. május-júliusa között. Mars 2022. októberben és novemberben kapcsolódott először Neptunuszhoz és most harmadszor. Van itt egy folyamat. A bolygók Nimród csillagaiban forgolódva kapcsolódnak a lélek mélye területén sétálgató Neptunusszal, mindig megmutatva azt, hogy mennyire van meg a kapcsolat a szellemi vezető és a mélylélek között, mennyire tudatosan vezeted az életedet vagyis mennyire az isteni vezérlet által élsz, egyáltalán tudatos vagy-e arra, hogy isteni képességekkel és tudással rendelkezel. Ez egy folyamat (lesz még egy lezárása 2025-ben), ami feltárja, hogy mennyire érted miről szól minden, a földi lét, mennyire csak mondod, vagy éled is, hogyan változtál ezen időszak alatt, csendesebb vagy-e vagy még mindig látványosan élsz, mennyire tudod magad megoldani a dolgokat, vagy még mindig külsős segítséget vársz. Mert itt az mutatja magát Nimród által, hogy az igazihoz nem kell a látszat, hiszen minden tudás és képesség benned van, te vagy a mester.

És ez most abszolút gyönyörűen fel is tárja magát, hiszen beáll Marssal szembe Hold a Kígyótartó csillagaiba, ahol ezt a belső tudást már működteted is. A két beavató energia kötődik össze ezzel a szembenállással, ami a lélek mélyére mutat. Érted mit jelent ez, mit hoz ez, mi tárul fel? Ezt nem is kell tovább magyarázni, mert ez önmaga beszél. Minden további szó már más útra visz, a tudat útjára és ennek az energiának pont nem ez a lényege. Tehát azt javaslom gondold át, hogy az elmúlt 3 évben valóban hogyan változott a gondolkodásod. És figyeld magad a következő néhány napban hogyan gondolkodsz és az milyen cselekvésben mutatja magát. Rengeteg info van benne.

Ez a nagy égi háromszög 2023. március 14-én az esti órákban áll fel és 2023. március 15-e reggelig, tehát ma éjszaka (már 14) nagyon erős, mert a Hold gyorsan kimozdul belőle. De a Mars/Neptunusz-Nap-Merkúr kvadrát március 17-e reggelig áll szoros, és egészen a tavaszi napéjegyenlőségig érezhető, amikor már a Hold is beáll a Nap mellé. Nagyon erős napok ezek. Igazából mivel Neptunusz benne van a kvadrátban az mondható, hogy nem tud feszíteni ez a kvadrát, hanem mint egy isteni teremtő erő hat, de ez csak azoknak, akik tudatosak saját magukra, mert egyébként aki még fél-elemben van megélheti ezt a néhány napot nagyon sok kihívással is. Érdemes ezt is megfigyelni.

És ennek a közepébe beleáll egy Vénusz-Plútó kvadrát is. Sőt, néhány nap alatt egyszerre van fényszületés, fénymaximum és a fény győzelme. De ezt egy másik írásban, mert ezek is önmagukban nagyon fontos energiák.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2018071506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu