Mars a Nimród csillagaiban – 2023. feburár 8-április 1.
2023. február 09. írta: Csillagtenger

Mars a Nimród csillagaiban – 2023. feburár 8-április 1.

Mi a valódi mágia? Az én olvasatomban a belső képességeid és tudásod tudatos használata, vagyis kapcsolódás a belső mesterhez. És ki a belső mester? Valódi önmagad. Mikor megvan ez a kapcsolat magaddal, onnantól lesz utad tudatos, onnantól érted meg miről szól minden. Tudod mekkora kincs ez? Szerintem a legnagyobb. Ugyanis ezzel indul minden, hiszen amilyen a kapcsolatod saját magaddal, olyan lesz utad.

A csillagos égen ezt a belső mestert Nimród csillagképe képviseli. És ha belegondolunk, gyönyörűen kifejezi mindezt, hiszen amennyire a téli égbolt uralkodó csillagképe, annyira láthatatlan, hiszen látod, de mégsem látod. Felnézve az égre ott ragyog, hatalmas, jól felismerhető, de tényleg látod? Vagyis érted mit üzen, milyen erő van benne? Tudod azt, hogy te vagy benne, téged rejt?

Aki igazán tudatos, tudja, hogy ahogyan kifelé dolgozik, kapcsolódik, másokhoz szól, másokról beszél, amit másokkal csinál, az mind ő maga és amilyen szinten ez működik, az az aktuális tudatossági szintje. Ezt sokáig nem tudjuk, hiszen nem vagyunk erre tudatosak, csak a látható világot értjük. Ahogy fejlődünk, már kezdjük érteni, tudni, hogy van egy láthatatlan világ is, de hogy ezt tudatosan működtessük, még ekkor nem megy. A következő lépés, hogy már odafigyelünk és tudatosan kezdünk cselekedni, de ennek is vannak szintjei, vissza-vissza tudunk még csúszni, de ezt már fel tudjuk ismerni, ami már nagy lépés. Még innen is van hova fejlődni, de amikor már észreveszed, hogy ismét belecsúsztál, azonnal el tudod kapni, és ez az első lépés afelé, hogy változni tudsz, vagyis legközelebb már nem rombolsz, ezzel közelebb kerültél magadhoz és szét tudod választani a tudatost a nem tudatostól, vagyis az istenit a földitől. Akinek ez megy, ő tud szintet lépni.

Az elmúlt hétvége a Vénusz-Mars kvadráttal és a Telihold-Uránusz kvadráttal ebben nagy segítség volt. Feltárta mindenkinek hol tart, és hova szeretne jutni, ezzel meghozta az első lépéseket is amivel el tudsz indulni a következő szint felé. Ezen az úton kapunk további segítséget Marstól, hiszen február 8-án belépett Nimród csillagaiba ahol április 1-ig, majd két hónapig sétál. Ezzel hatalmas lehetőséget kapunk arra, hogy tudatosan lépjünk a belső mester, a valódi én felé. Aki át tud törni, kapcsolatba kerül belső önmagával, olyan erőket mozgat majd ami szavakon túli.

Nem kell ehhez más, mint figyelni a cselekedeteidet ahogyan másokkal viselkedsz, és feltenni magadnak a kérdést, hogy oké, ezt most miért csináltam, mire tanít ez engem? Majd amikor megjön a válasz, annak megfelelően elkezdeni változni, változtatni, ami akkor már a fénynek megfelelő, és törekedni ezt megtartani. Mars ebben segít míg áthalad Nimród csillagain.

Tóth Gabriella

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr818045432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu