Vénusz a halakban
2023. február 06. írta: Csillagtenger

Vénusz a halakban

Vénusz már január 27-én belépett a halak jegyébe, de valahogy ezekkel a hétvégi energiákkal értettem meg igazán, hogy ez mennyi mindent rejteget, hiszen ő dolgozik a bika jegyében sétáló Uránusz alá és mivel Vénusz a földi világ megteremtésének energiája, itt a halakban abszolút rárezegtet, megérezteti azt, hogy milyen szinten vagy. Érdemes ebbe belegondolni, áramolni vele, nagyon sokmindent feltár. Ezzel nem kell mást csinálni, csak csinálni, vagyis légy jelen magadnak, figyeld meg hogyan cselekszel, mifelé nyitsz, hogyan valósítasz meg dolgokat, mit és hogyan élsz meg, mi a valódi igényed, észreveszed-e a bőséget életedben, és ez a bőség miben bőség számodra, mi a valóban fontos. De csinálhatod ezt meditáció formájában is, amibe úgy menj le, hogy erre kérsz választ.

Ez feltárja, hogy milyen új világot építesz és talán ami még fontosabb, felkészít arra, hogy ne érjen meglepetés mikor a gyakorlatba ültetés energiája Szaturnusz is megérkezik a halakba.

Érdemes ezen kicsit elgondolkodni, mármint úgy igazán belemenni, megfigyelni, megélni és ahol úgy érzed, ott változtatni.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5718042388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu