Mars-Neptunusz kvadrát 2. – 2022. november 19.
2022. november 18. írta: Csillagtenger

Mars-Neptunusz kvadrát 2. – 2022. november 19.

Mars és Neptunusz gyönyörű kvadrát kapcsolata másodszor teljesedik ki november 19-e délutánra szombatra. Ez a kapcsolat már egy hete él, azóta egyre erősödik, és szombatra éri el a csúcsát. Nagyon nagy erő ez, mindenki úgy éli meg ahogyan gondolatait, isteni teremtő erejét használja vagyis egy gyönyörű, kellemes, belső mélységet adó időszaknak, vagy félelmetesnek, kilátástalannak. Ez a fényszög kapcsolat a tudatosság próbája, ami 2022. október és 2023. március között végig fennáll és gyönyörűen felkészít az előttünk álló 2,5-3 éves időszakra míg Szaturnusz a halakban halad majd.

Mars és Neptunusz kapcsolata ugyanis megmutatja mennyire van meg a belső tudatosságod, mennyire a szellemi vezetőd vezet, és mennyire vagy tudatos arra, hogy isteniként létezel ebben a testben, ebben a létformában. Jelenleg mindkét bolygó hátráló mozgásban halad a Nimród és a Halak csillagait összekötve, ami miatt még erősebben érződik ez a két nagyon erős szellemi vezérlet életünkben. Aki tehát nyitott a láthatatlan felé, meg tudja most élni azt a belső bizonyosságot, hogy tudom, hogy minden értem van és mindent én alakítok.

Annak aki inkább a látható világ energiájában él valószínűleg megélhet harcokat is belü, de mostantól ez is enyhül, mert az ikrek jegyében sétáló Mars mögött dolgozó Merkúr átlépett a skorpió mély, szenvedélyes energetiákájából a nyilas intelligens világába. Innentől inkább megértést kapunk az eddigi történésekre, ami megadhatja azt a belső bizonyosságot, hogy minden pillanatban minden rendben.

Én mindenképpen javaslom bármi is történik veled, írd le Neptunusz naplódba. Mindent meg fogsz érteni mikor eljön az ideje, de jó ha lesz mihez visszanyúlni, hogy összeálljon a kép. A valódi valóság ugyanis bent van, amit kintről ’eltakarunk’ saját magunk elől, de azokban az időszakokban mikor Neptunusz aktívabb, sokkal jobban érzékelhetőek. Ez egy folyamat, már elkezdődött, és még tart is, egyre jobban megyünk még bele, ezért javaslom leirogatni, mert megfigyelhetők lesznek benne ahogy változol, alakulsz, és majd mikor a végére érünk minden a helyére áll. Most tényleg nincs más dolog, mint leírni, hidd el hogy sokat teszel vele magadért és ezzel is tereled a figyelmedet befelé, ezáltal könnyebben le is tudod győzni saját félelemeidet.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5517981768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu