Uránusz előre fordulása – 2020. január 11.
2020. január 10. írta: Csillagtenger

Uránusz előre fordulása – 2020. január 11.

Nem nagyon figyelünk rá, mert mindent visz a nagy négyes együttállás, de őt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hiszen amit ő tesz nemcsak hozzátesz, kiegészíti a nagymesterek munkáját, tulajdonképpen az egyik kardinális erő az ő kezében van.

 

Mit is csinál Uránusz? Hátráló mozgását befejezve, 2020. jaunár 11-én hajnalban 2:47-kor megfordul a Kos feje csillagaiban, azon a ponton ahol a csillagkép maga elindul. Vagyis az abszolút kezdeti ponton mozog az az energia, aki eleve a fizikai világból kiemelő erő, aki segítségével meg tudjuk tenni az első lépést a beavatói úton, tudatosítani isteni minőségünket (de ezt csak az égre nézve látjuk így, mert a zodiákus körén ez a bika 2’38 foka, amiben úgy konkrét különlegesség nincs). Tyű, ez megint mekkora erő. Az új kezdet arról szól, hogy kiemelkedni, szintet lépni, ami egy abszolút magasabb világ felé visz, hírtelen globálisan megváltoztatva a rezgésszintünket.

 

Hátráló mozgásában energetikailag a Felfelé Úszó Halak fonalához haladt, bár oda már nem tér vissza, hiszen nem lép ki a Kosból. De ebben benne van az az erő ami jelzi, hogy az új kör elindulása valóban magasabb szinten kezdődik, hiszen a Felfelé Úszó Hal kiemel (Jézus idejében állt itt a mindig akutális világkorszakot mutató Tavasztengely). Tehát nemcsak a két nagymester hozza el a teljes, rendszerszintű változást, Uránusz is beleteszi a maga erejét. És tényleg miért különleges és kivételes mindez? Mert Uránusz 80 évenként ér el ide, Plútónak 250 év kell hogy ott álljon ahol most, és hogy ez pont egy Szaturnusz együttállással történik amit a Nap és Merkúr még különlegesebbé és kivételesebbé tesz, és még meg sem említettem Jupiter és Neptunusz munkáját, akik szintén hozzáteszik saját erejüket ehhez a folyamathoz. De erről nem itt és nem most…


Valóban valami hatalmas változás előtt állunk. Nem lehet figyelmen kívül hagyni. Mindenki érzi, nem lehet megúszni. A fizikai világ alakul át, az anyagi világhoz fűződő viszonyunk, mert a bika és bak jelében dolgoznak ezek a hatalmas erők. És az mind a kettő föld energia. Uránusz abban segít, hogy az anyagot mint a hétköznapjaid energiáját, a mindennapok dolgait máshogy lásd innentől. Hogy rájöjj, hogy nem az a lényeg, hogy halmozz, hogy még több legyen, hogy a valamid a legnagyobb, legszebb, legakármibb legyen, hanem hogy megtanuld, megértsd végre, hogy mit is jelent az anyagi síkon földi testben isteniként élni, vagyis ezen, szavakkal kifejezhetetlen teremtő és szellemi erőket arra használni, hogy alkoss vele, létrehozz, hogy megértsd, hogy az, hogy megfoghatod, megízlelheted, megszaglászhatod a dolgokat, mekkora kiváltság. Mert ez csak ebben a létformában lehetséges, ugyanis ha nincs fizikai tested, nem vagy rá képes. Mindamellett emeli nemcsak rezgésszinted, de szellemiséged is, tudatosít arra, hogy azzal, hogy emberi létformában élsz, egyszerre élsz a két világban, tehát tényleg nem az ego a vezérlő elv, hanem a szellemi vezérlet, aki valójában vagy. Aki erre rájön, megérti, képes lesz a fizikai, korlátok közötti világban, a sűrű anyagban elkezdeni megélni a valódi szabadságot, a korlátlanságot, ami egyrészről a félelmek nélküli életet jelenti, másrészt pedig azt, hogy rájön, hogy valóban Teremtő, és saját maga uralja életét, és nem függ senkitől és semmitől. Hatalmas, kimondhatatlan tudás ez, ami abszolút erőket ad.   

 

De az is benne van ebben, hogy egycsapásra szabaddá válsz. Szabaddá saját félelmeidtől, függőségeidtől, fóbiáidtól, mindattól ami visszatartott attól, hogy szabadon alkoss, megéld önmagad. Leomlanak a korlátok, a falak (ne feledjük Szaturnusz-Plútó együttállás is van, abban is megjelenik ez, tehát duplán igaz), tulajdonképpen saját egod, akarásod rabságából szabadulhatsz. Megnyílnak ugyanis az égi csatornák, innentől az isteni a vezérelv, vagyis saját sugallataid, megérzéseid. Ezek vannak, mindig voltak, de most már tudatosabbá válsz rájuk. Mostantól csak ez életképes. Hogy ezt elérd, a mindennapokban szükséges, hogy engedj teret az újdonságoknak, az új lehetőségeknek, mindennek amire eddig nemet mondtál. És merj lenni, áramolj. Szabadon. És meglátod hogy valóban változik az életed.

 

Uránusz már 2019. április 22-e óta a Kos csillagaiban jár, ahová a Nappal szoros együttállásban lépett be. A fizikai és isteni világunkat szimbolizáló két bolygó szoros szimbiózisban együtt lépett át a kezdeti pont kapuján. Érzed ennek az üzenetét? Tényleg a hétköznapok világa emelkedik. Azzal, hogy Uránusz már egy éve itt jár, tulajdonképpen már akkor elindította az újat, elkezdte a szintlépést, de még visszafordult, hogy valóban tudatosítsa, hogy mindez valóban történik. 2019. augusztusa óta van hátráló mozgásban, vagyis érdemes visszagondolnod, hogy az azóta eltelt időszakban voltak-e életedben helyzetek, ami újként elindult ugyan, új irányokba vitt, de mégis valami korlát volt benne, akadályok gördültek eléd. Ez azért történt, hogy biztosra menj, hogy amit elindítottál, az úgy életképes, vagy van valami amin változtatnod kell, megtehesd, hogy valóban a megfelelő úton indulj el. Mindez azért lényeges, és fontos, mert Szaturnusz-Plútó közben rendszerszinten végzi a változásokat.

 

És még egy gondolat, Uránusz direktbe fordulásával újra az összes bolygó előre halad, földi irányba egészen április 25-ig (kivéve Merkúr rövid hátrálását február 17-március 10 között). Vagyis az első negyedévben minden erő azon dolgozik, hogy a változások megtörténte után, mindezt el tudjuk kezdeni beültetni, megélni a hétköznapokban. Minden mellettünk van, csak nekünk kell meghozni a döntést, hogy meg is lépjük, hagyjuk hogy történjen, és haladunk az energiákkal. Minden más esetben nehézségekkel találhatod szembe magad.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5215401480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu