Szeretettel elengedés hete – 2019. augusztus 5-8.
2019. augusztus 02. írta: Csillagtenger

Szeretettel elengedés hete – 2019. augusztus 5-8.

Ahol a Nap jár, az az energia jellemző hétköznapjainkra leginkább, hiszen ő a Naprendszerünk központja, ő adja az életet számunkra. A Földről nézve most a Nap a Rák csillagképében jár, vagyis jelenleg az anyai szeretet van középpontban. Ez az az időszak, amikor mindenkiben ki tud fejlődni, megerősödni az élet iránt érzett szeretet. Ez nem olyan mint az Oroszlán, ami az élet örömeinek birodalma, itt maga az élet szeretete fejlődik. Úgy képzeld el mint amikor egy kis élet elkezd növekedni anya pocakjában. Áldott szeretet, ami semmihez sem hasonlítható. De mindez értendő mindenre az életedben, az életedre magára. Ennek vannak fázisai, először ki kell tudni nyílni, hogy befogadd magadba a csodát, majd táplálni, növelni, gondozni azt, viszont a szeretet igazi fokmérője, hogy mikor eljön az ideje, teremtményedet el is tudd engedni, hogy elinduljon saját útján, el tudja kezdeni saját életét. Szereted, mert a tied, te hoztad létre, de azzal teszel neki a legtöbbet és legjobbat, ha útjára engded, hogy ki tudjon bontakozni. Ott vagy neki, vigyázod, óvod, de hagynod kell, hogy élje saját életét. Ennek a hete érkezik most el, hiszen a Nap és Vénusz is eléri a Rák elengedő ágát, szimbolikusan a köldökzsinórt.

A Rák nagyon lelkis minőség, a jövő hét tehát arról szól, hogy kicsit magadba figyelve átgondold mik azok az érzéseid, szokásaid, tetteid, amik úgy érzed nem felelnek már meg az isteni szinteknek, hogy el tudd engedni őket. De vonatkozhat ez arra is, hogy megérik benned az érzés, hogy lezársz egy kapcsolatot, aminek úgy érzed eljött az ideje, elengeded gyermekedet, mert felvették az iskolába és másik városba költözik, elengedsz emlékeket, amiket még őrzigetsz, de már csak gátolják fejlődésed. A mostani hétvége (augusztus 3-4) kiváló arra, hogy kicsit bezárkózz és szeretettel ráhangolódj minderre, mert ekkor még a Vénusz a Jászol csillagaiban halad, ami a védelem, a bezárás időszaka, így remek lehetőséget ad arra, hogy ráérezhess valóban mik azok az érzések, érzelmi dolgok életedben amiknek már mennie kéne, hogy új, magasabb szintű léphessen majd életedbe. Az elengedésnél mindig az a nagyon fontos, hogy szeretettel tedd, köszönd meg neki, hogy van, tanított, tapasztaltál általa, de most már menjen, élje saját életét, hogy te is haladhass tovább utadon.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6014991478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu