Teremtés hete – 2020. május 18-24.
2020. május 18. írta: Csillagtenger

Teremtés hete – 2020. május 18-24.

Csodálatos hét elé nézünk, igazi teremtő energiák támogatnak minket. Három bolygónk van a teremtés csillagképében, a Bika csillagaiban, sőt, Merkúr vasárnap (május 17-én) a Nimród csillagaiba is belépett. Elkezdődött tehát az igazi varázslás ideje, ami egészen a nyári napfordulóig tart, de ennek egyik igen kiemelt hete az előttünk álló. Központi csillagunk a Nap, elérte ugyanis a Plejádok csillagbirodalmát és innen csodálatos teremtő fényszöget alkot majd az Egység birodalmában járó Neptunusszal pénteken, amikor Újhold is születik (de ne rohanjunk ennyire előre), ezáltal két abszolút teremtő erő kötődik össze. Szavakkal kifejezhetetlen energiák, nem is lehet felfogni a tudatos tudattal, csakis a szívvel.

 

És nem is kell semmi más, csak a szív, a szeretet ereje. Eleve erről szól az élet, mindent a szeretet, a fény, az élet vesz körül, akkor is ha vannak borúsabb időszakok, de mindig kisüt a Nap, minden reggel felkel a Nap, hiszen az élet kifogyhatatlan. És ebből, a kifogyhatatlan, isteni teremtőerőből tudunk most közvetlenül merítkezni ezen a héten, hiszen a Nap, látogatást tesz az istenek szerelmi fészkébe. És mekkora erő az, amikor az istenek szerelmeskednek, alkotnak, létrehoznak? Szavakkal kifejezhetetlen. A szerelem mikor kibontakozik, új élet születik. És mikor egy mindenható Isten teszi ezt? Milyen élet születik? Na, ez tudjuk most lehozni földi életünkbe és tudatosítani saját világunkban, hogy valóban rendelkezünk vele korlátlanul és határtalanul, hiszen mi magunk is az Istenek képére és mására lettünk megalkotva.

 

Mi a Plejádok története? A lányok, akikhez a Csodaszarvas elvezette az ifjakat, és velük házasságot kötve megalkották az új hazájukat, életüket. Na, ez történik most. Azzal, hogy a Nap, aki te vagy, lépett be ide, saját új életedet, otthonodat, jövődet tudod most megteremteni. Ez a hét a szerelemmel teremtés időszaka. A Nap eleve emelkedő pályán mozog égi útját járva, hiszen még mindig napról napra nő a napos órák száma, de a reggeli ébredését követően, amíg el nem éri a napi csúcsot, a napi energiában is ott az emelkedés ereje. Mindez hatalmas erőt ad neked ahhoz, hogy ezen energiákkal együttműködve szintet lépj életedben. Érdemes kihasználni ezeket a segítő erőket, főleg ezen a héten, mert hatalmas támogatást kapunk az égiektől. A reggeli napfelkelte ideje a legerősebb, amikor létbe tör az élet, amikor a Nap úgymond megszületik, főleg, hogy hátterében ott a Plejádok szerelmi ereje, az abszolút teremtés energiája. Használd ki, fordulj a Nap felé és végezz bármilyen emelő szertartást. Meditáció, ima, légzőgyakorlatok, vágy kihelyezése. Érdemes átgondolnod valóban mit szeretnél megvalósítani, a határ a csillagos ég, és helyezd ki az Univerzumba, és engedd, hogy az Univerzum végtelen ereje által megvalósuljon. Csak engedd útjára, és hagyd hogy áramoljon, és a számodra legmegfelelőbb módon valósuljon meg. Most nagyon nagy támogatást kapsz ehhez. Egész héten ajánlom a szertartásokat végezni. Május 22-e péntek különösen kiemelt, de erről egy következő írásban.  

 

Abszolút kozmikus energiák vannak jelen, mert miközben a Nap végighalad a Plejádok csillagbirodalmán, trigon, emelő erővel kapcsolódik a már kozmikus irányban haladó, Nyilas-Sas csillagaiban járó három mesterrel, a Jupiter-Szaturnusz-Plútó hármassal. Ők szépen a háttérben dolgoznak most, de a héten történő varázslat eredménye valóban szépen belültetődik a nem tudatosba és majd mikor megfordulnak, el is indítják élesben. Érdemes hát nagyon odafigyelni arra, hogy mit teremtünk, mert polaritásban élünk, minden teremtődik.

 

Azzal, hogy Merkúr is közben már Nimród csillagaiban jár, abszolút meg tudod érteni azt is, hogy teremtőerőid valóban végtelenek, és könnyebben meg is érted a jeleket amik érnek. Vénusz pedig épp a Csodaszarvastól halad visszafelé mert még tudatosítani akar valamit, hogy pénteken találkozzon az érkező Merkúrral. Valóban valami nagy dolog formálódik. De erről valóban egy újabb írásban. Csodás nap a pénteki, én már most javaslom, hogy aki meg tudja tenni, tegye magát szabaddá azon a napon, hogy magával lehessen, és legmaximálisabban ki tudja használni a lehetőségeket. Addig is javaslom eégsz héten a napfelkelte idején elvégzett emelő szertartásokat.

 

Csodás teremtő hetet kívánok.

 

(A képen a Plejádok csillagbirodalma)

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8315705036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu