Uránusz fordulása – 2022. augusztus 24.
2022. augusztus 24. írta: Csillagtenger

Uránusz fordulása – 2022. augusztus 24.

Uránusz is megfordul (aug 24), ezzel az utolsó nagybolygó is beáll retrográd mozgásba vagyis minden minőségi változást hozó bolygónk isteni üzenetekkel töltődik. Ezeket az időket érdemes kihasználni, kapcsolódni velük, figyelni milyen üzeneteket hoznak, hogy mikor újra földi pályára állnak, mindezt tudatosan be tudjuk építeni életünkbe.

Uránusz ezzel a fordulásával tulajdonképpen utolsó körét teszi meg a Kos csillagaiban, mert legközelebbi fordulása előtt már belép a Bika csillagképébe is és onnan kukkant még vissza a Kos csillagaiba, de akkor már más üzenetet hoz majd. A Kos csillagai nemcsak egy nagyon erős kezdőerő, tulajdonképpen egy új korszakot meghatározó erő, hanem egy abszolút kiemelő erő is, Uránusz pedig maga a korlátokból kilépő energia. Az ő kettősükben egy más szintre való lépés lehetősége van, amire a mostani testetöltésedben nem lesz még egyszer lehetőséged. És ha belegondolsz, a következőben már oda jössz vissza amit most elindítasz.

Tehát ezek az évek míg Uránusz a Kos csillagaiban sétálgat fel-alá (2019-2023 között) adják a kezdő löketet az előttünk álló új korszaknak (kb 85 éves körnek). Érzed ezeknek az elmúlt éveknek a fontosságát? Miért történtek amik történtek, mire tanítanak?

Ezzel a mostani fordulásával még egyszer lehetőséget ad arra, hogy felismerd, hogy hol korlátozod még magad, el mersz-e indulni az új úton, ki mersz-e lépni a komfortzónából, meg mered valósítani önmagad, ki mersz-e válni a tömegből és saját zsenialitásoddal elindulni és létrehozni azt a valami újat amire csak te vagy képes, ami tudod, hogy zseniális de eddig valamiért nem merted elindítani, meg mered-e lépni azt az új lehetőséget amiről eddig lebeszélted magad, bele tudod-e vinni eddigi életedbe azt a pluszt, amire eddig csak vágytál, álmodoztál. Vagyis mersz-e egy olyan útra lépni, ahol nem a másikkal való verseny a fontos, hanem az, hogy te megvalósítsd a benned lévő zsenit amivel adsz a környezetednek és így hozol létre egy élhetőbb, jobb világot, mert szerintem ez az az új út ami igazán kiemel.

Uránusz most még meg fogja hozni ezeket a lehetőségeket és mivel a Kos teste csillagaiban forgolódik, itt már nem is igazán az új ötleteken van a hangsúly, hanem hogy tényleg állj bele és csináld.

Érdemes ezekre a lehetőségekre hátráló mozgása alatt odafigyelni és megragadni, mert Uránusszal lehet igazán kiemelkedni és mikor újra direktbe áll (2023. jan 22.) mindezzel nyitjuk meg végleg az előttünk álló új korszakot. Aztán majd haladunk tovább a Bika csillagai felé (2023. nyarától) ahol mindez teremtővé válik, kidolgozódik, akkor már látod majd hova halad ez az új út. Onnantól már a megvalósulás van, de most még a testetöltés, és ahhoz, hogy valami kimunkálódjon, előbb el kell indítani és annak most jön el az ideje.

Csapassuk hát, kezdjünk bele, gyerünk, hajrá. Láttasd, éld meg a benned lévő zsenit. Ezzel foglalkozz, ne mással. Építsünk egy élhetőbb jövőt, ami azzal kezdődik amit te beleraksz, mert a te zsenialitásod egyedi, mert azzal olyat adsz amit más nem tud, és ezzel a közösséget is emeled.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9717914807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu