Nap-Uránusz kvadráthoz egy szertartás – 2022. augusztus 11. 13:49-kor
2022. augusztus 11. írta: Csillagtenger

Nap-Uránusz kvadráthoz egy szertartás – 2022. augusztus 11. 13:49-kor

A pénteken kikerekedő Telihold Szaturnusszal szembenállásban és Uránuszban kicsúcsosodva egy, a következő időket is abszolút meghatározó energia, azt mutatja meg hol vagyunk elakadásban a földi teremtésben, ezáltal milyen félelmeink vannak. Ezt a jelen, a mostban a hétköznapjainkban történő események mind egyénileg és globálisan is alátámasztják. Készülök a Teliholdas írással, de gondoltam gyorsan szólok mielőtt elmegy a pillanat, hogy ennek az együttes hatásnak a Nap-Uránusz kvadrát kapcsolódása ma (aug 11-én 13:49-kor) lesz egzakt, aminek pikantériája, hogy ez pont úgy pontosul be, hogy a Nap a zeniten, az Uránusz a DSC-en áll.

Ez tehát egy tökéletes időpont arra, hogy felismerd miben korlátozod magad, mi az ami még visszahúz, milyen félelmeid vannak ami visszatart attól hogy szabad légy, és egy pillanat alatt fel is tudod fényezni hogy mint képesség visszajöjjön hozzád amit majd Szaturnusz be is ültet a gyakorlatba.

Tudom, hogy utolsó pillanatban szólok, de most vettem észre, és azért még van idő, hogy felkészülj. Addig is figyeld a napodat, gondold át ma, tegnap milyen hatások értek, ahol valami bizonytalanság volt életedben, azok is mind-mind elengedhetők és felfényezhetők ezzel az energiával.

Javaslom hát, hogy végezz el egy szertartást, már néhány perccel 13:49 előtt kezdd el, érkezz meg bele. Még a szertartás előtt ha van időd fel is írhatod egy papírra mindazt amitől megszabadulnál, kételyeidet, félelmeidet, korlátaidat. A szertartás kezdete előtt gyújts gyertyát hacsak nem a szabadban végzed, elsőként fordulj a Nap felé a déli irányba, ekkor fent lesz a zeniten vagyis koronacsakrád felett. Abszolút kapcsolatba tudsz kerülni ezáltal fényeddel, Felettes Éneddel. Nyisd meg a teret az om mantra háromszori zengetésével, majd szólítsd meg Apollont, vagy Angyalod, vagy Felettes Éned, akit érzel, és kérd meg, hogy vezessen, világítson rá mindarra ami gátat szab abban, hogy valóban szabad légy. És várj kicsit, várj, hogy megérkezzen. Amikor megjött, úgy érzed megvan, fordulj nyugat felé, ott van akkor Uránusz a nyugvóponton, szólítsd meg őt is (Uranos istent) és kérd meg, hogy vigye ezt le mind a mélybe, és fényezze fel neked. Ha van listád is, akkor megteheted, hogy itt most elégeted. Várd meg míg elég a tűz, ha nem égetsz most semmit, akkor csak lásd magad előtt ahogy kialakul a fény a mélyben, és kérd meg Uranost hogy vigye fel az Univerzumba, és kapcsolja össze a feletted ragyogó fényeddel. Lásd ahogy az aurádon keresztül megérkezik és egyesül a földi fény az univerzum fényével. Majd lásd, ahogy ez visszaérkezik hozzád és koronacsakrádon keresztül feltölt, feltölti a csakráidat, a testedet belül, a finomtesteidet, aurádat, jelenedet, múltadat. Mondhatod is, hogy ez a fény vezet engem, kitölti életem, mind jelenemet és múltamat és benne van minden, ami engem táplál, fejleszt, támogat.

Engedd, hogy jöjjön feléd ez a fény, maradj benne amíg jól esik, majd köszönd meg Felettes Énednek, Angyalaidnak, az isteneknek, akikkel dolgoztál, és fejezd be a szertartást azzal, hogy kezed ima pózba teszed szíved elé, bólintasz feléjük fejeddel és hármat dobbantasz jobb lábaddal.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2717905873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu