Egy kis segítség az idei évre
2023. április 01. írta: Csillagtenger

Egy kis segítség az idei évre

Azt figyeltem meg magamon, hogy nem pörögnek a gondolataim, az írások nem úgy mennek ahogy szoktak, sőt, olyan kis csendes lettem, pedig Jupiter az isteni tudás bolygója a kos tüzes jegyében jár, a kos egy impulzív energia, a tűz tüzeli a tüzet. Tavaly a halak Jupiter az univerzumot nyitotta ki, legalábbis számomra, azt gondoltam ez a kos Jupiterrel repül tovább új távlatokba közben mégis valahogy megállt.

Ezért gondoltam utánajárok. És érdekességre bukkantam. A Jupiter alá dolgozó Mars átlépett a rák jegyébe, ezáltal az erőbolygónkat, a létbetörő erőt most a lelkiség ereje hajtja, nagyon meglágyítja, ezzel Jupiter erejét is visszafogja. És így lesz május 21-ig míg Mars a rák jegyében jár. De közben Jupiter is átlép a bikába május 15-én, vagyis bekerül Vénusz uralma alá, aki eddigre szintén a rák jegyében lesz, ezáltal marad Jupiter mögött a rákság, a lágyság, csak már Vénusz által, tehát még lágyabban, bár termékenyebben. Ez lesz június 6-ig. Ezután Vénusz átlép majd az oroszlán jegyébe, ahol hosszasan marad, mert itt lesz retrográd, de továbbra is Jupiter alá dolgozik, hiszen Jupiter egy évig marad a bika jegyében. Innentől azonban pörgősebbek lesznek a dolgok, mert az oroszlán is tüzes jegy, és általa a sorsuralás, vezetés, életöröm hajtja Jupitert, ráadásul egy oroszlán Vénusz önmagában a valódi élmény, ez jó időszak lesz ami egészen október 29-ig tart.

Tehát megvan a válasz, június 6-ig nagyon le lesz fogva Jupiter, le van csendesítve, és itt a lényeg, mert ezzel dolgozik Szaturnusz és Neptunusz alá, akik a halakban haladnak, Szaturnusz által ez megy Plútó alá is ahogy a bak-vízöntő jegyei között sétálgat, ráadásul Uránusz is a bikában van, ugyanazt az energiát kapja mint majd Jupiter fogja, és Uránusz is bedolgozik Plútó alá.

Tehát tulajdonképpen Hold sétája által váltakozik most életünk, elsődlegesen ő dolgozik a nagy változást hozó bolygók alá. A legmozgékonyabb, legváltozékonyabb energiánk által alakul most életünk lényegi része is. És egész hosszasan 2 hónapig. Ez erre az időszakra lelkis, változékony időket hoz, ami ráadásul 2-3 naponta változik ahogy Hold jegyet vált.

Így értem az egészet, hiszen tudom hol a rák jegye az életemben, mit aktivált be a Mars amit majd Vénusz átvesz, ráaádásul a Hold is pont most volt a rákban, otthon (márc 28-31 között). Mindez abszolút megmagyarázza a csendességet. Már az oroszlánban van a Hold, át fog ez lendülni, de azt akartam ezzel mondani, hogy a Hold útjára érdemes most nagyon figyelni, és megfigyelni magadon hogyan alakulnak a dolgaid ahogy halad. Ez bevisz a halakságba, nagyon mélyre, ahol amúgy is fontos munka zajlik Szaturnusz által. A felszín most nagyon szépen segíti a belső folyamatokat, tehát senki ne legyen meglepődve hogy mivel kerül szembe, a külvilág mindent feltár, de résen kell lenni, mert Hold gyors. Ez amilyen jó, annyira változékony, és annyira változik az a tavalyi jupiteri energia, amit ő maga mozgatott ahogy uralmi helyezetében sétálgatott a halak jegyében. Tavalyhoz képes annyira más minden, uralmi volt Szaturnusz, uralmi volt Jupiter, önmagukért dolgoztak, most Holdnál a kulcs amit az év második felére Nap átvesz mert a bika Jupiter mögé az oroszlán Vénusz kerül ahol a Nap a főnök.

A Hold és a Nap tehát idei évünk két meghatározó energiája. Ha elsősorban a lelkiségre majd júniustól a megélésekre, cselekvésre összpontosítasz és ha arra az életterületre helyezed a fókuszt ahol Mars és Vénusz sétál (rák és oroszlán jegye miatt) és annak megfelelően működsz, az szerintem nagyban segít abban, hogy az idei éved igazán jól teljen és azok a belső munkák is zavartalanul történjenek.

Ez nekem mindent megválaszolt, érdemes átgondolnod saját életedben is, mert úgy nem érnek meglepetések és tudni fogod mi a következő lépés.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8118090816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu