Vénusz a Plejádokban – 2022. június 22-23.
2022. június 23. írta: Csillagtenger

Vénusz a Plejádokban – 2022. június 22-23.

A szerelem és termékenység bolygója Vénusz elérte a Plejádok csillagbirodalmát, ezzel elhozza számunkra annak a lehetőségét, hogy észrevegyük az élet mosolyát, azt, hogy mindenki olyan szép, minden annyira gyönyörű, él, pezseg, vibrál, rengeteg kiváló eredmény születik, sikeresek sportolóink, a főnök is engedékenyebb, találsz árnyékos helyet a strandon, olcsóbb a kedvenc fagyid, ontják a gyümölcsfák az ízletes, zamatos gyümölcsöt, készülnek a lekvárok, pálinkák, bőség és öröm van mindenhol. Most még könnyebb észrevenni, hogy boldognak, szerelmesnek lenni nem a vagyontól függ, vagy hogy mindent elértél amire vágytál, hanem attól, hogy élvezed amid van, a testedet, az otthonodat, a gyermekedet, a napsütést, az életet, a csodákat.
Igazi szerelmetes és erős teremtő két napunk van, táncolj, énekelj, alkoss, élvezd az élet ízeit, fényeit, színeit, hiszen ha meg tudod látni a pillanatokban a varázslatot, kinyílik a boldogság, szerelem szelencéje, és minden annyira nagyon más lesz életedben.
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6317864977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu